Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Vitocska #7553 üzenetére
Ha jó áron teszed fel a goldot akkor mindegy milyen pakkokban rakod fel, de egyszerűbb egyben.
Te az EU szerveren játszol, nem? Akkor nincs dollár ügyleted. Minden ami itt folyik az euroban megy. Na jó, volt valami angol fontos piac is emlegetve, de ez biztos csak a kedves user szivatására lett beletéveedit:
Ha euro ügylet akkor segíthetek. Bár nem volt tervben, de van kis játékpénzem a paypalon még. Kb 2-3 óra volt legutóbb az átfutás. Amit tőlem vettek, annak az ára egy napja már utazik. -
Rayner
őstag
válasz
Vitocska #6830 üzenetére
nekem is ugyanez, és pont jó így 650 óra alatt nem esett semmi, 5 karim van és semmi nem volt rájuk való... d2ben azért ennyi idő után már tudtam pár cuccot használni, na most esik nekem is orrba szájba a legend 11 a hétvégén és 2 set, nem rmahzok csak az 5 karim szerettem volna felruházni...ebből a droppból igaz 7 kukában végezte, de a maradék már jó volt valamelyikre amikkel fejlődnek. valahogy így van rendjén nem pedig az hogy vegyem meg 500M-ért vagy 250euroért... mert mint a blizz írta hogy az AH meg az RMAH csak egy opció és NEM KÖTELEZŐ..na eddig csak az volt semmi más, ha gear kellett akkor fizess... most esik...öltözöl és ha nem kell akkor ha akarod eladod vagy nem... sztem ez a normális ahogy most van...
-
davidsz
senior tag
válasz
Vitocska #4445 üzenetére
A drop miatt nem kell aggódni
Ami szar, az szar.
A legszerencsétlenebb, ebben szerintem én vagyok. A játék eleje óta 3 db. használhatatlan legend esett. Semmit nem tudok eladni, mert még sárgából is pocsék potyog. Viszont hétvégén legalább esett már az rendesen.
Történt viszont egy érdekes dolog a hétvégén:
ACTII-t végigtoltam simán. Most visszamentem farmolgatni elejétől fogva, vagyis mentem volna, mert úgy halok hogy pikk pakk és kampec. Csak biluxoltam, hogy mi van.
Gold az úgy potyogott, hogy volt hogy 2 Gold esettSebaj bevásároltam aranyból megint. vettem pár cuccot, majd vissza ACTII-re. Az első 5 méter után kifeküdtem. Lol
Úgyhogy egyeseket vigasztaljon az, hogy lehet még szarabb is a szarabbnál!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- EA Sports WRC '23
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest