Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Lackooo84 #44425 üzenetére
Érdekes kérdés ez.
Nem tudom pontosan mióta vagyok digi-s (a tvnetwork felvásárlása óta), durván 6-7 éve lehet (Bp. X. ker). Azért én több emlékezetes leállásra emlékszem (egyszer pl. pont augusztus 20-án, hajnalban ment el minden, net+tv is, és csak este 7 körülre tudták megoldani).
Ezzel együtt a nettel nincs különösebb probléma, meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Ellenben a tv-vel már kevésbé (főleg a feles MHz-re pakolt csatornák zavarnak, mivel 3 tévéből 2 meglehetősen szarul kezeli a kérdést; illetve hiányzik pár adó is a családnak). -
Tin
veterán
válasz
Lackooo84 #44425 üzenetére
hát igen, már én is rég tapasztaltam, voltam már több szolgáltatónál, elég sok helyen dolgozom, és van, ahol kifejezetten rossz a net (nem is feltétlenül mondjuk magyar oldalon). a digit viszont nem ismerem, sosem volt, arrta emlékszem, kb tizeniksz éve nagyon ekézték őket. viszont olcsó, jónak tűnik, de érden most építik a hálózatot, így valahol talán érthető a félelmem. ennyi van mögötte, nem több. ha az első 1-2 hét stabil, utána simán lemondom a T-t, de ha azt lemondom, egy ideig nem köthetem újra (régen legalábbis így volt), ezért az óvatosság.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Eladó egy pici foxconn s478-as alaplap proci + hűtő + 1gb memória - Akcióóóóó
- iRobot Roomba i7+ eladó minden tartozékával plusz kiegészítőkkel eladó!
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Gyári AMD Wraith Stealth Ryzen AM4 CPU hűtőventillátor cooler hűtő
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest