- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13600 üzenetére
hoppszi, crown of thieves-t itt nem is upoltam. most esett le, hogy lehet socketelés után is, és a jewel is megmarad benne. íme a bizonyíték, d2r alatt is biztonságos az upgrade:
Elemental:
traderievzarmo:
egy karakter rush service normalon fal/lem/pul közt van, változó. mondjuk sose csináltam még, mert nem írt vissza a hirdető. discordon is vannak ilyen service-ek, de ott meg nem csapott le a lem ajánlatomra senki mikor egyszer próbáltam. socket service-t pul/um körül láttam traderie eladónál, de az mondjuk rizikósabb. pl. az eth reaper-nél elég nagyot kockáztattam, egy traderies arccal megcsináltattam, aki pul-ért akart megvenni egy 3 socket +3 tornado +3 twister white pelt-em. mivel előtte kicsit bociztunk is és tökre kellett neki a pelt deliriumhoz amiről dumáltunk is meg megmutattam az enyémet, bíztam benne. odaadtam a min. 3 ist-et érő reapert úgy hogy a pelt még nálam volt és ígértem hogy megkapja ha kész a lyukasztás. utólag ez elég nagy bátorság volt, de bejött, jobban kellett neki épp a delirium meg normál arc volt, így trade ablak jött fel larzuk után, nem pedig szó nélküli kilépésna ilyet nem akarok többet, szóval nyitott vagyok bármire.
ncc1701:
ez elég jó, grat. bár 11 a perf, de így meg nagyon szépek a kerek számok
mal a socket service? lehet, akkor az um amit én láttam nincs olyan messze. gondolom az fg-s megoldásnál a bizalom nem gond, ott a fórum garantája?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest