- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Alapból magyar volt, sok karakternek magyar hangja is van.
Persze az nem gond, ha a beszéd magyar marad, csak a szöveget kéne visszaállítani, mert a tárgyak meg prefixek nevét angolul szoktam meg és magyarul semmiről sem tudom, hogy micsoda.
Kipróbáltam amit írtál, de nem engedi megpatchelni, mert a diablo.exe lecserélése után is tudja, hogy új verzióm van fent. (game.exe-re hivatkozik)
Esetleg van még újabb patch a játékhoz? És ha azt feltenném újra angol lenne? Nekem ez is jó megoldás lenne, csak nem tudom, hogy állnak a patchek. Valahol találtam egy 1.13c-t, de amikor le akartam tölteni, akkor az 1.12a-t töltötte le.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest