Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peddy789

őstag

válasz _ocsisajt #15643 üzenetére

Amugy ha nem vagy tapasztalt d2 jatekos lehet nem jo valasztas a HC, mert eleg sneaky tud lenni a jatek. Jatszol 20 percet ugy hogy nem megy 95% hp ala a karakter, aztan hirtelen egy ijasz group a semmibol egyszerre eltalal mikozben az ember a azt nezi hogy akkor a milyen gem van a foldon, meg kell e meg egy eth nef runa, es 10% hp. Aztan ha nincs rogzott gyors reflex a fullr eju potira akkor nagyon gyorsan meglehet dogleni.

HC neco lvl 82, tegnap beleraktam, 75 shenk+eldritch runt, es a 63.on tadaaa Cham runa! :C
    Ugyhogy lett egy +20all attributes +10 allres occo torchom, es meg marad belole.
    Jo hogy esett valami, de kicsit vicc hogy a masodik Cham runamat talalom a D2R-ben.
    Se Vex, se gul, se semmi mas HR-t nem lattam meg. A Cham meg kifejezetten fostos HR.

De ez most meghozta a kedvemet, nem adom fel a harcot, asszem ma megprobalom vegigtolni Hell-t, de Anya questtol nagyon parazok. Nemtudom hogy csak emiatt ne menjek e at summonerbe egy idore.

• Peddy789

őstag

válasz _ocsisajt #15643 üzenetére

38 lehet korai a respechez. A light assa eleinte kicsit gyengebb, amik nincsenek rendesen maxolva a skillek, de par skiller gcvel nagyon jo damage van. 38ra a spirit + lore ami fontos ahoz. Nemtudom mit ir a guide, szerintem act3 mephistoig lehet vinnia fire buildet, de mephi+ act4 mar nem meno a fire sentryvel
    Ami nagyon fontos hogy megtanuld hasznalni a mind blastot, mert azzal halhatatlan vagy, amint megvan a conversion midnen mob azt fogja utni. IOgy ha radszalad egy group extyra fast, meg akkoris tullehet elni, foleg mivel nagyon jok a hit recovery framek. Foleg 1db spirittel.
    Shieldnek meg egy shael+eth, megvan a cannot be frozen is.

Új hozzászólás Aktív témák