Hirdetés
- Monitorkalibráló eszközök
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrofon topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
nem kell enigma ha csak nila farm van.
En najs staffal toltam, eleg sok teleport charge, es egy runhoz mivel tudhato a map layout kell kb 10 teleport.
Viszonylag olcso karival viheto, ha a seged leut egy mobot a sentry mar robbantja is. Nekem nagyon tetszett igy a farmolas, es a gold koltseg se volt veszes, mindig 1-1 itemet felvesz az ember azt kesz.
A legjobb hogy tenyleg szinte alig kell hozza item, mert a death sentry robbantas igyis ugyis sebez, es ugye ha eleg tavolrol rakod a trappet, az a tomegben allo mobokra lo, akiket hamar kivegez igy a lightning, utana meg domino efektus a robbantas.magefist, fcr ring, vipermagi, kira alres sapi, 2 spirit a trap casthoz, random cipo, es kesz.
Probaltam en is blizz sorcival, szerintem iszonyat szenvedes volt ahoz kepest hogy assasinnal hogyan ment. En sorcival minden 10x runban meghaltam, vagy minden 6x runban immune cold nila, aah.. szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest