Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Notebook hűtőpad
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Sz4bolcs
üzenetére
Akármennyire is szeretem ezt a játékot, nem biztos, hogy ezért ilyen formában újra fizetnék.
Igen. Én még mindig játszok a régivel. Van egy majdnem perfect Smiterem, amit online, sok boltolással hoztam össze. Rengeteg idő ez. Singleben a játék (sokak számára legalábbis) nem sok kihívást jelent. Meg szerintem senkinek a régi fanok közül. Online az igazi. Craftolt amu-ring gyártásból építettem szinte minden karakterem. Egyedül a Spearazon maradt ki, mert a bugok miatt lehetetlen ezt az amúgy sem olcsó karaktert használni. A régi, még játszó D2-ős arcok fejből tudják mi kell egy-egy karakternek. Nem sokat tökölünk ezzel. Tudjuk milyen cucc kell, ha pedig nincs, boltolunk. Ha ez nem fluid, a játékot lehet is kukázni. Még eg kicsit várok, hátha történik valami csoda és nem csak pénzlehúzás megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest