- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
launcser
senior tag
érdeklődésképpen: emeltek már valakinek sávszélességet?
február utolsó napja van..
és még márciusra is 12500-as számla jött 768as netre 5000 Forintért megyek majd reklamálni, vagy valakinek jóváírták már ezt a fajta többletszámlázást?tütüü
-
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor77 #184 üzenetére
Hát nem tudom, nekem mostanában nincs bajom vele.Főleg hogy 512-esért 5 ezret fizetek (amíg le nem lassítanak...)
Szakadni se nagyon szakadt mostanában.
A weboldalam is ezen megy, és az eddigi leállások inkább a notebookom mintsem net maitt voltak.A pingek is jók, 10ből max egy veszik néha el.
Most épp 10ms alatti pingtimejaim vannak...
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
useless
aktív tag
Nem akarok én senkit sem lázítani, csak ha egy sütemény nincs jól megsütve, akkor az ember nem megy vissza többet abba a cukrászdába....
Biztos olcsóbb ez a nyavalya, mint a többi szolgáltató és nyilván nem lehet felbontani a szerződést, de sokakat ismerek, akiknél már lejárt a kötött egy év és tovább szenvednek velük...-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Erről a szolgáltatóról csak annyit, hogy a legnagyobb genny a földön! Barátnőmnél ez szakadozik, mert azt, hogy megy nem lehet mondani. Az a nevetséges, hogy egy román szolgáltatónak helye van a magyar piacon!!!!!!! Ez egyszerűen szánalmas!!!! És a vicc az, hogy egy csomószor napokra elmegy a net és hiába telefonál be az ember.....
Nem túlzom, ha azt mondom, hogy minden nap legalább 10x megszakad percekre vagy akár órákra.
Sima pingelésnél a négy csomagból egy szinte mindig elveszik!!!!!!
Erre nem tudok mit mondani és azért írom most ezt mind le, mert már a f@szom ki van, hogy nem lázadnak az emberek és hagyják, hogy így elbánjon velük ez a szolgáltató!!
Örülök, hogy megúsztam ezt a ''cég''-et....
[Szerkesztve]-۞- -۞-
-
Zoltán
őstag
Szerintem a hdsnetnél rosszabb szolgáltató nincs jelenleg a piacon. Mocskos egy banda.
-
Hypp
aktív tag
válasz Viktor77 #186 üzenetére
Ebből is látszik, milyen sűrűn járok én a HDSnet honlapján. Egyébként mi a francért oda írják ki? Miért nem küldik el mindenkinek levélben? Ja, mert nem mindenki olvassa a leveleit? Aki nem olvassa őket, azt a domainszűrés feloldása sem fogja érdekelni
Bite my shiny metal ass!
-
Hypp
aktív tag
válasz Viktor77 #184 üzenetére
Ebbe a hozzászólásba írtam 1-2 dolgot, ami a HDSnet mellett szól, de az a helyzet, hogy inkább kitöröltem. Végülis kicsoda/micsoda nekem a HDSnet, hogy mellé álljak?
Én azért vagyok náluk, mert nincs kedvem átmenni máshoz, annyira nem zavarnak a szakadások (elvégre az életem nem múlik rajta), (számomra!)elfogadható áron szolgáltatnak (nem azt mondom, hogy olcsó, csak hogy ez még elmegy...). De ezek mind a saját szempontjaim, másnak mások lehetnek az érvei a váltásra / maradásra.
Az egyetlen dolog, ami igazán bosszantott már az elejétől fogva, hogy ha az ő SMTP szerverüket használtam, csak a tőlük kapott emilcím szerepelhetett küldőként. Google postás barátom ezt a nyűgömet tavaly ősszel megoldotta
Szóval én asszem maradok a HDSnetnél. Nincs kedvem másnál újrakezdeni egy szerződést fix 1 v. 2 évvel. Nincs sok igényem
(Egyébként a leghosszabb szakadásom 2 hetes volt még 2003 nyarán. Na, akkor csöppet bosszús voltam, de akkor még asszem nem volt lehetőség mást választani. A szerelők nem nagyon akartak felém nézni. Aztán amikor jöttek, 3 perc alatt megoldották a gondot. Az egyik a pincében babrált valamit, a másik meg táp ki/be restartot csinált. Képzelhetitek, milyen idegállapotban néztem végig mindezt 2 hét netnélküliség után...)Bite my shiny metal ass!
-
Viktor77
titán
Eddig HDSNet-em volt, de ma kötötték az Axelero-t, már róluk netezek.
Nem egy kategória.
Most éppen online zenét hallgatok (128kbit), megy a Messenger, és ugye fórumozok. Ezt a HDS-el nem tudtam megcsinálni, mert amint beléptem például egy oldalra, elkezdett szakadni a zene, és a Messenger is visszafogta a netet (ne mondjátok, hogy a progi hibája, mivel most nem fogja).
És a folyamatos 125K-s letöltés sem semmi (1Mbit-em van), a szaros HDS-nél még mindig nem emeltek (a modemcseréről nem is beszélve), eddig 768-as voltam, és kőkemény 30-40k-val tudtam letölteni (esetleg ezt FlashGet-tel meg tudtam kicsit dobni 70-80k-ra, de még ez is hol van a 768-as net által nyújtott sebességtől).
A rendelkezésreállásról még nem tudok mit mondani, de a HDS-nél napi szinten ment a szakadás. Ennek Kalandor a megmondhatója.
Én még mindig amondó vagyok, ezt a szar szolgáltatót ne válasszátok, ennél minden jobb.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
LK
addikt
És jól gondolom ugye,hogy csak az EMKTV területén nyomják?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
tildy
nagyúr
Hát igen.
Loha mondtam is neked, hogy az üfszük kicsit fura, de nálam tényleg 1 napos votl eddig a legnagyobb kimaradás.
Mondjuk morcos voltam rendesen, dehát végülis még mindig olcsóbb mint az adsl.(ahol ugye még a telefonelőfizut is fizetni kell)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Loha
veterán
válasz Kalandor #168 üzenetére
Elég gáz dolog a netszakadás az biztos, de nekem max ennyim van rá, szóval vagy ez vagy vodanet...
Arra is gondoltam, hogy ADSL-t megosztani, de ha megosztom vkivel akkor sem jövök ki jobban anyagilag, mint a HDSNET-el...
Ezek a szakadás dolgok pedig szerintem nagyban függnek attól, hogy hol vagy...
Lehet nálam nem lesz ennyi gond, de lehet hogy több lesz...
De ha nekem is adnak majd díjkedvezményeket kimaradás estén mint Tildy-nek akkor nem hiszem, hogy nagyon meg tudnék rájuk haragudni... -
tildy
nagyúr
válasz launcser #170 üzenetére
Hát nem tudom
Én már a 2. 5000 ezres számlámat fizettem be
Ugye elvilag 256/256nak kéne lennie. De uyge nem csökkentették.
Én már jóljártam
A kimaradásokért pedig tényleg 1000 forint jóváírás volt a számlából. Tehát az előző csekk 5000 Forintos volt, a februárra vonatkozó már csak 4000.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
launcser
senior tag
ez rossz hír
jan31 van, 30 nap eltelt elseje óta, és nagyon nem igyekeztek megkeresni hogy modemet szeretnének cserélni hogy növelhessék a sebességet
de akkor remélem a januári számlán 10ezret fogok látni 12500 helyett ja meg elméletileg 1-2 ezer kedvezmény lesz is a kimaradásokért azt is mondta itt valakitütüü
-
tildy
nagyúr
válasz Kalandor #168 üzenetére
Mondjuk nálam ma volt egy ksi szakadás, és olyan nem volt hogy napokig ne ment volna. (Na jó egyszer egy napig...De az le is lett vonva az eheti havidíjból)
Ja amikro a weboldalam nem elérhető, kb akkor van szakadás. (Mostanában párom kernelt forgatott, akkor is volt rövid időre, de azt hiszem ez jó mérőke lesz...)
-
tildy
nagyúr
Igen én.
Egy linuxos géppel.
Ja azt hallottam , hogy amíg az új modemeket ki nem viszik, addig nem lesz sebességváltás"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Solaar
csendes tag
válasz Viktor77 #162 üzenetére
Persze: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Solaar
csendes tag
De nem is ezért jöttem ebbe a topicba.
Az lenne a gondom, hogy meg akartam itt osztani a netet, úgy, hogy a kisvasat kötöm erre, amiről írok, és ez ossza le a netet. Telepítettem a szükséges windóz összetevőket, beállítottam az IP-ket, lefuttattam a varázslót is, de semmi. Biztosan jól csináltam, mert otthon chellóm van, és azt efféleképpen osztottam meg, hibátlanul működik is, csak otthon dinamikusan ossza a szolgáltató az IP-t, itt meg ugye fix IPcím van. Nem lehet hogy ez szívózik? Valaki osztotta már meg a HDSNETet? -
Solaar
csendes tag
Az anyukáméknál HDSNET van, (most is inen írok) És szerintem nincs itt semmi baj. Ha egy kicsit körülnézel a topicokban, akkor észreveszed, hogy szinte mindenki panaszkodik (UPC, MATAV, etc....)
De szerintem a legegyszerübb igy meggyőződni:
Ez Elvileg egy 512/512-es előfizetés.
Szolgáltatóválasztásnál viszont ne felejtsük el azt az aprócska tényt, hogy a ''telefonos'' ADSL szolgáltatók gyakorlatilag az 1000 éves analóg telefonzsinórt használják internetkapcsolatra, a kábelnetes szolgáltatók viszont már optikai kábelekkel dolgoznak, ami köztudott, hogy jobb és megbízhatóbb adatszolgáltatást jelent, mint szinte bármi más, arról nem is beszélve, hogy a későbbi sávszélnővekedésnek sem szab határt.
Konklúzió: Kábelnet...
[Szerkesztve] -
LK
addikt
Köszi az infót,de ezzel nem lettem okosabb,mert 1 jó és 1 rossz pont.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
Utoljára up!
-
LK
addikt
Na valaki?
-
LK
addikt
UPPP
-
LK
addikt
Sziasztok! Most néztem meg a hdsnet.hu-n az új csomagokat.Kár,hogy a lefedettség elég kicsi.Az EMKTV területén van csak.A feltöltés tényleg annyi,amennyinek hirdetik? Mérte valaki? Köszi.
-
Viktor77
titán
Ne tedd. Persze csak ha jót akarsz magadnak.
Most (megint) épp nincs netem, haver kölcsönöz nekem egy kis sávszélt ( ), de egy pár percre megtapasztaltam az Axelero 1 megabitjét. Eszméletlen gyors, és valós 125k letöltés. A HDSNET ehhez képest kutyafüle. Én most a 768-ért 12500-öt fizetek, az Axeleronál az 1 megabit egy évre 13000. Nem kérdéses melyik éri meg jobban, ráadásul haver nem szokott panaszkodni, hogy nincs netje. Nekem újabban minden este szakadozik, és mint mondtam, most éppen 3 napja nincs egyáltalán netem.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
ubbconfig
aktív tag
Írtam egy naív és érdeklődő e-mailt a hdsnet-nek az ''új csomagokról''
kiváncsi vagyok mit írnak vissza és mikor (ha egyáltalán veszik a fáradtságot) -
tildy
nagyúr
válasz launcser #146 üzenetére
Ez nekem csak jó, mert én erre a hónapra már csak 5000t fizettem be, de hála égnek a sebesség még a régi
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ubbconfig
aktív tag
Üdv mindenkinek,
ahogy látom a HDSNET is kissé piacképesebbé tette a csomagjait. Jól látom, hogy a legkisebb lite csomag is korlátlan lett? Vagy ez csak a beetetési időszakra vonatkozik? 256K-s nete van valakinek? Mik a tapasztalatai?
thx,
uc -
Loha
veterán
-
Viktor77
titán
Én meg már megrendeltem az Axelero-t. Az ehavi díjat már be sem fizetem, ott dögöljenek meg ahol vannak.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
rocket
nagyúr
Nalam meg mindig semmi, azt hittem december 31-ig megcsinaljak a savszel emelest, de tevedtem ugylatszik
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz launcser #137 üzenetére
1. Ez termeszetes, alapon ez szokott lenni mindenhol, hogy emeleik a savszelesseget es nem az arat csokkentik (senki sem a maga ellenesege, es torvenyileg nincsenek kotelezve erre, ha kevesebbet akar az ember fizetni savszel megfelelo ami jelenleg van, bekell menjen es uj szerzodest kosson)
2. ''Jol'' elovan keszitve a dolog ugynezem.
Modemet nem kerdezted meg mikor cserelik?"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
launcser
senior tag
bementem ma VI. ker központjukba kérdezősködni
1. sebességnövelés lesz a default, nem költségcsökkenés (768 = 12,5 bruttó most, akkor áttesznek ugye 1024-be és nem 768ba marad a nép és fizet 10-et)
2. telefonos szolgáltatás: még ők se tudják, majd januárban kérdezzem
de mondom akkor már beindul a szolgáltatás addigra már profinak kell lenni belőle
aszonnyák kábelen jön a telefon is, egyebet nem tudtak mondani, erre én csodálkoztam
lehet én vagyok csak lemaradva?
ja csak annyit mondtak még hogy úgy alakítják a percdíjakat hogy a matávénál jobb legyen meg ugye a csomagokhoz az ingyen percek..tütüü
-
tildy
nagyúr
válasz launcser #133 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy 5 ezerért raknaka kábelre szűrőt (az ügfyélszolgos csajok mondták!!!) , ja és aztán ez ki is lett számlázva, szal legálisan mehet így.
A kábeltévé drótja ott lógott az ajtónál, arra ráraktáka kábelt, rá egy szűrő azt pazony.
Szal nekünk nincs kábeltévé."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Cardinella
aktív tag
válasz Kalandor #129 üzenetére
Kb. 1 hónapja kérdeztem az ügyfélszolgálatot, hogy nem terveznek-e ők is sávszél emelést a konkurenciához hasonlóan; válasz: ''Áááááááááá, nem; minek?''
Gyorsan változott a véleményük, de ennek csak örülni tudok.
(Bár, emiatt jóval durvább a helyzet a Matáv és UPC területen kívüli helyekkel, ahol nincs versenyhelyzet; pld. Hungarotel- aki horror ADSL árakat akar látni átlagos szolgáltatásokért, keressen rájuk...) -
launcser
senior tag
nem kell kábeltévére előfizetni? micsoda? én ezt nem értem
ki tudnád fejteni
3 éve emlékeim szerint csak úgy kötöttek ha volt kábeltv bekötve, meg valamilyen csomi, bár azóta változhatott.. de kábeltv sose árt ha bevan kötve, és utána megy csak a net, de csak úgy poénból nem kötik be, csak ha megrendelsz egy csomagottütüü
-
tildy
nagyúr
Már akinél. Én sosem köttetnék adslt(ugyanis felesleges pénzkidobásnak tartom a teló előfiz díjját, ugyanakkor a kábeltévét nem.Nameg hdsnetnél nem kell kábeltévére előfizetni)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Viktor77
titán
Kezdenek megjavulni? Ma ez jött:
''Tisztelt Internet Előfizetőnk !
2004. december 13-án 01 órától 2004. december 15-én 08 óráig terjedő területenként változó időben az Internet szolgáltatásunk rajtunk kívül álló okból keletkezett műszaki hiba miatt szünetelt.
A műszaki hibát a Nemzeti Hírközlési Hatóságnak bejelentettük.
A műszaki hiba előre nem volt látható, ezért előzetesen tájékoztatást nem tudtunk adni.
Tudjuk, hogy ez T. Cím részére kellemetlenségeket okozott, amelyért szíves elnézését kérjük.
Ezen túlmenően az Általános Szerződési Feltételek 13.2. pontja értelmében vállaljuk a hibás teljesítésből eredő kötbér megfizetését, amelyet a 2005. február havi számlában jóváírunk.
Számítunk arra, hogy továbbra is előfizetőnk marad annak ellenére, hogy kellemtelenséget okoztunk Önnek.
Budapest, 2004. december 17.
Tisztelettel: Az EMKTV ügyvezetése''Csinálni kell. Kész. Pont.
-
launcser
senior tag
ja hogy számlával
postaládát ritkán nézem, multkor is kiborult belőle 10 számla
weboldalukon szoktak mindent ilyent írni..
amúgy frissíthetnék már az elérhetőségi térképet
kb 3 éve ugyanaz
modem is szebben néz ki, nem olyan nagy batár mint a régi, kicsi a szoba minden hely számít
na észrevételek:
- mi a tök, vezetékes telefonszolgáltatás? hogy jön az ide, valaki magyarázza meg
- web tárhely, ez eddig emlékeim szerint nem volt, vagy csak én vagyok hülye? az jóljöhet, tur.ha döglődései helyett..
hétfőn bemegyek hozzájuk és erősebben megérdeklődöm a témát.tütüü
-
rocket
nagyúr
válasz launcser #122 üzenetére
Szamlaval egyutt kuldik, megfog az jonnni 100%, ha szamlarol van szo nem veszik el
Az furcsa azert, hogy a webolalukon egy szot nem irnak rola, pedig valamivel egyszerubb lenne meg idoben ott informalni az emereket .
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Itt van a szorolap:
Bővebben: link
Itt Bővebben: link pedig az uj modem amire lecserelik a regieket.
Mostmar az osszes pesti keruletben ahol szolgaltatnak cserelik a weboldaluk szerint, eloszor csak a VI. keruletet irtak hogy modemcsere lesz, remelem meg iden kicserelik ezt a kokorszaki lancity modemet
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
tildy
nagyúr
válasz launcser #122 üzenetére
Bővebben: link
-
launcser
senior tag
-
tildy
nagyúr
válasz launcser #119 üzenetére
Január egytől.Itt van a szórólap, szívesen bedigiznem, de max fenykepet tudok rola csinalnia telómmal. Igen jött a jövő havi csekk is ami 10000.Most próbálom elérni őket hogy küldjenek 5000 csekket mert abba lépnék át.
-
tildy
nagyúr
válasz launcser #116 üzenetére
Ma jött a levél tomcsnak igaza van:
több csomag lesz , ha jól tudom 5
256 kbps 5000 bruttó
512 kbps 7250 bruttó
768 kbps 10000
1024 12500
1536 17500"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
launcser
senior tag
válasz Kalandor #115 üzenetére
ja, több mint 1 éve semmi változás nem történt, ez a baj
csello 3-4x-ezte a sebességet, adsl duplázta átlagban, hdsnet meg maradt a seggén, és mostmár nekem is egyre több a szakadás, meg a többórás leállás, ez a gond..
kíváncsi vagyok tomcs felvetésére, hogy emelik a sávszélességet, hátha azzal javul valamit a helyzet is
(honlapon sok helyen valami modemcserét is rebesgettek, voltak valakinél egyáltalán?)tütüü
-
tomcs
őstag
nem tom micsinaljak
en is le7 menekulnek toluk, mert mar tokre elegem van a szakadasokbol de felhivtam datanet ugyfszt es azt mondtak hogy nem biztos hogy adsl mukodni fog.. konkretan a cimem szerint azt mondja a rendszer hogy mukodne, telszamomra meg azt hogy talan
ez az akcio akkor tart dec 17ig, tok jo.
vagy lemondom hdsnetet most de akkor szivok ha nem jon adsl mert vizsgaidoszakra nincs net ami eleg halalos
vagy esetleg fizete duplan es lesz 2 halokabelem amibol az 1et akar hasznalhatok is
allitolag duplazni hdsnet is akar mert haladni kell a korral, de nekem nem duplazni kene hanem csinaljak mg stabilra...
utoljara olyan bo 2 napos teljes leallasom volt es ma reggel is csak ''felig'' ment, mailt mar nem birtam nezni. -
tildy
nagyúr
-
Hypp
aktív tag
A HDSnetnél az SMTP szervert csak akkor tudod használni, ha a mail accountban a HDSnet-es emailcímed van beírva, különben visszaköpi az SMTP szerverük. A reply address-t át lehet írni msik címre, bár ez édeskevés... amióta ezt meguntam, átnyargaltam a postaládámmal a gmail-re, ők adnak az ingyenes postafiókhoz egy SMTP szervert is, így megkerülhető a HDSnet SMTPje.
Bite my shiny metal ass!
-
tildy
nagyúr
-
L_ajos
őstag
válasz Kalandor #101 üzenetére
hehe...nem csak ha már tudtok segiteni... Honnan lehet ezt lekérdezni...mert a multkor irtam nekik egy mailt ezügyben és nem ismétlem NEM tudtak rá válaszolni! (egy hölgyike)
De lehet hogy lesza*om..
Nem ér ennyi kinlódástPSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest