- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen házat vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
üzenetére
Kösz!
Akkor a fire-en húzok valamilyen cuccal.
Most nem tudom a megnevezéseket, de van skill a pajzsos "fellökésen" és ahogy látom most képről a zael (remélem jól írom)után eggyel az is valami lassítással kapcsolatos skill. Otthon ránézek.szerk: a rúnákkal az a gondom, hogy ritka a foglalatos cucc. Neten néztem, hogy fehér tárgyakhoz lehet kreálni foglalatot, de azok meg nem olyan erősek.
Könnyű fokozaton 2 foglalatot lehet csinálni, ha jól tudom, ehhez képest a spéci cuccok nem ritkán 6-8 plusz tulajdonsággal bírnakMég azt tudom csinálni, hogy ezt a pecsétet hagyom utoljára és nyitok egy portált, majd a pálya elejére visszamegyek és onnan nagyobb terem lesz elcsalni a csapat egy részét (vagy befutok az így már megnyitott átjárón).
Viszek egy zsoldost is, hogy megosszam a figyelmet. Ha így se megy akkor nem tudom... mégegyszer nem állok neki. A skill-ek átrendezésére az 1 lehetőség nagyon karcsú, főleg kezdő játékosoknak. (a halál rendszerről ne is beszéljek, egy hagyományos save/load sokkal ésszerűbb lett volna szvsz)
Dio 1 és a 3 tetszett, ez a második rész nekem a mumus.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest