- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
Hi! Pár napja használjuk a dmcc netet, ami elég érdekes. Nem maga a net, azzal elégedett vagyok pénz/minőség. Csodák nincsenek. Ami zavar, hogy szerződéskor nem mondtak meg alap infókat. Milyen email címeink vannak? Milyen levelező szervert kell beállítani? Levelező szerverre tudtok adni infót? pop/smtp?
-
Vilmoskorte
tag
válasz Calogero #403 üzenetére
OK, de ezt valószínűleg elgépelted (mindkét szerver cím megegyezik). Nekem nem hiányzik a dmcc-s email fiók, csak most nem tudok levelet küldeni. Mivel az smtp hitelesítést igényel, ezért kell gondolom dmcc-s email cím jelszóval, amit beírok hitelesítéshez. Ti mit használtok smtp szervernek?
[Szerkesztve] -
Vilmoskorte
tag
Modemes vagyok a Jerikóról Annyira tré este a net, hogy nincs rá szó. Nyomorult 1 megás kapcsolat lenne, és hozza a 400k/s sebességet. Ahogy olvasom a hsz-kat, év végéig várok. Ha addig nem jön össze a pppoe, akkor könnymentes búcsút veszünk egymástól.
-
Vilmoskorte
tag
Nálam a 28-ban ma délután voltak szerelni. Modem elé tettek egy szűrőt. Picit este így jobb a net. Szerelő azt mondta, hogy a házban készen van az utp kábelezés, csak a gerincet kell lefektetni. Elvileg év végéig készen lesznek. Ha ez biztos akkor maradok, de ha nem, akkor nagyon fogom szívni a fogam év végén. Ezért a pénzért tvnetwork 10 megás, stabil netet ad, akár holnaptól.
-
Vilmoskorte
tag
Beleszaladtam Diginél egy ilyen problémába:
Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: "paz@freemail.hu”. Tárgy 'teszt', Fiók: 'mail.ultraweb.hu', Kiszolgáló: 'mail.ipmedia.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '451 http://www.spamhaus.org/query/bl?ip=78.131.53.33', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 451, Hibaszám: 0x800CCC79
Erre mi a megoldás? Kizárt, hogy spammel a gépem.
-
Vilmoskorte
tag
SMCWBR14_G2 routert használok. 2 nappal ezelőttig tökéletesen működött, most nem tud kapcsolódni, a logban ez van:
2004-12-18 00:52:47 PPPoE send PADI
2004-12-18 00:52:42 PPPoE send PADI
2004-12-18 00:52:37 PPPoE send PADI
2004-12-18 00:52:32 PPPoE send PADI
2004-12-18 00:52:32 Dial On Demand(PPPoE1)Ninvcs válasz a kérésekre, azonosításig el sem jut, de miért?
Firmware a legújabb:
Runtime Code Version V1.09 (Jun 26 2007 18:05:55)
Boot Code Version 0.01Reseteltem, újra belőttem a pppoe kapcsolatot, de semmi. Működő router mögül tudok adsl kapcsolatot létesíteni. Van valakinek tippje?
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest