Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Elemental #11336 üzenetére
Oh,bocsánat.Én kérek elnézést... :-D
HIHETETLEN!!!!!!!Proevofan: Nem tudom,hogy van e vmi köze a kettőnek egymáshoz,de offline-ban nagyon jól adja a loot-ot.Komolyan.Nemrég kapcsoltam ki a gépet,act 3-nál ott tartok,hogy vki K betűsnek a részeit kell összeszedni.Szeme,agya megvolt,most mentem le a szívéért és ott volt 4 láda.Az egyiket kinyitva 3 sárga tárgy esett.Gondolkodtam a screenshot-on,de gondoltam minek,kinek.Ide hiába rakom be,édeskevés vagyok ide..
Viszont van egy ötletem.Ha van pénz bőven a karakterednél,próbálj ki vmikor vmit légyszives.
Én már sokadjára csinálom -offline-ban- és mindig bead vmi full-os sárga cuccot.Mégegyszer írom,eddig mindig. (Kb.6-8x csináltam eddig)
Van olyan árús,akinél lehetőség van a "gamble"-re.Odamegyek 300-400e arannyal és kiválasztom,hogy mit szeretnék.Ha éppen nincs az nála akkor nyomok egy L3-at (vagy r3-at?) és új cuccokat ad be. ((Bár ezt te biztosan tudtad!))
És ha kijön a nekem való mondjuk kesztyű akkor abból megveszek annyit,hogy tele legyen az inventory.Ha gagyik akkor eladom neki és újra.
Max.10-20db-ot kell venni és 100%-ra bead egy nagyon jó sárga cuccot.Nálam eddig ez garantált volt.
Igaz,ezek után mindig lenullázom az anyagi részét,de így mindig nagyon jó cuccban vagyok.
Ha lesz vmikor időd és pénzed,próbáld ki légyszives és írd meg,hogy nálad bevált e.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest