Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
A skinek is 2400-2800-ba kerülnek, és ezek nem is minden kasztra valóak!
Ott van most a fehér fényes oroszlán az is 2800 , nem is játszik már szinte senki szezont, és amikor fellépek, akkor azon ülnek!
A nagy részét nem érdekli, ráadásul a freeben is jön a platinum, másik nagy rész meg ugyanúgy megveszi, és lesz egy minimális elégedetlen felhasználó, ami kevesebb kiesést jelent(het), mint amennyit a másik hoz!
Valószínűleg a marketing osztályon ezt azért jól felmérték! Ha nem akkor meg X frissítés után olcsóbb lesz, és valamennyi visszatérítés fog járni... -
WayneGace
őstag
És mennyibe kerül a Guts skin?
-
Win-T
őstag
Én eddig lelkesen kipengettem a szükséges platinát a passért, de most elérték azt, hogy úgy gondoljam nem érdemlik meg tovább a támogatásom. Ha kicsit is érdekesnek találnám amit szezonról szezonra összehoznak nem lennének kételyeim, de minden alkalommal bizonyítják, hogy a szükséges minimumnál nem érdekli tovább őket a játék.
Persze nem ettől fognak csődbe menni, de egy rajongót mostanra sikeresen eltántorítottak attól, hogy beleölje az idejét a játékba. -
rumkola
nagyúr
Az kemény, hogy nem a játék a téma, hanem az épeszű embereket egyátalán nem érdeklő battlepass.
Milyen csinos és divatos legyen a karakter.
-
qsscanner
csendes tag
-
qsscanner
csendes tag
válasz
BRABUS113
üzenetére
Én végig erről beszéltem: tekerj az aljára!
Ott látható, hogy mi mit tartalmaz. És a prémium Battle Pass nem tartalmaz mindent.
Vegyük sorra:-Instant unlock of the "Guise of the Deceiver" Bonus Armor Set for each class
Ez számomra totál érdektelen csak hamarabb hozzáférsz a skinekhez.-1x Owl Pet, Orinocta
Ez egy picit jobban fáj, mert tetszik, de még azt mondom járjon valami extra azoknak akik jobban támogatják az indie fejlesztő Blizzardot, mint csak az instant unlock.-1x Deceiver Wings, matching the bonus armor set
És szerintem itt jön az aljasság, hogy a páncélszett egyik darabját egy drágább verzióba zárolják.
Ha azt akarod hogy teljes legyen a szett, akkor bizony vedd meg a 2800 platinumos verziót.
Értem én hogy csak skinek meg szárny nélkül is el lehet lenni, de nem véletlenül csinálták így. Akik pszichológiailag érzékenyek rá azoknak hiányérzetük lesz, ha csak a kisebbiket veszik meg, mert azt érzik hogy nem teljes az élmény amit kapnak és erre játszik a blizzard. Gondolom az előző szezonokban nem ment túl jól a Deluxe és így próbálnak többeket motiválni. Aljasan.
Amúgy engem most pont nem érint(eddig az összes Battle pass-t megvettem), mert szerintem rettenetesen néz ki - a tendencia zavar a jövőre nézve... -
BRABUS113
aktív tag
Fixen le van írva a Diablo hivatalos oldalán, hogy az 1000 platinumos battle pass tartalmazza a többit is! (tehát a 200/500/800-as verziót is).
"...Weapons, Beasts, and Armor are Premium Reliquaries that can be purchased with Platinum individually for 200/500/800 or as part of the Battle Pass Bundle for 1,000 Platinum..."
-
qsscanner
csendes tag
-
qsscanner
csendes tag
válasz
Raidon
üzenetére
Ez most elég undorító amit csináltak. A sima 1000 a deluxe meg majdnem 3x annyi...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
grimm2015
üzenetére
[link] ezt a sorc buildet irjak, de egyelore [link] keves helyen van early season power predicition.
ami nem is mindig mukodik.
post-PTE ugy nez ki a season power kapott egy nerfet.
---
season 7ben egyebkent mind az LS, mind a Fireball sorc jo volt, bar inkabb csak T4 speedfarmra. es ahhoz is 3 uber unique kellett (Fireballnak notoriusan kell a GA life shroud).
-
Win-T
őstag
Hát ez a bejelentés megint nem emelte meg a pulzusszámom túlságosan. Majdnem hosszabban van magyarázva a fasza új bettölpassz mint a szezon téma.
-
qsscanner
csendes tag
válasz
grimm2015
üzenetére
És mikor volt Op a sorc? Mert nem az előző szezonban az tuti. Utoljára a Lightning Speares volt brutál, de már nem emlékszem mikor volt.
Most kap egy új unique fejest, meg egy aspectet. Remélem megint használható lesz,mert Sorcit szeretnék indítani. -
grimm2015
senior tag
És most melyik build lesz a meta?
Látatlanba biztos valami Spiritbornra tippelnék, hiszen ahhoz kell a kiegészítő, de tudom, hogy a Sorc nagyon OP volt. -
boeing
őstag
Még 7 nap [link]
-
venom8888
őstag
Koszi
-
venom8888
őstag
Sziasztok,most kezdtem el jatszania ajtekkal tegnap. Melyik item erosebb, a citrom, vagy a barna szinu?
-
Kylesa
aktív tag
-
Win-T
őstag
Nos... azt a nyomorult UI designert meg amelyik úgy gondolta, hogy az oké ha mindenféle rákérdezés és konfirmáció nélkül bezúzhatja a játék az összes kulcsot az inventoryból ha a balfasz user véletlen mellékattint a junk gombnak és az all keyst találja el, remélem soha többé nem engedik programkód közelébe.
Legalább egy kérdést bedobna, hogy biztos ezt akarod hülyegyerek?
-
Win-T
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Oké, az természetesen megvan nekem is, hogy hol lehet beléjük botlani, ami tossza a csőröm, hogy ennek ellenére sem sikerül. Pedig minden négyzetcentimétert átnézek, bepotizva ezekben a dungeonökben mindig, nehogy elhagyjam véletlen valahol, de semmi baszki.
Egyáltalán hogy néznek ki ezek? Mint egy hagyományos shrine vagy valami extra cucc? Legalább tudjam mit keressek. -
Win-T
őstag
Ezekkel a Forgotten Altarokkal mi a tényállás? Mert elismerem nem én vagyok ebben a szezonban a kockulás tankönyvi esete, de hogy 200 paragonnál járva még egybe sem botlottam bele az már kezd egy kicsit zavarni, hiába van rajtam állandóan pósön meg minden szar.
Már kiesett minden uniqe meg mythic ami csak kellhet, de a Piranhadót amit még használnék csak képen láttam. -
noxon
őstag
Ezt a resplendent sparkot is jól kiherélték, semmit nem érek velük, mert ennyi egyfajta legendary rúnát nem lehet szerezni. Van 5 sparkom,de kb szemét kategória lett.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
whitezo88
üzenetére
gyakorlatilag első pár hétben a szezonban kizárólag blood wave nekrót láttam. aki az elején indult, az jellemzően 24 órán belül váltott. majd kb 1-2 héttel később mindenki hozta azt a kasztot amivel kényelmesen T4et farmolni szokott, mert addigra volt meg a T4 gear. blood wave nekróval lehet infernal hordest farmolni, de idegölő. nekróval 100as köveket még ki lehet hozni, de sorccal megálltam 45nél.
fireball sorc egyébként egész jól működik. hordesra az egyik leggyorsabb kari úgy általában, andarielt is egyedül tudja facerollolni, de kb 80ig tud csak speed tempót. LS talán open-worldre egy fokkal jobb is, de a single target DPSe jó cuccban (értsd, 3 mythic) is épp elfogadható.
namost, így is kb a legerősebb builddel kell indulni, mert egyébként az utolsó build amihez nem kellett mythic is elment félkész temperekkel és az összes létező variánssal, az a Kepeleke spiritborn volt.
első DLC szezonban egyébként elég sokáig maradtak az emberek, de konkrétan nekem az egyik legfontosabb temperből épp elfogadható volt a végére is, mert nem akart kiesni.
-
_drk
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem kell összehasonlítgatni.
Tök jó hogy ez ilyen könnyedebb Casual barátit akarnak, de túl tolták, túl könnyű lett. Csak mellé kevés a tartalom, ugyan azok a buildek rotálódnak, és a 3 együtt unalmassá teszi.Ami engem pluszban zavar pl D3-hoz képest, hogy nem tudok játszani a skillekkel mit tegyek be a fontos 3-4 mellé.
Amúgy meg még az se működik hogy könnyű lenne a játék, mert szerintem mindenki guide alapján megy itt is, ami kicsit ellentmondó, de olyan sok a változó, hogy felesleges belekezdeni számolgatni ha már úgy is megcsinálták.
-
Roland861010
veterán
Az a baj hogy a D4 és a PoE 2 között kellene megtalálni az közép utat.
Mind a kettő a megfelelő itemek és skillek össze szedésével kezdődik a végjátékban.
Viszont utána egy hatalmas nagy katyvasz a PoE2 például aki most kezdi a D4 meg csak az ide oda rohangálásról szól.
Vagy hogy egy megfelelő itemet amit 2 hétig fatmoltal a kovácsnál 1 perc hazavágni.Nincs már igény a hosszú idejű elnyújtott farmolasra.
Hamar-hamar kell minden is mindenkinek.Ez a baj már a WoW-ban is ( megint szembesültem vele).
Ezt valahogy meglehetne úgy oldani hogy nem százalékos esély van rá hanem mondjuk fixen esik 100kill után az adót item vagy a WoW-nal maradva például Mount vagy item.
Valami nagyon egyszerűen jön és valami annyira nehezen hogy azért nem szeretik az emberek.
-
_drk
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Én várnék vele amíg a DLC-t csak nagyon apróért adják.
Igazából valamennyi tartalom lett hozzá rakva, de ez még mindig kevés.
Az itemek jól lettek átdolgozva azóta, azt adom.
Viszont a craft rendszerrel adtak is meg nem is.S2 óta amúgy most pont ugyan úgy áll a game, hogy volt egy jobb update, de ennél jóval több kellett volna és így most megint lehet várni egy nagyobb update-et.
-
Valkűr
addikt
Jatekelmenyben sztem nagyon el lett baxva a diablo IV. Pici az egész pálya, egy idő után rohadt uncsi ujra es újra ugyan azt csinálni. Számomra a 3-as továbbra is nagyobb élményt nyújt, és a szettek összepakolása is egyértelműbb, itt a 4-ben a mai napig nem értem mit miért es hogyan, mit mivel. Tul lett az egész menü rendszer bonyolítva, a karakter felépitése is túl van erőltetve. Erre megy el az idő, energia és nem magára a játékra, de ez nem pótolja az élményt. Persze ez csak saját vélemény.
-
vendingo
veterán
Üdv
Több mint egy éve nem játszottam a játékkal. Azóta került bele valami értelmes tartalom? 2. szezonnál hagytam abba, mert nagyon hamar megunós volt. -
-
válasz
whitezo88
üzenetére
egyáltalán nem érte meg
igazából azért csináltam, mert tényleg semmi mással nem játszok kb, csak diablozok.
munka mellett nem vállalok be még 1 időrablót...
és ham ár így van, akkor az achi miatt
Mostmár "platina" PS-en, 100% a D4 és a kieg is
Ráadásul vicces is volt kicsit, mert amíg tartani akartam pisi-cigi szünetet feleségem vette át, hogy ki ne dobjanak a partikból
-
Nah végre... egnap estével elengedhetem a seasont...
meglett a 300 paragon az achivementhez.
Találkozunk S8-ban
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, tudom hogy nem hirdetőoldal ez, de gondoltam itt kérdezem meg előbb. Rengeteg Andariel idéző cuccom van, de nekem inkább Zir vagy Beast kéne, valakinek esetleg volna kedve cserélni? Tudnék adni mondjuk 100 idézéshez kellő cuccot. Vagy akár többet is. A buildemhez semmit nem ad Andariel.
-
Nincs valakinek sok / mégtöbb "felesleges" Zyr belépője?
Nagyon kéne a necromra egy értelmes gatya, de nincs vele szerencsém
Tudopk adni cserébe más bossbelépőt, akár durielt is párat meg andarielt.
(azt a sz*rt sajnos csak zyr dobja) -
savior
őstag
Az uj szezon mikor jon vajon?
-
WayneGace
őstag
-
redXIII
senior tag
Sziasztok. Láma kérdés. 4GA-s necro ring of mendeln ér valamit? Ha igen hol tudnám elboltolni? Előre is köszi.
-
Én nem teljesen értem ezt a fejlődés dolgot... talán inkább racionalizálni kellene.
- 0-60 annyi amennyi, szerintem kb nem releváns
- 0-200 pragon most kb pikk pakk megvan
- 200-250 "normálisnak modnanám"
- 250-275 már nyögvenyelós
- 275-300 nettó vicc, így hogy nincs xp forrás csak a dögunalom pit
Ha ezen lassítanak még akkor nem lesz 250+ -os karakter csak maximum a hardcooore vérpistikék -
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
70-60-60-70% ebben a leosztásban van a resi.
Nem érezhetően nincs dpsem. -
Roland861010
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Az még hiányos de inkább a damage hiányzik.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Mennyi nálad a resist ? Nálam nem éri el a 70 et sehol és emaitt van néha , hogy instant csuklik össze a karakter. Nálam sima starter megy , mert nincs semmi mysticem. Vagy 50 körre volt matim semmi nem esett.
-
Roland861010
veterán
össze állt ez a build
90-es pitig tökéletes.
Viszont 95-nél olyan mintha falba ütköznék lépesenként megfekszem.
186os paragonon vagyok minden glyph 45ös. -
HellGreg
őstag
Az action wheel nektek jól müködik? Én ahányszor beteszem a "leave dungeon"-t, annyiszor veszi ki, mihelyt kilépek és újra belépek. Van hogy nem is sikerül elsőre visszatenni, csak harmadjára.
-
_drk
addikt
A legnagyobb baj nekünk, hogy a játék hozza a számokat.
Így nagy változást felesleges is várni, meg van győzve a board hogy jól van ez így.Világ pénzét beszedték a játékon és nincs erőforrás időben kijönni a copy-paste szezonokkal. Mert hogy most megint kapunk egy vampire power féleséget.
Közben meg látszik, hogy a saját maguk által kreált rendszerrel nem tudnak mit kezdeni. Egyszerűen nem megy a matek.
Hallgattam Rhykkert és Raxot és egyikse érti mivan. Előbbi csodálakozik, hogy most tették rendbe erre megint belenyúlnak, ugyebár kevesebb affix a kék és sárga cuccon.
Rax külön kiemeli többször, hogy túl nagyok a számok.
A fejlődés lassításával mind a ketten egyetértenek. De ezzel amúgy majd megint kapunk egy első szezont, mert persze hogy ezt is túl tolják.Én Belial-t nem értem, egyik főbb démoni teremtmény kb Lilith szintű és csak úgy ide van téve. Persze ez is copy D3-ból!
Innentől sztoriban nem is várok semmit. Simán lehetett volna egy külön DLC vagy DLC-n belül egy nagy boss-ként bemutatni. -
boogie84
veterán
1db mythiced sincs? Elképzelhetetlen. Nem mentél 100-200 boss runt egyedül vagy haverokkal?
Úgy ömlik a boss mati mintha más nem is lenne a játékban...ezért tartom szánalmasnak aki matit kéreget. Még az itemek úgy-ahogy. Az talán ritkább, na de boss mati..
Aki kéreget még annyi játékidős sem szán a játékra vagy a szórakozására h fejlődjön. Nem is értem a kövi lépés az lenne náluk h kölcsönadják az accountot h más fejlődjön helyettük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest