Aktív témák
-
BoSSanCS
aktív tag
Én a csapó utcán lakom, de szerintem a többi switchesnek is ilyen adatok jönnek ki, tehát szerintem elég korrekt a sávszél és a késleltetés is. A tv adás minősége is nagyon jó, jobb, mint az upc-jé, korábban nekünk az volt, bár nem tudom, hogy mennyit javított a képen az, hogy kicserélték a digisek az elosztókat is újakra és egységes kábelt húztak be.
A kinti 72centis tv-nken nagyon szép képe van az adásnak, még a srác is meglepődött, aki volt bekötni, azt mondta, hogy ilyet még nem látottde egyébként a többi tvn is szép színe van, az upc-s kábelnél most mindenképpen jobb lett a kép, így aztán nagyon megéri most ez a kombó főleg, hogy 6750Ft a 4/4-es net és az 54 csatornás kábeltv.
Szerintem amúgy elég korrekt játékra is a net, nemtom, hogy te kérdezted-e hogy játékok terén milyen pingek jönnek ki, én pl. cod2-zök mostanában, régen pedig nagyon sokat cs-ztem, mindkettővel játszottam már a digivel, és egyrészt a pingek is nagyon jók voltak, a késleltetések is, és egy pillanatig nem fordult elő, hogy lagoltam volna, vagy hogy egy kicsit is magasra ugorjon a ping, tehát én idáig megvagyok vele elégedve.
[Szerkesztve]
Aktív témák
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest