Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
válasz catty21 #9029 üzenetére
Szia!
Kicsit érthetetlen számomra néhány kérdésed illetve kijelentésed! Először is:
az adsl mitől kábelnet?
Az ADSL nyilván nem kábelnet! A Digi LAN Net pedig nem ADSL. Lehet, hogy arra gondolsz, hogy PPPoE-t használva tárcsáz be és kap IP címet? Ez egy nagyon jó dolog, mert így nincs fix IP címed. Bármikor kérhetsz új IP-t, ez egy hatalmas előny a fix IP címmel rendelkező user-ekkel szemben. Ennek inkább örülj! Ha az zavar, hogy rá kell kattintani egy ikonra a csatlakozáshoz, akkor vagy Router a megoldás, vagy egy egyszerű inditópultos ikon elhelyezéssel automatikusan megoldható a csatlakozás..Másodszor, amit nem értek:
ott tartunk, hogy a fibernet modemmel és switch-csel együtt is gyorsabb volt, mint a digi.
Pedig ott az átlag 6/1Mb volt, itt az átlag, ami jön az max. 35/18Mb.Azt írod is, hogy most a sebességed 35/18Mbit. Ez szerintem még mindig gyorsabb, mint a 6/1Mbites Fiberneted!
Hol próbáltad a sebességeket? Speedtest hülyeségeket mérhet. Az is lehet, hogy a processzorod nem bírja a Flash-t rendesen futtatni, már amiatt is hibás mérés eredmények születhetnek.
Ügyfélszolgálat csak akkor foglalkozik sajnos veled, ha a http://speedtest.digikabel.hu oldalon is lassú sebességeket lehet mérni! Ha megvan a garantált 8/4Mbites sebesség, akkor sajnos nem fognak veled foglalkozni, mert a 80/25Mbit az csak az elérhető maximális sebesség. Ők csak a minimálisan meghatározottat kötelesek szolgáltatni.
Sajnos én is így jártam. Reklamáltam az alacsony feltöltési sebességem miatt (400kB/sec), majd visszaírtak, hogy ez megfelel a 40/20-as net minimális 3Mbit-es sebességének, úgyhogy én is így jártam. Szívás tudom de nemtudok mit tenni én sem
Nyilván náluk van valami globális szerverprobléma, mert 2-3 hete ment maxxal a sebességem bármikor. Csak reménykedhetünk benne, hogy meg akarják majd egyszer találni a hiba forrását és orvosolják azt
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest