Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Mate

nagyúr

válasz garga01 #74810 üzenetére

IPTV esetén 3 portot tudnak TV-re adni, mert 1 kell netre. HFC esetén a jelszintek vannak úgy beállítva, hogy több végpontnál már bajok lehetnek. Ugyan ez igaz optikás koax esetén is. Nyílván mindegyikre lehet megoldást találni, de ez nem érdeke a szolgáltatónak. Ráadásul egységesnek kell lenni és OTT esetén baromi nagy sávszél lenne ha még több TV-t kell kiszolgálni. Arról nem is beszélve, hogy egyre inkább háttérbe szorul a lineáris tv nézés. A többségnek 0 vagy 1 tv kell. Nagyon kevés azon emberek száma akiknek ténylegesen szüksége van 3-nál több TV-re és nem csak azért kéri, hogy ott is legyen egy.

• gduck

addikt

válasz garga01 #74810 üzenetére

" egy központi szerverről tölti (streameli) a box, na ott aztán van sávszél és hardver igény szerver oldalon, szerintem ezért (sem) akarnak 3-nál több eszközt adni. "

Bocsi, de ez is "gyenge érv". A házam helyén lehetne egy 10 lakásos társasház is, ott ezek alapján csak 1 szerződést kötnének 3 eszközzel?! Na igaz-e, hogy nem. :K

És már bocsi, de én se szólom meg aki 10*X milliós autót vesz vagy aki milliókat költ horgász felszerelésre. ;) Minden ember más és más és ez jól van így. ;) Akkor hagy legyen már 10 TV, ha arra vágyok :DD :R

UI: nekem is van ingyenes műholdas adás és "világvevős" IPTV-m. De ez csak HOBBI! ;)

Aktív témák