Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvásbukta
tag
Na pont az előbb jött egy ajánlat, miután írtam ide.
7 Ist-ért kínálta valaki, belementem. Így meg lett a Nova sorcim segítőjének az armor.
A baset a bocik dobták pár napja. Túl értékesnek találtam, hogy cube-ban kísérletezzek, hátha ad 4 socketet, inkább beleütöttem Larzuk-kal. És tök jó, csak 108 strength kell hozzá.

Andy sisakot kapott Ral-lal, igaz nem eth, de így is jó. Az Insight viszont eth, igaz csak lvl 15 az aura. Majd ha találok még eth baset, akkor kísérletezek, hátha kijön a lvl 17. Azt annyira nem nehéz boci pályán találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
7 Ist-ért kínálta valaki, belementem. Így meg lett a Nova sorcim segítőjének az armor.
A baset a bocik dobták pár napja. Túl értékesnek találtam, hogy cube-ban kísérletezzek, hátha ad 4 socketet, inkább beleütöttem Larzuk-kal. És tök jó, csak 108 strength kell hozzá.