Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hangkártya probléma
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
Ha a falba van kábel, azt már nehezebb cserélni / húzni be mellé még 1-et ( ha van hely ), viszont ha FTTb van, akkor a routered-től kell egy másik kábelt húzni, ha FTTH, akkor a szolgáltatói eszköztől, avagy ha bridge módban van, és saját routert használsz, akkor onnan.
Ha a közelben van digis szerelő, és tudsz neki szólni, ő is meg tudja csinálni, ha van annyi ideje.
Anno én bekábeleztem mindent, vettem fali dugókat is, így nem kell vele bajlódnom szerencsére.
Ha nem kell kötni, akkor magad is meg tudod oldani, az gyorsabb szvsz, illetve szerintem még olcsóbb is.
Ha FTTB van, a lenti ont-ből neked nem fognak tudni még 1 kábelt húzni, mivel ott 1 port van neked.
FTTB esetében 1 utp jön be a lakásba, amit routerrel, vagy switch-el tudsz osztani, ami a te dolgod, nem a szolgáltatóé.
FTTH-nál pedig nem tudom milyen eszközt kaptál, de onnan pedig szintén te magad tudsz kábelezni, amennyiben szükséged van rá.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Gitáros topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest