-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
garga01 #74810 üzenetére
IPTV esetén 3 portot tudnak TV-re adni, mert 1 kell netre. HFC esetén a jelszintek vannak úgy beállítva, hogy több végpontnál már bajok lehetnek. Ugyan ez igaz optikás koax esetén is. Nyílván mindegyikre lehet megoldást találni, de ez nem érdeke a szolgáltatónak. Ráadásul egységesnek kell lenni és OTT esetén baromi nagy sávszél lenne ha még több TV-t kell kiszolgálni. Arról nem is beszélve, hogy egyre inkább háttérbe szorul a lineáris tv nézés. A többségnek 0 vagy 1 tv kell. Nagyon kevés azon emberek száma akiknek ténylegesen szüksége van 3-nál több TV-re és nem csak azért kéri, hogy ott is legyen egy.
-
gduck
addikt
válasz
garga01 #74810 üzenetére
" egy központi szerverről tölti (streameli) a box, na ott aztán van sávszél és hardver igény szerver oldalon, szerintem ezért (sem) akarnak 3-nál több eszközt adni. "
Bocsi, de ez is "gyenge érv". A házam helyén lehetne egy 10 lakásos társasház is, ott ezek alapján csak 1 szerződést kötnének 3 eszközzel?! Na igaz-e, hogy nem.
És már bocsi, de én se szólom meg aki 10*X milliós autót vesz vagy aki milliókat költ horgász felszerelésre.
Minden ember más és más és ez jól van így.
Akkor hagy legyen már 10 TV, ha arra vágyok
UI: nekem is van ingyenes műholdas adás és "világvevős" IPTV-m. De ez csak HOBBI!
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged