Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Heatpipe / hőcső házilag
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
Aktív témák
-
-
siobhan
csendes tag
Engem is érdekelne a dolog...

-
Kferro
csendes tag
Srácok!
Le vagyok döbbenve!
Hívtam a Kishegyesi úti DMCC-t, hogy megkérdezzem a felhasználónevet + jelszót, s két csörgés után felvették!!! Ilyen még nem volt!
A lényeg, hogy mivel nem kértem email-t a szerződéskötéskor, így nekem nem is kell a felhasználónév és jelszó. -
SzatocsDEB
csendes tag
Jelentem nálam is helyreállt a net!
Végre minden jó, a csomagok mind célba érnek, és minden úgy ment mint előtte.
Köszönjük a hétvégi munkát DIGI.
Üdv! -
BoSSanCS
aktív tag
Ha valaki tud valami belső infot, hogy mi a franc van a nettel és mikor sikerül valamit javítaniuk rajta, az jelezze, mert tényleg eléggé használhatatlan, napról-napra rosszabb most, ma már a letöltési sebességem se volt mindig az igazi, az oldalak meg tényleg olyan ''gyorsasággal'' jönnek be, mintha 56k-s modemmel neteznék...

-
BoSSanCS
aktív tag
Véletlenül akadtam rá, a saját routeremre akartam belépni, beírtam az ip címét, megadtam a felhasználónevemet és a jelszavamat, erre nem volt jó, beírom mégegyszer, megint nemjó, utána kaptam észbe, hogy az előbb húztam ki a routerből a netet és közvetlenül dugtam a gépbe, így aztán gondoltam, hogy a szolgáltató switchére próbáltam épp bejelentkezni... a többi meg már jött magától, pár próbálkozás után simán látszott, hogy még a bejelentkezést se védték le.
A hibát meg reméljük hamar megcsinálják, mert így élvezhetetlen a netezés. -
lakisoft
veterán
Annak ellenére hogy egész este rendetlenkedett a net ... mostanra egész jók az adatok ...
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/106677589.png)
üdv, lakisoft -
BoSSanCS
aktív tag
válasz
SzatocsDEB
üzenetére
Nekem is gáz most, a sebességgel annyira nincsen gond, bár a letöltési sebesség nem annyira jó most, de néha azért eléri a maximumot, de a pingek azért elég gázok nálam is, az 50%-uk elveszik simán, az oldalakat is 2x, 3x be kell töltenem, mire bejönnek rendesen, csütörtök óta csinálja ezt, remélem meg fog javulni (switchen vagyok).
-
SzatocsDEB
csendes tag
Ez durva. bix.hu pingelése épp most futott le:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 0, elveszett = 4 (100% veszteség),
Valami nagyon nagy gáz van a nettel, ez így használhatatlan
Tiszta retro haqngulat... mint amikor 10 évvel ezelőtt modemeztem, akkor vártam ennyit egy-egy oldal betöltésére.
speedtest.net eredményt nem tudok mutatni, mert nem tudom letölteni az oldalt, már 15 perce próbálkozok vele.Egyre szarabb napról napra.
Üdv. -
BoSSanCS
aktív tag
Az úgy érdekes... nekem amikor jöttek bekötni hoztak egy papírt, amin rajta volt a felhasználónév és a jelszó... két ügyfélszolgálati telefonszám van, nekem a multkor az egyiket felvették, tehát azt tanácsolom, hogy próbálkozzál őket hívni, aztán ha 1 órán belül nem sikerül, akkor a legjobb ha bemész aztán megkérdezed őket, hogy mi van.
Egy kicsit gáz most amúgy a net, az oldalakat 2x 3x kell frissíteni, mire behozza őket, a letöltési sebességgel nagyjából nincs gond, de a pingeknek is legalább a fele elveszik.
[Szerkesztve] -
BoSSanCS
aktív tag
Nagyon egyszerű beállítani! Annyi a lényeg, hogy lépjél be a routered webes konfigurációjába (http://192.168.2.1 vagy nemtom mennyi az smc router ipje), írd be a felhasználónevet és a jelszót (ezeket megtalálod a routered leírásába), majd ott a WAN portot kell bekonfigurálni, mégpedig oly módon, hogy a PPPoE kapcsolatot kell kiválasztani, ekkor megadni a dmcctől kapott felhasználónevedet és jelszavadat, és arra kell még figyelni, hogyha pl. a switches rendszeren vagy, akkor a PPPoE-nél elvileg lehet még olyat állítani, hogy statikus vagy dinamikus PPPoE-t akarsz, vagy ha külön ilyen gomb nincsen, akkor egy olyan pipát kell keresni, amit ha bepipálsz, akkor adhatsz meg IP címet is (valamelyik routeren enable/disable van stb.), a lényeg, hogy a statikus PPPoE-t kell kiválasztani, vagy ha nincs ilyen a routeredbe akkor bepipálni valamit, hogy IP címet is tudjál megadni, ugyanis meg kell adni a switches rendszer esetén a házban lévő switch IP címét, hogy azon keresztül csatlakozzál az internetre (az IP-je pedig 192.168.0.1 elméletileg mindenhol). Modemes rendszer esetében nem tudom, hogy hogyan működik a dolog, de ott én szerintem egyszerűen csak dinamikus PPPoE-t kell választani és csak a felhasználónevet és a jelszót kell megadni.
Elméletileg ennyi a dolog, ha valami nem elég világos akkor írj privit aztán megpróbálom jobban elmagyarázni!
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Ezt én is tapasztalom, de csak akkor, hogyha mindenki fel van csatlakozva a netre (switches rendszernél). A sebesség nem esik lentebb, de a válaszidőkön nagyon meglátszik, ha megpingelek vmit. Szerencsére nem olyan sok eset van, amikor mind a 8-an egyszerre használjuk a netet, meg ahogy néztem a forgalmi adatokat, én használom a legtöbbet, ami az adatforgalmon is meglátszik, a házban a többiek csupán pár gigát ha letöltenek havonta szerencsére...

-
Kferro
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy routert beizzítani, hogy két gép is mehessen a DMCC-s netről, de nem tudom, hogyan kell. Tudnátok segíteni?
Már átolvastam a mellékelt hazsnálati utasítást, de annyi mindent olvasok itt mindenféle levelező beállításról, meg egyebekről, hogy kezd elmenni a bátorságom.
A netem DHCP-s ''2 Mbites'', tócóskerti...
Ja, a router meg SMC7004VBR. -
siobhan
csendes tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Ez mikor szokott lenni? Mert én ugye csak napközben használom ezt, és eddig mindig 1-2 másodperc alatt fent volt. Mennyit kell várnod?
Ja és most akkor mi van a 4 megás csomaggal? Lehet rendelni vagy csak mutatóba rakták ki? Mert én örülnék neki a legjobban, már ezer éve erre várok.
-
Shadows
senior tag
most akkor a digikábel fel le 4mb-t ad 4500hufért és nem kell vezetékes telo??
vidéken is csinálják vajon?? -
loosht
senior tag
válasz
SzatocsDEB
üzenetére

-
alexadh
tag
válasz
SzatocsDEB
üzenetére
estefelé csúcsidőben másnak is kiesnek és megnőnek pingek ? vajon a házban levő switch nem birja a terhelést?
-
SzatocsDEB
csendes tag
válasz
BoSSanCS
üzenetére
Dehogy, csak hiába sírunk, jobb nem nagyon akar lenni, bár én még ne is nagyon sírjak, hisz a PPPoE-s kapcsolattal netezőknek kevesebb gondjuk van sokkal.
Megnéztem nemegy modemes kapcsolatot, mi több találkoztam a DMCC ''szervizes'' szakemberével is. Ő azt mondta, hogy túlnyomórészt nem panaszkodnak az emberek a szolgáltatás színvonalára, csak 1-2 esetről tud...
Pedig ez közel sem így van, vagy akkor csak az én ismerősi körömre zsugorodott az az 1-2 eset, mivel kapásból tudnék vagy 6-7 esetet mondani.
Őszintén szólva örülök, hogy nem a kábelmodemes hálózathoz tartozok, mivel az úgy ahogy van egy nagy rakás..... had ne írjam le mi.
Na de mindegy.
A PPPoE-s netet merem ajánlani, ez a tócóskertnek a 4-es úthoz közelebbi felében érhető el. a TESCO felőli oldalon modemeznek.
Üdv.
[Szerkesztve] -
BoSSanCS
aktív tag
Kezd kihalni a topic, mindenkinek jó a nete, vagy mi a franc?

-
loosht
senior tag
Na ez a bix.hu:
Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 153, Received = 141, Lost = 12 (7% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 18ms, Maximum = 96ms, Average = 45ms
És ez az origó:
Ping statistics for 195.228.240.145:
Packets: Sent = 54, Received = 52, Lost = 2 (3% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 18ms, Maximum = 83ms, Average = 40ms
Hogy minden egyben legyen, itt egy mérés is:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/105664100.png)
-
lakisoft
veterán
válasz
shabbarulez
üzenetére
ok! vettem ...
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Én már ezen az egészen nemtok kiigazodni, most akkor ha a volt DMCC is ezt a netet adja, mint a digikábel, akkor náluk miért nincs 4mbites csomag? Valaki aki jobban tájékozott ebben leírhatná, hogy esetleg nem lesz-e ott is 4mbites csomag, vagy mik várhatóak még, mert valszeg én is átváltanék akkor arra...
Egyébként a dmcc.hu-ra felkerült a levelezés beállítása is, mely az Internet menüpont alatt található.
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
Egy kis érdekesség ... összeesküvés elmélet ... DIGI Kábel ... : ... [link]
Jó mazsolázást ... -
loosht
senior tag
A bejövő, internetszolgáltatótól függetlenül mindig ugyanaz, a fiókodtól függ. Pl. a citromail bejövője pop3.citromail.hu. A probléma a kiemenővel van, mert ahhoz tényleg a DIGI-s kiszolgáló kéne. Na azt én is szeretném, tudni
Egyébként én is Operával használom az e-mail-jeimet és a bejövő minden fiókomnál műxik, csak küldeni nem tudok, egyedül a gmail-essel. A pannon bejövője szerintem pop3.pannongsm.hu. Legalábbis én ezt találtam a pannon honlapján.
[Szerkesztve] -
Pindur
csendes tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Szia...már rég regisztrálva vagyok a pannon mailon..de se operában, se outlookban, se thunderbirdben nem tudom a dmcc-nettel beállitani a levelezést..mert nem tudom a dmcc be illetve kimenö szerverének a címét!!!!! Na erre lennék kiváncsi.... Mivel pop3 címen nem kapcsolódik

-
Pindur
csendes tag
Sziasztok!
Én operában szeretném beállitani a pannonos email cimet...de nem tudom mi a bejövö illetve kimenö szerver pop3 illetve az smtp cime... Tud nekem valaki ebben segiteni?
Elöre is köszi aki ir... -
SzatocsDEB
csendes tag
válasz
BoSSanCS
üzenetére
A google oldalán a beállításoknál, Átirányítás és POP, majd a POP engedélyezése minden levélre, ilyenkor a minden leveledet letölti.
Ezután él az SMTP szerverre a jelszavad és a hozzáférésed.
A többit, hogy hogyan kell beállítani az elérhetőségi adatokat megtalálod a gmail oldalán a Beállítási útmutatóban, ott ahol a POP átirányítás van.
Üdv. -
BoSSanCS
aktív tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Köszi, kipróbálom. Nem kaptam egyébként semmilyen papírt, még a szerződést se küldték el, egyedül csak egy olyan papírom van, amin rajta van a csatlakozáshoz szükséges azonosító és jelszó...
Amúgy a bemenő levelekhez ugye nem kötelező az ipmediat használni? (mivel az email szolgáltatóm pop címét akarom beírni).
A másik hogy a hitelesítésnél mit kell megadni, mert én idáig is így állítottam be ahogy te leírtad, de nincs ipmedias emailcímem, így aztán csak a csatlakozáshoz szükséges azonosítom és jelszavam tudom megadni, úgy viszont nem működik... -
SzatocsDEB
csendes tag
Outlook beállítása legetséges Gmail-es rendszerhez, vagy a gmail rendszerét használhatod csak kimenőnek, de ehez gmail-es regisztráció szükséges, és a másik, hogy ha meg is vana gmail regisztrációd, még be kell állítanod, hogy smtp-n keresztül engedélyezed a levelek letötését. Ott szépen le van írva, mit hogy kell beállítani.
Újabb Outlook-al (Outlook 2007-el néztem) rendelkező felhasználóknak, már el is küldi a beállítási adatokat a levelezőprogramnak, így nem kell bepötyögnöd a működéshez szükséges cuccokat. Én így használom.
A szolgáltatással, általánosan megvagyok elégedve, időnként mondjuk bosszantóan lassú, ha mindenki egyszerre ugrik rá a netre. 10-es skálán mérve nálam kap egy 6-ost.
A telefonos ügyfélszolgálatot inkább nem is emlegetem, mert az borzasztó...
Üdv. -
lakisoft
veterán
válasz
BoSSanCS
üzenetére
Akinek lenne megoldása, hogyan kell beállítani outlooknál az smtp-t, az írja le légyszives, mert sok embert érdekelne szerintem (nekem sehogy se akar működni, bármilyen hitelesítést állítok stb.)
nekem az alábbi beállítással megy:
pop: mail.ipmedia.hu
smtp: mail.ipmedia.hu
a kimenő levelek kiszolgálója hitelesítést igényel ...
üdv, lakisoft -
BoSSanCS
aktív tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Szerencsére nálam is rendben van a digi, idáig még nem nagyon lehetett panaszol rá, egy kis leállás volt így összességében, dehát ez belefér, a sebességgel nincs gond. Egyedül a pingek mennek fentebb, hogyha mindenki egyszerre használja a netet a switchen lévők közül, de ilyen szerencsére nem sokszor fordul elő, a sebesség viszont szinte mindig megfelelő.
Akinek lenne megoldása, hogyan kell beállítani outlooknál az smtp-t, az írja le légyszives, mert sok embert érdekelne szerintem (nekem sehogy se akar működni, bármilyen hitelesítést állítok stb.) -
lakisoft
veterán
Nekem LANNET-em volt, az ADSL nem tudom milyen náluk. - Jó volt ... a letöltéssel semmi gond ... 1Mbit viszont a feltöltés 128kbit volt ami k... kevés ... szerintem
Ja és az ára akciósan 6k/hó - és most emeltek volna rajta ...
Ja igaz hogy most emeltek 4Mbitre - de hát akkor is ...
Engem szerintem áttettek tévedésből 1mbit-esre - akkor szerintem nem érnéd el az 1 mbitet ... nem?
A környékeden túlterhelt a hálozat nem?
üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
Ez, vagy a TvNetWork.
én meg vagyok elégedve (lassan egyedül leszek ezzel ... de valószínűleg az az oka hogy felénk nagyon kevesen kötöttek netre ... 70-80 éves mamák és papák nem sokat fognak netezni ...
) ... a dmcc-s nettel ... le is mondtam a tvnetwork netet ... az adsl volt ...
üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
még egy kontroll mérés ...
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/102995651.png)
jó éjt -
lakisoft
veterán
a pingek elég jók - bár még online FPS-hez még ezek is nagyon ...

-
lakisoft
veterán
recommend serverrrel mérve :
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/102994386.png)
üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
Sziasztok!
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/102992836.png)
itt a mai mérés eredménye ...
igazán szerencsésnek érzem magam ... lehet hogy jó helyen lakok ...
üdv, lakisoft -
egoistus
tag
[URL=http://www.speedtest.net]
[/URL] lol nem tom jol csináltam-e de ez 2 mb-es lenne -
loosht
senior tag
Az a baj, hogy nincs más lehetőségem. Ez, vagy a TvNetWork. Utóbbim már volt, de az sajnos még mindig drága. Egyébként meg hiába voltam én már bent náluk annyiszor. Ha ki is jönnek, akkor is (természetesen) napközben jönnek mérni, amikor persze ''jó'' a net. 1.6-1.7 körülit mérnek, majd azt mondják, hogy ez belefér. Inkább nem hívom őket mégegyszer, nehogy a végén még kiszállási díjat is kérjenek, hogy feleslegesen jöttek ki.
-
loosht
senior tag
Már előre is elnézést, de mikor a kibaszott kurva életben lesz ez a rohadt szolgáltatás 2mbit????? Azt hiszem most szakadt el nálam a cérna, azt a rohadt kurva anyját! Már fél éve fizetem ezt a fost, de eddig max. két nap telt el úgy, hogy egész nap stabil 2mbit-es lett volna. Egyébként ''örülök'', ha 1mbit fölé megyek! Azt a deszkánbaszott félcsöcsű gályarab öreganyjának a keservit!
Még1x bocs!
Ezt a hozzászólást is 38mp alatt küldte el
[Szerkesztve] -
SzatocsDEB
csendes tag
Én is a gmail-t használom, az elég megbíthatónak tűnik, eddig még nem csalódtam benne. Igaz csak azóta használom ezt a szolgáltatást a gmail-en belül, mióta DMCC-s lettem. mondjuk nekem nem is hiányzik az ipmedia-s mail...

-
loosht
senior tag
válasz
BoSSanCS
üzenetére
A #419-es hozzászólásodban lévő problémára sajnos nem tudok megoldást.
A levelezésnél nekem is ugyanez a bajom már hónapok óta, de még én sem jöttem rá. Hiába próbálok mindenféle kiszolgálót megadni, egyszerűen nem tudom elküdeni a levelet
Többen jönnek az ipmedia-val, de az az ami nekem soha az életben nem is ment! Eddig smtp.rdsnet.ro-val működött, de már az sem jó. Így csak az az egy megoldásom maradt, hogy a gmailt használom, mert annál működik a kimenő is (smtp.gmail.com). -
BoSSanCS
aktív tag
Srácok a #419-es hozzászólásomban lévő problémára nincs valakinek megoldása?
Egy másik dolog, hogy akkor pontosan hogyan állítsam be az outlookot, hogy tudjak leveleket küldeni, mert utánaolvasgattam ennek amerre tudtam, de sehogy se sikerült valahogy belőni a hitelesítést, hogy el is küldje az üzenetet, mindig 553-as hibát dob vissza. Többféle megoldást olvastam már, ezért érdekelne a pontos beállítás, mert idáig bármifélét próbáltam, nem jött össze a dolog.
Előre is köszi. -
alexadh
tag
válasz
SzatocsDEB
üzenetére
igen ugyanaz...kiesik a ping ..(tócó switch)
-
SzatocsDEB
csendes tag
Nálatok is nagyon szar ma a net?
bix pingelése közben 2-3 csomag elveszik útközben... Ja és Tócóskert Switch-es rendszer. -
loosht
senior tag
Még mindig 2megás net:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/101952868.png)

...de unom...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
AMD_ok
őstag
Köszi, már én is informálódtam közben az ügyfélszolgálaton, de az infós annyit azért bökhetett volna, hogy ne abajgassam, mert majd helyrejön magától

Az ügyfeles mondta meg a tutit, igy már az asszony le is tesztelte 11 körül és fasza volt.
Remélem, a számlában ISfogjuk tapasztalni a kiesést! -
BoSSanCS
aktív tag
Nem nagyon tudok ebben segíteni, de attól még, hogy világít a led nem feltétlen jelenti azt, hogy hiba nélkül működik is sztem.
Nekem egy másik problémám lenne, arra kellene valami megoldás, hátha volt már valakinek ilyen problémája és megtudta oldalni. Szóval nekem is DMCC-s netem van de a switches megoldással jön be hozzám a net nem a modemessel, tehát a net sebességével szerencsére semmi gondom sincs, viszont a távoli asztalt egyszerűen nem sikerült megoldanom.
Ha közvetlen van rádugva a gépre a netkábel akkor működik a távoli asztal, routeren keresztül viszont már meghal a dolog, pedig a routerben is jól beállítottam mindent, korábbi nettel csak a címfordítást kellett beállítani a routerben és működött is a dolog, itt viszont hiába állítgatok bármit, mégha DMZ-be kiengedem teljesen a gépemet a netre, akkor se megy a távoli asztal.
Valakinek esetleg ezzel kapcsolatban valami tapasztalata? Érdekelne valami megoldás, mert más programokkal ugye meglehet oldani a távoli asztalt, de csak idegesít a dolog, meg az xp távoli asztala minden gépen elérhető, nem kell mindenhova programokat telepítenem, ahol használni szeretném a gépemet. -
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
HELP ME, PLASE!
Tegnap este minden ok nélkül elment a net, a kábelmodemig bejön biztosan a jel, mert (akinek Thomson van, az tudja) 2 led villog, 2 folyamatosan ég, ugyhogy nálam van vmi a géppel, de el nem tudom képzelni,mi lehet, mert nem piszkáltam a beállítások közt.
Azután persze megpróbáltam jó pár dolgot, de nem megy se Vista se XP alatt!!!
Mi lehet a baj? Segitsetek

Köszi -
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Tengnap este 9-óta nem volt net. Ebben a pillanatban állt helyre a dolog.
Itt egy friss mérés:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/101199052.png)
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
Hogy a francban lehet az hogy router a hálozatra ''kifelé'' is oszt IP-t?
-
lakisoft
veterán
De vajon mi a sz@rért van annyi gond a modemes hálozattal?
-
janosski
csendes tag
Na most nálam is volt ''Kettős név a hálózaton'' csütörtök este, ezzel együtt használhatatlanul lassú is lett. Telefonáltam nekik, mondtam hogy mizu, sokat nem tudtak rá regálni bár azóta működik.
-
siobhan
csendes tag
válasz
egoistus
üzenetére
Nem játszok ez tény, munkára használjuk, de azért a torrent és a fórum is megy rendesen. Nem román az IP cím, de ne menjünk bele. Aki játszani akar akkor annak ezek szerint nem jó (modemmel).
Viszont pofátlanul olcsó, és nekünk PPP-seknek semmi problémánk nincs.
[Szerkesztve] -
Bubbasparxxx
csendes tag
2000/512-nél hát mit mondjak........ király..............
Ja, az hogy fél óránként leszakad azt már megszoktam lassan. Az ügyfélszolgálat meg csak anyit mond hogy a kolléga majd hív, de hogy melyik évbe az itt a kérdés.
Tanulság : holnap előfizetek a burzsuj t-online-os adsl-re. Kétszer annyi de legalább jó.
Aki meg ennél a szolgáltatónál marad annak meg csak annyit mondok hogy kitartás, lesz ez még rosszabb is. -
lakisoft
veterán
... a ma esti mérés...
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/96924366.png)
üdv, lakisoft -
egoistus
tag
Szia ugyanez a problémám, de itt lakisoft meg siobhan viiszi a primet mert neki a népszava.hu jol bejön aztán a sok forumböngésző vagy neagyisten online játékos jol bedől nekik utána meg fogják a fejüket meg jönnek ide panaszkodni mint Bubbasparxxx pedig én 79 hsz-nél már leirtam a véleményem, ezzel a netel jáccani csak csusidőn kivül lehet. Ugyláccik ezen a forumon csak az számit mit mérek este 22 után, az hogy nem használható arra amire az emberek nem kis százaléka használná az senkit nem érdekel. Ja még age of empirét se tudok jáccani a haverokkal mert oan 10-15 másodpercre elmegy a net változó időközönként és dob a program. Egy szo mint száz NEM JÓ NEM KIFORROT NEM STABIL SZAR PINGEK KIHAGYÁSOK SZAKADOZÁSOK+ IP CIM ÜTKÖZÉSEK! ROMÁN IP CIM ha valakit zavar,HÁLOZATI NÉV ÜTKÖZÉS bár kétlem hogy valaki a világon használná ugyanazt a nevet mint én. Ezek után ajánlani csak akkor tudom ezt a netet ha az ár a legfontosabb

-
Calogero
addikt
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
Valamelyik nap állítottam be dmcc-s levelezést, és működött
SMTP-nek és a Pop3-nak is mail.ipmedia.hu-t kellett beállítáni.
Hitelesítéshez pedig.
Felhasználói név: ......@ipmedia.hu
Jelszó: (amit a dmcc-től kaptál).
Dmcc oladálról hírek közt
2006. Március 29.
• E-mail küldés
A kimenő levelek kiszolgálójának (smtp server) neve megváltozott. Kérjük változtassa meg postafiókja beállításait Ön is, az alábbiak szerint:
Régi beállítás
Kimenő levelek kiszolgálója (Outgoing mail server): smtp.ipmedia.hu
Új beállítás
Kimenő levelek kiszolgálója (Outgoing mail server): mail.ipmedia.hu
A kimenő levelek kiszolgálója hitelesítést igényel.
Az esetleges kényelmetlenségért elnézést kérünk.
[Szerkesztve] -
Vilmoskorte
tag
válasz
Calogero
üzenetére
OK, de ezt valószínűleg elgépelted (mindkét szerver cím megegyezik). Nekem nem hiányzik a dmcc-s email fiók, csak most nem tudok levelet küldeni. Mivel az smtp hitelesítést igényel, ezért kell gondolom dmcc-s email cím jelszóval, amit beírok hitelesítéshez. Ti mit használtok smtp szervernek?
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
E-mail küldés
Kimenő levelek kiszolgálója (Outgoing mail server): mail.ipmedia.hu
Bejövő levelek kiszolgálója: mail.ipmedia.hu
A kimenő levelek kiszolgálója hitelesítést igényel.
E-mail-t külön kell igényelni.
......@ipmedia.hu -
alexadh
tag
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
nem is tudtam hogy email cimet is adtak

-
Vilmoskorte
tag
Hi! Pár napja használjuk a dmcc netet, ami elég érdekes. Nem maga a net, azzal elégedett vagyok pénz/minőség. Csodák nincsenek. Ami zavar, hogy szerződéskor nem mondtak meg alap infókat. Milyen email címeink vannak? Milyen levelező szervert kell beállítani? Levelező szerverre tudtok adni infót? pop/smtp?
Aktív témák
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/103016754.png)

, ennek ellenére a router tűzfala több betörési kísérletet is jelzett
[/URL]