Hirdetés
Aktív témák
-
launcser
senior tag
nekem hdsnet van, 512/512
itt a 6kerben nagy király, 7 perc gyalog a központ
az adat nem veszik el útközben
de jártam már kispesten, ott mestélte egy gyerek hogy ha mukodott akkor immos lassu volt, de általában nem is muxott, most meg csak ugy log a kábel a levegobe
és nem is kértek pénzt érte, mert tudták hogy szar amit csinálnak arra..
X. ker még talán közelebb van kicsit
szinkronos a net ami azért nem hátrány
amugy elég lusta a társaság ott bent, pl rosz utp kábelt hoztak amikor kötötték azt el is mentek a szerelők hogy majd jó lesz
na kb ennyit tok most mondani
sztem csekkold megtütüü
-
launcser
senior tag
április óta van nekem ilyen hdsnet
és rájöttem hogy a társaság egy nagy lustaság a köbön
ezek tuti nem fogják a limitet figyelembe venni
amikor megrendeltem márciusban akkor azt mondták el akarják törölni (hivatalosan is)
a számlázásuk is elég lusta
de erről nem akarok irnitütüü
-
launcser
senior tag
jol lax attol fugg
amugy elozore meg az a válasz hogy nekem bejött
50-60 kával szedek folyamatosan, órára lebontva stopperrel 60 megvan
512/512 az 10 netto, de mivel számlázási gubancok vannak ezért kevesbbet nyomnak
1024/1024 az 12 netto, majd ha jol megy biznic meg ilyenejk váltok
az azért már közeliti bme-t
béka segge alol mondjuk.. .)
rog hanyadik kerbe nyomod attol függtütüü
-
launcser
senior tag
hova költözöl
kerületenként is függ
ált 6kerben a legjobb, de 19kerben is vannak normális részek
ping lossban javultak, egyre kevesebb..
kimaradás is talán egyre kevesebb
de van sok negativ észrevétel
majd lecsekkolom a pingeket, csak én mindig töltök..tütüü
-
launcser
senior tag
hm
én 6 percre lakok gyalog tőlük a szondi utcán
voltak problémáim, bemásztam hozzájuk
sztem rendesek, mindig segítettek meg megmondták mi van, meg ha baj volt akkor az megszűnt utána nemsokkal ha beszóltam nekik
most meg 512/512 az nagyon jó, egyszerre le is meg fel is megvan a 60K..
2 hónapja kb
valamit beujitottak
az a baj hogy rohadt trehányoktütüü
-
launcser
senior tag
szolgáltatón nagyon nem lehet, ez van sebesség van kész
amúgy 1 éve nekem is ilyen volt, de azóta jobb lett mert bementem 1-2x azt szóltam hogy srácok gáz van a nettel, mondták kiküldenek valakit de nem küttek ki de jobb lett
q3-ban lehet meg ilyen fps-ekben frankóul látni, azt mostanában nem nyomtam neten, legutoljára 2-3 hónapja..
most csak stratégiát, ott meg kurvára nem számít
10-30 között jó a ping, most mind1 hogy 10 v 30, kicsi, elhanyagolható szerintem..
lehet be kéne mennem szólni hogy intézkedjenek nekem is valamit, gyorsabb net nem ártana hátha valami adminisztrációs hiba miatt megint olcsóbban kapom netet /1,5 évig 2500-al olcsóbb volt az 512, 256os áron/tütüü
-
launcser
senior tag
hát érdekesek ja..
én szerintem februártól átiratom magam 768as csomagra, kíváncsi leszek számlázásra, meg ilyenek
meg beszólok küggyenek ki embert netet javítani, mert már rég tettem
olyankor olyan csúcs lett a net, most néha elmegy napi 1-2x de ez elhanyagolható (fél percre észre se veszem)
meg amikor szóltam multkor akkor érdekes 512 le és 512 fel egyszerre ment!!
most 512 kb úgy egyszerre szokott menni, de a feltöltés semmilyen hatással nincs letöltésre, letöltésnek van rendesen priritása (nem ugy mint adsl-éknél amiket meséltek)tütüü
-
-
launcser
senior tag
volt 1 hétig 768/768, csak utána ujra levittek
semmit se csináltam közben pedig, csak kihasználtam a sávot
egyszer csak észrevettem 90el szedek, mi frankó
szeretem az ilyent
de 1 hét múlva rájöttek vagy nemtudom, lehet egy egész ip tartományt átlőttek nagyobb sávra egy ip helyett vagy nem tudom hogy van a rendszerükbe..tütüü
-
launcser
senior tag
árban télleg korrektek, olyant nyújtanak mint senki más és olcsóbban
bár ebbe lehet télleg a sok kellemetlenséget (egyeseknek) is beleszámolták
napközben ott ül bent egy tag mindig ilyen ügyfélszolgálatos, eddig akárhányszor bent voltam mindig volt valaki meg segített is
az egyetlen valami ami nem tetszett hogy dns változáskor nem szóltak
vagyis elméletileg küldtek emailt, gyakorlatileg én nem kaptam meg
azt a szenvedések után bementem és közlik a változást hogy azé nem nagyon tudsz netezni, dns szerver ip-je megváltozott (irc ment, ott kellett volna elkérni mindennek amit meg akartam volna nézni ip-jét mi)tütüü
-
-
launcser
senior tag
az szerintem marhaság hogy a vezeték vékonyabb a kelleténél
koax az koax, bár abból is van vastagabb meg vékonyabb, de több megabitre elégnek kell legyen, a net meg elég kis falat neki
mostanában én esténként túlterheltségre gyanakszom, bekötöttek még x júzert és nem bővítettek semmit, és ezt érezni is, remélem valamit lendítenek a dolgon
és még tesztelem, főleg a feltöltésen látszott, így jó ha 30al ment fel néha a dolog, bár egy adsl-es erről csak álmodhat
amúgy be kell menni központba és szépen elmagyarázni mi a gond, általában megjavul nem sok idő elteltével..tütüü
-
launcser
senior tag
egyszerű szviccsel osztom, semmi gond nincs, 2.5 éve
lógott rajta több is már, semmi gond nincs vele
tildy: semmi ilyen hűségszerződés nincs
bekötik kész
annyi döntésed van a formaságokon kívül, hogy melyik csomagot akarod
ha elolvasod a csomagokat, ott se találsz infót ilyen dolgokra hogy mennyi időre
tehát bekötik, azt ha nemfizeted max 1-2 hónap múlva kikötiktütüü
-
launcser
senior tag
infó, amit ma láttam, bekötési díj nincs
hogy még frankóbb legyen
tőlem is még lehúztak egy 5öst régebben.. húútütüü
-
launcser
senior tag
én úgy 2,5 éve megkérdeztem egy tagot aki náluk dolgozott, azt mondta, hogy ne érdekeljen, úgyse mérik. akkor még nemzetközi korlát is volt
azóta kb 2*1 hónapra ment a mérő, de az is összevissza mért, tehát hivatalos mérő hiányában limitet figyelmen kívül lehet hagyni, hdsnet beleegyezéséveltütüü
-
launcser
senior tag
válasz Kalandor #115 üzenetére
ja, több mint 1 éve semmi változás nem történt, ez a baj
csello 3-4x-ezte a sebességet, adsl duplázta átlagban, hdsnet meg maradt a seggén, és mostmár nekem is egyre több a szakadás, meg a többórás leállás, ez a gond..
kíváncsi vagyok tomcs felvetésére, hogy emelik a sávszélességet, hátha azzal javul valamit a helyzet is
(honlapon sok helyen valami modemcserét is rebesgettek, voltak valakinél egyáltalán?)tütüü
-
launcser
senior tag
-
launcser
senior tag
ja hogy számlával
postaládát ritkán nézem, multkor is kiborult belőle 10 számla
weboldalukon szoktak mindent ilyent írni..
amúgy frissíthetnék már az elérhetőségi térképet
kb 3 éve ugyanaz
modem is szebben néz ki, nem olyan nagy batár mint a régi, kicsi a szoba minden hely számít
na észrevételek:
- mi a tök, vezetékes telefonszolgáltatás? hogy jön az ide, valaki magyarázza meg
- web tárhely, ez eddig emlékeim szerint nem volt, vagy csak én vagyok hülye? az jóljöhet, tur.ha döglődései helyett..
hétfőn bemegyek hozzájuk és erősebben megérdeklődöm a témát.tütüü
-
launcser
senior tag
nem kell kábeltévére előfizetni? micsoda? én ezt nem értem
ki tudnád fejteni
3 éve emlékeim szerint csak úgy kötöttek ha volt kábeltv bekötve, meg valamilyen csomi, bár azóta változhatott.. de kábeltv sose árt ha bevan kötve, és utána megy csak a net, de csak úgy poénból nem kötik be, csak ha megrendelsz egy csomagottütüü
-
launcser
senior tag
bementem ma VI. ker központjukba kérdezősködni
1. sebességnövelés lesz a default, nem költségcsökkenés (768 = 12,5 bruttó most, akkor áttesznek ugye 1024-be és nem 768ba marad a nép és fizet 10-et)
2. telefonos szolgáltatás: még ők se tudják, majd januárban kérdezzem
de mondom akkor már beindul a szolgáltatás addigra már profinak kell lenni belőle
aszonnyák kábelen jön a telefon is, egyebet nem tudtak mondani, erre én csodálkoztam
lehet én vagyok csak lemaradva?
ja csak annyit mondtak még hogy úgy alakítják a percdíjakat hogy a matávénál jobb legyen meg ugye a csomagokhoz az ingyen percek..tütüü
-
launcser
senior tag
ez rossz hír
jan31 van, 30 nap eltelt elseje óta, és nagyon nem igyekeztek megkeresni hogy modemet szeretnének cserélni hogy növelhessék a sebességet
de akkor remélem a januári számlán 10ezret fogok látni 12500 helyett ja meg elméletileg 1-2 ezer kedvezmény lesz is a kimaradásokért azt is mondta itt valakitütüü
-
launcser
senior tag
érdeklődésképpen: emeltek már valakinek sávszélességet?
február utolsó napja van..
és még márciusra is 12500-as számla jött 768as netre 5000 Forintért megyek majd reklamálni, vagy valakinek jóváírták már ezt a fajta többletszámlázást?tütüü
-
launcser
senior tag
napi beszámolóm:
bementem VI. ker irodájába, tök készséges ügyfélszolgálatossal dumáltam.
elmondtam a problémát, hogy nem emeltek sávszélességet, ezért túlszámlázás volt és kéne vissza a della. Mondta írjak egy kérvényt a vezetőségnek és továbbítja, adott lapot meg is tettem.
Modemcserére felvett munkalapot, így talán felgyorsítják a dolgot, meg mondta ami már meg lett állapítva párszor itt, hogy a sávszélességemelés csak modemcserével valósul meg.
Plusz: telefonos prodzsektjük még csak tesztszinten megy, 1 hónapot jósolt addig, amíg az ügyfelek is igénybevehetik. Nem sietik el..
Szóval eredményes volt a ténfergésem
Ajánlom mindenkinek a személyes jelenlétet mint itt már mások is tettéktütüü
-
launcser
senior tag
válasz launcser #230 üzenetére
azta, hö, ÚJ MODEM
2 óra különbség volt az ügyfélszolgálatos látogatásom és egy telefonhívás érkezése között, ami arról szól jönnének új modemmel, rá 1 órára új modem+úgy tűnik nagyobb sávszélesség is lett
H I H E T E T L E N
rohamozzatok ügyfélszolgálatot
bár sajnos 3 év után új ip-m lett, mondták hogy a régi nem megoldható mert technológiai bukfencek vannak, más a rendszer..
átdobtak dhcp-re de ez is fix ip-nek tekinthető sztem.
az új modem legalább alkalmas lesz telefonra is..tütüü
-
launcser
senior tag
aszondta csaj hogy azért írjak kérvényt mert nem az ő hatáskörük az ilyen valami, nemtom én nem értek hozzá megírtam, a végeredmény számít nekem, az meg úgyis meglesz, max erősködni kell
VI. ker ja, 8-9 perc az ügyfélszolgálat kb gyalog (régebben 7 volt, de arrébbköltöztek sajnos )
amúgy mintha azt mondták volna még hogy legalább 1 év mire kicserélik az összes modemet.. de hogy az miért kell a sávemeléshez ők sem tudták. azt sem hogy minek kell a hálókártya mekcíme a központnak, amikor nem is veszik figyelembetütüü
-
launcser
senior tag
mind1, azt mondták
mivel nem akartam mégegyszer visszamenni, kértem egy a4-es lapot és megfogalmaztam gyorsan
ma hívtak hogy minden oké e, probléma megszűnt e, mondtam hogy igen megszűnt, végre a megígért sebességen tudok netezni
meg mondták hogy majd elbírálják a kérvényt valamikor
aki telefonált, a modemre fogta a dolgokat, hogy valszeg a régi miatt nem ment rendesen vagy valami, elég furcsáktütüü
-
launcser
senior tag
új modemmel mért van az hogy ha elmegy a net, sosem jön vissza csak akkor ha manuális brutforsz rezetet nyomok neki? vagy nem volt elég türelmem kivárni hogy visszajöjjön
6 óra nem volt elég ma neki.. szériahiba, vagy reklamáljak
kb már 10/10 az arány..tütüü
-
launcser
senior tag
nekem ez 730/330-at mért kb (1024/1024-es netre)
de: ez mintha nem magyar lenne, külföldre meg nemhiszem hogy izomsávunk lenne
magyar mérőkkel simán 1 Megabiteket mérek kis szórással lefelé.
az a baj olyant, ami felfele is mér, nem találtam, bár mintha ftp-n lassabban húztak volna mostanában tőlem, de valahogy le kéne csekkolni ténylegesentütüü
-
launcser
senior tag
közben leteszteltük ftp-n 100 megabit húzott tőlem, átlag kb. 60K, azaz 512 felfele
ki lehet mondani kedves felhasználók: amíg az adsl-esek meg a csellósok agybafőbe emelik a sávot, a hdsnet közben csökkent
elő kéne vadászni az év eleji lapot amit mindenkinek elküldtek hogy milyen csomagok lesznek, ott még bőszen reklámozták a szinkront..tütüü
-
launcser
senior tag
éjszaka felém is voltak gázok az emailezéssel, valahogy sose akart menni
meg kicsit hamar küldték ki a beállítások megváltoztatását, mert azok akkor még nem mentek.. okosak
meg az a 15 kép levelezőprogramonként, bár végülis haladás..
a webes felület címét meg trükkösen megváltoztatták webmail.hdsnet.hu -ra, de hogy miért nem volt jó az előzőtütüü
-
launcser
senior tag
csomagmódosítást elm. ma már csak személyesen lehet, bemész aztán kitöltesz pápert és örülsz
én ma voltam bent, rákérdeztem a dolgokra, tapasztalatok (megerősítek mindenkit magyarul) :
1. telefon tesztfázisban van /meglepő módon/, 1 hónapot mondtak rá
2. új csomagokban nincs is ingyen telefonálás már Bp. meg emktv irányában se, erre direkt rákérdeztem, nem csak lefelejtették. bár ugye eddig sem használtuk ki
3. élnek ugye a régi csomagok is, és nem tudnak bent az irodában felfelésávfelezésről még mindig, központba küldtek meg ilyenek, 3 éve még olyan volt hogy bementem a helyi irodába és helyben változtatták meg a sávot..
kérdés: régi modemeknek (a tonnás lancityk) mi a tesztoldala? mert nekem csak az újnál működött a 192.168.100.1
tapasztalatotok szerint a központban szokás felvenni a telefont? holnap telefonbetyárkodni szeretnéktütüü
-
launcser
senior tag
milyen telefonszámot érdemes hívni sávszélesség ügyben?
mivel a területi kirendeltség aszondta ők nem illetékesek, hívjam a 412-3970 vagy 412-3971-s számot, ezért felhívtam
aszondta a tag, hogy ez ilyen hibabejelentő, ők nem foglalkoznak ilyennel hogy más a sávszélesség mint aminek kéne, az nem hiba, keressem a területi vezetőt az irodájában..
basztassam naponta őket akkor mint ahogy szokás?
vagy keressem meg ezt a vezetőt, aki ugye 'illetékes' az ügyben, bár az durva lenne ha kerületenként 1 ember lenne aki a sávszélért felel ebben az esetben..tütüü
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest