Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wm2

őstag

válasz Blizz #12332 üzenetére

Azt, hogy nem mindegy milyen GC-t kapsz. Clean vagy + life. De hiába kapsz egy lifeos Ama Passive vagy Necro Cursest, esetleg Assa Martialt, kuka. A max ar small charmnak nem muszáj perfectnek lenni, akkor is többet fog érni pl. egy barbnak a clean sk-től. A Bow GC 7 frw meg sokszor drágább, mint mondjuk 30+ élettel. A sorcok mf-elő karik, általában 1-2 GC-t hordanak, amúgy tele vannak 7mf + mana smallokkal stb. De még ott sem mindegy, hogy light vagy fire a GC. Clean vagy +life. Általában a light-cold-fire a sorrend árban. A light + life a drágább. Firet sokszor alig lehet eladni. A clean ladder közepén már eladhatatlan. Oda akartam kilyukadni, hogy én inkább veszek, mint elpazaroljak rá 40 ametisztet vagy rubint. A PC más tészta. Azért 10x drágább, mert pl. egy smiternél nem játszik a max dmg ar és a life leech. Neki az a jó, ha minél több life GC van az inventoryban. Árban partiban max. egy Ele vagy Java + life van vele. De sokszor fizettem már rá egyJava 40+ GC-re, hogy Pala 40+-t kapjak.

@ncc1701: vagy Last Wish. Barb mercel, akinek szintén LW van. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák