Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Én kedd délután itthon leszek, úgy egytől. Tehát az elvi induláson bent tudok lenni a kezdőcsapatban. Viszont este alszom, és szerdán csak 5-6körül érek haza. És este megint alszom (ami 9körült jelent elvben). Csütörtökön pedig 6ra úgyszint.
tehát: mit kezdjek? Ne számoljatok bele a magba, viszont kisegíteni tudok
(hammerpala, és bármilyen soso szívesen leszek) -
Cyberbeni
addikt
necinek szerintem: átkok+csontik+ce persze emellett még marad egy csomó skillpont
cucc: amelyik karira jó, vagy a low-abbakat aki felszedi, a jobbakat meg eladjuk d2jsp-n.
te mivel jössz? csak mert ha van egy conc meg egy convi aurás pala, az bőven elég. a 4 caster mellett meg elfér egy csontis neci pajzsnak (elég a sima, a mage nem túl erős)
mercinek meg prayer+might+holy freeze+thorns aurás act 2-ből plusz ötödiknek meg esetleg defiance. és persze a prayeresnél van az insight.
én szerintem csak kedden tudok menni 8-tól reggel kb. 6-ig, vagy ha nem sok van hátra, akkor 7ig.(a többit még nagyon nem tudom, hogy mikor érek rá) és mindegy, hogy milyen aura van rajtam.
szerk.: illetve attól függ a szerda/csüt., hogy mikor érek haza kocsmából, meg lesz e kedvem akkor tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- Androidos tablet topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Cooler Master CK721 (Hybrid) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p - 240 Hz
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(hammerpala, és bármilyen soso szívesen leszek)