Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
melega #108719 üzenetére
Azt hiszem nekem az túl hardcore lenne.
Most még a Divinity: Original Sin 2-t rendeltem meg, a napokban az is megjön, de nem kezdek bele csak a Diablo után.
Nem voltam betojva a From Software-es múltam miatt, normál fokozaton játszom, első ilyen játék lévén, és a hét óra játék alatt egyszer sem haltam meg. Szóval teljesen vállalható, nem is akarom nehezebbre tenni.
-
reelc
veterán
válasz
melega #108141 üzenetére
6 napja linkeltem már.
A BlizzConos bejelentéssel az a helyzet, hogy abból akár 2021-ben is lehet játék akár.
Ami töketlenkedés volt szivárgások alapján, jövőre tuti nem jön még ki. Csoda, ha év végén tudnak mutatni valamit.PC-s vagyok. Mit érdekel, mikor jön új konzol?
Amúgy kijöhet bármikor PC-re és majd konzolra. Elvégre most is 2 generációnyi konzolon van a Dio3, ha új gen a Switch, akkor már 3.
Engem a grafika érdekel a legkevésbé. Nem kell a parasztvakítás.A játék felépítése a lényeg. A Diablo 3 grafikájával sincs bajom, a Grim Dawnéval sem.
Sose voltak csúcs hardvereim, VGA max. 45e-et ér nekem, nem érdekel 4K, HDR meg ilyesmi, akit igen az fizesse meg.Ez olcsó és drága hobbi is lehet, attól is függ mik az ember igényei, mikkel játszik.
(#108146) rumkola: Most is több ui van. Más a PC-snek, más a konzolosnak.
-
reelc
veterán
válasz
melega #108083 üzenetére
Elhiszem, hogy jó játék, de újra azt mondom, hogy más műfaj, így nincs értelme ARPG-khez hasonlítgatni.
Az Re2 kuriózum, cégek nem nagyon fektetnek annyi melót felújításba.
Főleg a Blizz nem.
Igazából kisebbfajta csoda a Warcraft I & II Bundle kiadása, a Diablo + Hellfire, a Starcraft Remastered, és a Warcraft III: Reforged (utóbbi idén jön) is. Az, hogy újra kiadták és valamilyen szinten upgradelték őket!
A Diablo 2 valamilyen Remasterede is készül. Amint az kijön kb. teljes is lesz azon játékok palettája amikkel hírnevet szerzett a Blizzard.
Úgy látszik bármilyen viharok is voltak/vannak a Blizzardnál, a Classic Games részlegük működik, és kiadják a régebbi játékokat, ahogy ígérték! -
reelc
veterán
válasz
melega #108051 üzenetére
Nem fog jönni. Olyan szintű melót nem ölnének bele, mert nem térülne meg, annyian nem vennék meg.
Viszont a remakek kevesebb meló, és mégis fut rendesen mostani gépeken + újra kaphatóak!
Szinte csoda a Diablo 1+Hellfire kiadásának ténye is.
A Diablo 2 remastered vagy mi is készül, gondolom Starcraft Remastered szintű lesz, de akár Warcraft 3 Reforged szintű is lehet a "felújítás", ki tudja, nem mondanak semmit. De készül, ez biztos, többször elhangzott. -
reelc
veterán
válasz
melega #108033 üzenetére
A kieg önmagában nem fut, szóval alapjáték + kieg van neked. Az 5-ik Act a kieg, meg a Crusader kari, stb.
Először van a sztori mód, 5 Acton keresztül. Videókkal, meg minden.
Az Adventure módban tudsz bountyzni (Actos feladatok), riftezni és greater riftezni.Nem toltál el semmit, ha valami nem megy, vedd lentebb a nehézséget. Egyszer érdemes végigmenni a sztorin, és utána váltani Adventure módra, amiben akár multizhatsz is.
Töréspont akkor van, amikor a Lvl70-et eléred, rengeteg cucc akkor eshet, jóval erősebb és kitartóbb leszel. Illetve akkor kezdenek gyűlni a Paragon pontok is, amiket statokra szórhatsz el. Mert lvl70 a maximum szint, ezzel úgymond végtelenítve van.
Jelenleg ennyi nehézségi szint van a játékban.
Amúgy az Adventure módban lehet érdemes lesz szezonos karit indítanod. Újrakezdesz mindent, sok feladat elvégzése után még plussz ládahelyed is lehet, ráadásul sokan Szezonban játszanak.
Szezon végén minden cuccod, és a Paragonodnak megfelelő mennyiségű XP átkerül Nem Szezonba.Dióhéjban ennyi, nem tudom így segít-e?
-
DjDanee87
addikt
válasz
melega #108007 üzenetére
Ha még az 1-70 fejlődsz akkor érdemes a legkönnyebb nehézségen menni, vagy az eggyel nehezebben, magasabbra ne tedd, legalábbis ha nem ismered a játékot.
A nehézség amúgy nem olyan, mint mondjuk D2 ben. Itt barmikor átállíthatod nem veszítesz el vele semmit. Nem arról szól a game, hogy végigmenj a story-n egyre magasabb nehézségeken. El kell érni a level70et, érdemes egyszer végigvinni a campaign módot, de utána csak adventure mode
-
reelc
veterán
válasz
melega #108007 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani. Gondolom lvl70 alatti vagy, az ütősebb dolgokhoz még gondolom nincs recepted. Ha eléred a lvl70-et, onnan lesz érdekesebb a dolog.
Szerintem tökmindegy ki játszik a Dark Soulssal és hogy halad - most az a lényeg, van-e ARPG-s tapasztalatod?
Ha nincs, mi nem világos? Ha néha meghal az ember belefér, ha már sokszor, akkor ott valami gond van.Nem fognak E3-on bejelenteni Diablo 4-et, abban biztos lehetsz.
A BlizzCon az ő eseményük, és a múltban előfordult, hogy a Gamescomon is jelentettek be. De szerintem most maradnak a BlizzConnál azért is, mert hátha addigra összeütnek egy 10mp-es trailert, amit meg is tudnak mutatni.
Úgyhogy BlizzCon, és semmit sem lehet tudni. Amúgy a bejelentés se ér sokat, mert amik kiderültek a Diablo fejlesztéséről, azok alapján valószínűleg még jövőre se jön ki az a játék.Én már nem is várom, bizonytalan, távoli, és addig is van más.
Addig is, van jópár ARPG ami kijött vagy kifog jönni a közeljövőben, aki ebben a műfajban akar játszani, megtalálhatja a számítását, ha szerencséje van. -
DjDanee87
addikt
válasz
melega #107976 üzenetére
Levehetsz a nehézségből, vagy craftolhatsz jobb fegyvert a kovacsnal ha sokkal kisebb a mostanid, mint az aktuális szinted. Esetleg megpróbalhatsz más skilleket, de kis szinten az kevésbé számít, mert még nemhiszem hogy van barmi lehendaryd ami növelni vmelyik skilled sebzeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest