Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Monitor hiba topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
BoneDragon #4276 üzenetére
Mondjuk, ha baltával nerfelnek, akkor én nem csodálkozom, ha kiakad az embereknek egy része. A nekronál early game-ben elég látványos a visszaesés. Level 1-2-es enemyk bedarálják a csontvázakat. Én értem, hogy valóban nagyon tank volt az előző bétában (bár azért ott sokkal jobb cuccok is estek), de most megint nem találták el az arányt. A druidán például nem éreztem azt, hogy hirtelen mindenen átmegy, ott valahogy jobban figyeltek a buffolgatásra.
Bár csak pár szintet léptem a nekroval, elképzelhető, hogy később megerősödik.Barbárt húztam fel 18-as szintre este, WW ágon. A power managmentje sztem jobb lett, bár a bossok macerásak voltak, mert a WW nem üt (még) annyit.
Maga a játék stabilabbnak tűnik, mint múltkor. Megszűntek a mikroakadások, laggal se nagyon találkoztam - ezáltal sokkal folyékonyabb a gameplay.
Ez a pár óra amúgy bőven elég volt most a D4-ből, ez csak egy teljesítmény teszt volt, azon szerintem átment. Balanszolgatni meg van még idejük.
Annak mondjuk örültem volna, ha kicsit kijjebb lehetne tolni a kamerát, nem is értem, miért nem építenek bele valami csúszkát erre.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Ilyen a világ, a legtöbben mindig azt keresik, hogy mi lett a rossz, vagy miben van hiba.
Én a karakterenél sem értem, hogy sokan itt elkezdenek egy másik karaktert, ami kevésbe tetszik nekik, de erősebb. Nem mind1? Mindegsikből ki lehet hozni egy erős karaktert, idővel úgy is jönnek be változtatások. Csak le kell ülni és játszani
kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, hogy van egy kocsi álmaid autója, már ott tartasz, hogy megveszed, de kapsz egy ajánlatot egy erősebb 1 évvel fiatalabb autóra ami szép meg minden, de mégsem az. Nem akarok ilyen szélsőséges példákkal élni, én pl tudom hogy nem a druid lesz a legerősebb karakter, de ez áll hozzám jelenleg a legközelebb és ha ezzel érzem jol magam a játekban akkor ezt fogom játszani, nem érdekel mennyire erős.
-
Peace
nagyúr
válasz
Necro kicsit fos lett, de megvan a 20. Indítom is gyors a rogue-t.
-
mg1992mg
őstag
válasz
Én is érzem hogy a rugó picit kevesebbet ver mint open beta alatt, de egyáltalán nem bánom, így is jó vele játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% számlával! HP Omen 17 GAMER Notebook! i7-13700HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Cambridge Audio Dacmagic DAC Kiváló állapot, dobozában!
- Acer Aspire A3 -i5 11 Gen. 8/ 512 GB -GeForce MX350
- ELADÓ félkonfiguráció // ASUS STRIX B450-F GAMING // RYZEN 5900X // FURY BLACK 64 GB RAM, GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest