- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Chromecast topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
őstag
A minőség mint mindig top.. de úgy az egész elég érdekes.
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #15 üzenetére
Én örülnék, ha 3 órás filmet is csinálnának olyan minőségben. Nem vagyok ellene a Blizzard videóknak.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
3L1T3
addikt
válasz Döglött Róka #16 üzenetére
😢
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
3L1T3
addikt
Remélem
megvan , hogy ez nem a cinematic amire vagytok vagy ami miatt karogtok.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
nanocry
tag
Blizzard... Rég vicc gárda az egész, egy Grinding Gear Games mellett konkrétan egy vicc kategória lett a név, sajnálatunkra.
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
WayneGace
őstag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Csináltak azt is, már korábban bemutatták.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
GodGamer5
addikt
Szerintem nagyon trágya az egész, semmi Diablo hangulata nincs, a zene meg valami förtelmes.
Amúgy szerintem már rég nem a Blizzard készíti az átvezetőket, hanem külsősökkel megoldják, mint mindenki más is...[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
kapeti07
senior tag
Nekem is tetszett és ráadásul ez folytatása a kiegészítőhöz korábban kijött animált előzetesnek.
Xbox: kapeti
-
nekem tetszett
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
AnonymusX
senior tag
Látszik ezen az előzetesen, hogy ez a Blizzard már nem az a csapat, akik egykoron tündököltek.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Csak a zene az nagyon nem passzol a videó alá.
-
Sirandrish
legenda
Ha valaki, akkor a Blizzard tud brutál cinematicot csinálni...elvártam volna most is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest