Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee
üzenetére
Szerintem félreérthetően fogalmaztam. A "Nekem nem kell CtA" álláspontot azért hoztam fel, hogy aki ilyen dolgokban feleslegesnek érzi a veszett sok pluszt annak nem kellene pár +defen szőröznie. Csak nagyon a kávé felé kacsingattam és lehet a lényeg kimaradt

Eth armor csicskára megy minden esetben (vagy amit én ismerek buildeket ott arra megy). A csicska meg nem használ arachot, fáklyát, mobiltelefont és mikrohullámú sütőt, tehát akkor cuccolod amikor jól esik, de az se baj ha minnél hamarabb van némi extra sebzése.
Mfelni szeretek és a lvl runok hidegen hagynak. Fene se fog arra gyúrni, hogy 8 személyes játékban lelkesen öljön ha a másik 7 élősködő minden színes cuccra kapásból rávetődik. Egyszemélyes mfre bőven elég a max resist (75-75), 125 fcr és 10k dam, max block. A mana meg kb 450-460 és veszettül nem számít az a pár extra a BO-zásból. Mindig elég mindenhez ami van. Esetleg a manaburn előidézhet némi átmeneti válságot, de arra a pár extra pont se számítana ami lehetne. Az élet esetleg hasznos lehet, de az is mellékes. lvl 90-93 közt nem haltam egyszer se.
armor kérdésben meg: ha kiadsz x Fg-t vagy istet/értékes cuccot egy hr-ért akkor már az ár ötödéért-tizedéért bőven megéri normális "foglalatot" szerezni a leendő rúnaszóhoz. Persze sokat nem számít, de ezen minek sóherkedni?

Magatalálós kari az más tészta. Az azzal főz amije van
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő