Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
válasz adamkaa777 #115522 üzenetére
Wudijonál már pár napja az van kiírva, hogy febr.24 .
Battlenet: Grimm#22690
-
dante3
addikt
válasz adamkaa777 #103683 üzenetére
Nem tudom volt-e, 20 éves lesz a StarCraft, kapunk mi is meglepit [link]
[ Szerkesztve ]
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
SQX_Barto
addikt
válasz adamkaa777 #93719 üzenetére
Total semmi. Eddig ugye seasonok kozepe fele elindult a PTR, hogy a jovobeni patchet tesztelgesse a jonep (mar aki kivarja, hogy beengedje a szerver)
De most nem volt PTR, mert SEMMI sem valtozik. Remelhetoleg ez a nagy csend a blizzcon miatt van, nem pedig azert mert mar telibeszarjak a jatekot.#TeeBee73: En is nemreg epitettem meg a mini PC-m, i7, Rx480,16Gb ram, ssd, miegyebek, de fokent Diablozom, foleg amig a season elejen tart a lelkesedes, de azert Crysisokat letoltam, Need for Speed is ment egy darabig, meg jo a tudat, hogy nem kell rendszerkovetelmenyeket neznem, mert a gepem most mindenre eleg. Meg azert vittem "tulzasba" a gepet, hogy a kovetkezo 4-5 evben ne kelljen hozzanyulnom. Full HD-ban jatszom, tehat az RX 480 meg jo darabig eleg lesz.
#mikromanus:Gondolom i5 2500-as rendszered van vagy hasonlo, szerintem olyan oriasi elonyoket nem ad a ddr4-es platform, ha sokba kerul a csere, de persze te tudod
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
mikromanus
veterán
válasz adamkaa777 #93719 üzenetére
KB ennyi jön.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Ellia
addikt
válasz adamkaa777 #80816 üzenetére
Adventure mode-ban indítasz, act 3-ra navigálsz, megkeresed a jobb felső sarokban lévő új területet és ott kardélre hánysz mindenkit. Tényleg mindenkit. Jutalmad a kínai doboz. Ha meg még fel is fedezed a barbárok történetét jár egy piros pont.
-
CsonkaImo
addikt
-
diegho
nagyúr
Google? Youtube? Sokkal egyszerűbb...
-
Gorneck
legenda
-
Argos
őstag
válasz adamkaa777 #80599 üzenetére
Úgy-úgy! Másfél óra várakozásra jutott 5-10 perc játékidő..
12 évet vártunk és ez minden, amit kaptunk!Jó kis gamma ez, de a D2 érzést nem tudta visszaadni. Hiába no, más idők voltak akkor és mi is mások voltunk, más igényekkel..
(#80605) Gyuri27 Jajj, Gyuribácsi.. hát itt is? Sokat meg boldogat, ha már A D6-ig meg kihúzzuk északon!
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
kökény
aktív tag
válasz adamkaa777 #80599 üzenetére
Én arra emlékszem mikor az egyetem koleszában két csoporttársamra rákérdeztem,h mi a xarral játszottok ti ott a gép előtt, egy kardos emberrel csapjátok a csontvázakat mit élveztek benne... ez volt a Dio1
Utólag nem bánom,h elárulták, a D2-nél 2 hét szabit vettem ki,h megölhessem Mephistot és társait
Jövőre töltöm a 40-et Megmarad örök kedvencnek a mindenféle idegesítő nyavalyái ellenére is. -
_ocsisajt
őstag
válasz adamkaa777 #80410 üzenetére
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Sárpac
nagyúr
válasz adamkaa777 #80089 üzenetére
Eléggé, bevágták a hátsó sorba, mivel annyi eszük van mint egy madárnak, a monk egy bug miatt volt erős előtte nerfelték most meg rájöttek, hogy valójában hol volt a hiba.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Gyick
őstag
válasz adamkaa777 #75798 üzenetére
amelyiknek esik az a cucc ami kell
-
Rayner
őstag
válasz adamkaa777 #75798 üzenetére
kb most talán majdnem egyformák, viszont sebességben a WW barbi lesz szerintem a top
-
errorcode06
őstag
válasz adamkaa777 #74065 üzenetére
Igen. Majd bevezetik megint a rmah-ot, és 1órás +25% legendary droprate-et vehetsz majd 10€-ért. Ha többet veszel természetesen kedvezményt kapsz...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
diegho
nagyúr
válasz adamkaa777 #65189 üzenetére
Talán a Wizard. Van újraélesztő passzívja, aughild szettben is életképes, de persze vigyázni kell rá. Jelenleg a hydra+blackhole+blizzard kombóval elég jól lehet haladni úgy látom.
-
.OM.
aktív tag
válasz adamkaa777 #54585 üzenetére
Ha van elég chc-d és ki szokott fogyni a mana, akkor érdemes az offhanden sztem.
ex .Oldman.
-
mikromanus
veterán
válasz adamkaa777 #54230 üzenetére
Csak egy van act 1-ben. Kripta akad több is, de temető csak egy.
De segítek neked.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz adamkaa777 #54227 üzenetére
Aughild könnyebb (act 1 event a temető egyik kriptájában és elég könnyű ellen). A reaper jobb. Legalábbis a globera 20-30% erőfortrás töltés az nagyon hasznosnak hangzik...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
khirill
aktív tag
válasz adamkaa777 #54065 üzenetére
szerintem még mindig a frozen orb a leg... khm-khm... egyszerűbb... :'D de a wizek elég rendesen el vannak eresztve a variálhatósággal...
szalontai, edge: egyébként egy legacy triummal... elvileg... ugye az 3 elemental... és a legacy-k még mindig buggerek... és akkor vele insta 15% nem?
andrish: így látatlanba szerintem "mesterségesen" lent tartja az as-t
thomeef: szerintem igen... lvlreq 31-es...
[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
k4rL^
senior tag
válasz adamkaa777 #54065 üzenetére
Melee wizard, wave of force-szal. De nekem még mindig szépen megy a frozen orb, jobban szeretem.
-
MrCsiT
addikt
válasz adamkaa777 #53922 üzenetére
Szia
Esetleg nézd meg Taretor -t: nem orbos, mert - amellett, hogy én az "előző játékban" is fagyis voltam - tartom magam ahhoz, hogy a lassító/fagyasztó skillek a leghatásosabbak, mert ugye ami nem ér el, az megütni sem fog.
Így a Meteor/comet lassító skillt használom. Van nála gyorsabb, de nagyon hatékony.
A fagyis wiz OP volt, már alacsony sebzés mellett is - ha a sebessége megvolt - akármit megölt, legfeljebb, tovább tartott. Ezt én tudom, így a meteornak a viszonylag alacsony támadási sebességét is elfogadom.Mióta a Blizz volt kedves, és a Crit. mass passzív törlésével egyetlen tollvonással megölte a fagyis wizeket, egyszerűen nincs más lehetőség, ha erős skillt akarsz mint az archon.
Miért?
Mert a legdurvábban sebző skillje a wiz-nek. Az általam használt "Pure Power" archon rúna bár sebzést nem növel, de a cd-je 100 mp-re csökken a skillnek az alap 120mp-ről, és ha még van(nak) rajtad -CD tulajdonsággal is bíró ruhadarabok, akkor méginkább kezelhetővé válik ez a skill. A lassúsága ellenére az erejéről sokat elmond, hogy minden wiz mehetne +2 tormenttel feljebb, ha végtelen archonja lenneHa az sem jön be, amit írtam, és az sem, amit használtál, akkor -2 szintet kell venned, és Masteren - esetleg T1-en - kb. akármivel ölhetsz, ha már van 400k+ dps-ed. Jelenleg ezek a legjobb megoldások, szerintem.
Ha egyedül mész, és a kísérődnek - nálam Enchantess (encsi) van - tudsz adni fagyasztós fegyvert és amut (Taretor wizem encsijén ezek vannak, karakterlapon nézd meg) ,. akkor kb. 20% eséllyel fagyaszt, ami a gyakorlatban nagyon jól használható.(nem mellesleg, ha nem rontotta el a Blizz, régebben a kísérőre tett HF ring is adott +tapasztalati pontot, tehát most is kellene, hogy adjon.)
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
warcat
veterán
válasz adamkaa777 #53819 üzenetére
Nem értelek,már órák óta van patch notes,abból linkelgettünk,köztük én is.
Tessék:Arcane Orb
Frozen Orb
Bug Fix: Fixed an issue where Frozen Orb was chilling for longer than intended
Bug Fix: Fixed an issue where the Frozen Orb bonus damage radius was hitting a larger area than intendedEA: It's in the crate!
-
mikromanus
veterán
válasz adamkaa777 #53313 üzenetére
Az egyik a Core of arreat ládanyitogatósdi gondolom. Másik talán questben a fegyverállván ylátogatás Act5-ön? Mindkét helyet nerfelték, bár egy core run amit néztem ezt nem jellemezte jól. Mondjuk a demonic vessel átment váza dropba, így gyakori a nulldrop és ritkább a legend/set belőle.
(#53314) Healbacsi
Az is félreérthető (volt eleinte) azért hogy mit csinálnak és mennyit ölnek. Nomron 1,4 legend/óra volt. T6-on 1,8. Ehhez normon hatszor többet öltek. Az is más mit öltek. Jó eséllyel T1-2-ig minden, vagy elit célirányosan, T6 körül meg fehér ellen, meg ládák a cél. Bár lehet elitet ölni, de irdatlan sok HP-jük van és szivatósak: ehhez képest "csak" egy dropjuk van és elég kevés XP.[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz adamkaa777 #51068 üzenetére
Persze nerfeltek,de meg igy is a legjobb hely a szintezeshez,plane most 100% buff is van!!
-
mikromanus
veterán
válasz adamkaa777 #51068 üzenetére
Elvileg már minden lent van. Sőt. Optimalizálták/egységesítették az alap telepítőt is. Újraraktam SSD-n a játékot (hátha gyorsabb lesz). A korábbiakkal ellentétben csak egyszer szedte le. Semmi leszedem az alapot, majd ötször 10 GB-ban felpatchelem. Egyszer 15 GB kb és kész. Így már baráti(bb).
nem a cotat nerfelték, hanem a gyenge monsterekért kapható XP-t. 100% bónusz mellett is vagy 33% nerf van a csontvázakon és gyengébb zombikon például. Az erősebb ellenfelek vagy nem kaptak nerfet, vagy még buffolták is volna őket. Eliteken mintha több XP jönne. Legalábbis az unique verziókon.
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
válasz adamkaa777 #50061 üzenetére
De a community és a clan(guild) továbbra sem ugyanaz.
I am having fun staying poor.
-
mikromanus
veterán
válasz adamkaa777 #49989 üzenetére
Youtubeon van bemutató, meg a streamen az utólsó broadcast kicsit hosszabban. A lényeg annyi, hogy az Arcane torrent cascade rúnája találatonként/sebzésenként 12,5% eséllyel ad a célponttól kiindulva egy újabb arcane torrentet ami 582% damaget ad le. Eddig a szándékolt játékmenet. VAn azomban egy kisebb bug/exploit. Az Arcane torrent "chaneling" skill, azaz folyamatosan lövöd az ellent. Nincs megszakítás (hacsak ki nem löknek). Ha a chanelling alatt leadsz az arcane torrenten kívül más sebzést is, akkor arra is procol a cascade rúna most. Ez molten effekten, meg területre/időre ható skilleknél nagyon szépen működik. Az arcane orb skillnek van egy tűzgömb szerű verziója. Ez amerre elhalad a földön égő területet hagy maga után (molten). Ez nem sebez durván, viszont kegyetlenül pakolja a torrenteket. Az már durván sebez. Ja, meg a torrentek területsebzést adnak le (robbanás jellegű a sebzés kis hatótávon belül).
Javítást már betervezték de még nem csinálták meg. Remélem hétvégén már nem tökölnek vele. CotA-n nagyon szépen lehet vele aprítani.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Cyberbeni
addikt
válasz adamkaa777 #49989 üzenetére
Archon jobb CotA farmra szerintem.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz adamkaa777 #49295 üzenetére
Érdekes lesz majd úgy tankolni, hogy - legalábbis a loading képernyős tipp alapján - nem kapja meg a monk és a barbár féle meleeknek járó dmg csökkentést.
#49281: Csináld HCban, akkor minden lagnál elönt az izgalom.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
vendingo
veterán
válasz adamkaa777 #49103 üzenetére
2 óra alatt összeraktam a semmiből egy monkot, amivel megy t3 is
1 milláért vettem neki egy ring-et, aztán ennyi, minden mást találtam.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Cyberbeni
addikt
válasz adamkaa777 #48903 üzenetére
Keeps 2 T5-6 mondjuk? Jön legedary is bőven.
Cyberbeni#1182@Bahama: +4 hatred/sec -1.73 hatred/attack mellett minden támadáskor maxon vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz adamkaa777 #48406 üzenetére
milyen hungary chanel-re gondoltál ?
mondjuk Teamspeak éppenséggel van. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Gyuri27
félisten
válasz adamkaa777 #35041 üzenetére
Olyan ez mint a koko. Nem jó, nem jó. Nem kéne. Tönkre tesz. Mégis ott állsz a boltban a megjelenés napján.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Rossi
addikt
válasz adamkaa777 #33242 üzenetére
Most költöttem 55M-t csak kövekre, hozott 6k damot.
Az én monkom most ért meg mpl7-re (vagyis nagyon ritkán hal, most pl. 45 perc alatt egyszer sem), és eddig min. 500M-ba fájt.
Ami csak azért ironikus, mert most kaptam meg a 10M felszedett gold acsit...
Szóval elhiszem én, hogy neked annyiból kijött a DH, de akkor valamit nagyon jól csinálsz.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Gyuri27
félisten
válasz adamkaa777 #33207 üzenetére
Semmi löze nincs ahhoz, hogy magyarok vagyunk.
Tények vannak. A legkézenfekvőbb, hogy Jay ezt elb@szta.Kezdjük az elején:
-bug, bug hátán. Blizzre ez nem volt jellemző.
-loot, roll tré. Pl egy intes valamire eredendően minek max fury és ezt még sorolhatnánk.
-felesleges as, ias nerf. mert azóta minden a chc-chd-ról szól.
-skillek átgondolatlan nerfelése/buffolása.
-kasztonként 2 használható stílus (nem kell ragozni azt gondolom).
-semmit nem érő legendary és set cuccok.
-uniformizálódás.
-a nerfeknek köszönhetően ha nem vagy visa warrior ne is álmodj semmiről.
- a játék olyan szinten lebutitása, hogy skill már nem kell hozzá.
-a csalás ellen nem megfelelő fellépés.
-idióta kraft rndszer.Sorolhatnánk ezt napestig. A dio2-höz 10x év alatt jött 13-16 patch (a franc se emlékszik már). Itt meg egy év alatt ennyi. Tudod mikor azért kell küzdeni, hogy valami elfogadható legyen. Nem is jóért, uram bocsá a tökéletesért. Ott már nagy bajok vannak.
A legnagyobb gond a csalások. Ezt pedig lehetett tudni, fel lehetett rá készülni.Amd - Radeon - Ryzen
-
granini
őstag
válasz adamkaa777 #32802 üzenetére
Akcio: most huztam fel egy Monkot infernora es maradt egy alighasznalt komplett dexes Cain szettem. Szivesen odaadom egy kezdobb jatekosnak, a sapiba meg egy jobbfajta ruby-t is adok. Ha valakit erdekel az ajanlat kuldjon egy privit meg egy btaget nekem. Termeszetesen ingyen adom, egyebkent is filleres (parszazezres) tetelrol van szo, semmi extra..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
MrCsiT
addikt
válasz adamkaa777 #32694 üzenetére
kb. egyikkel se ennyiből : dh-val iszonyat sokat kell menekülnöd, hogy ne halj folyton; wiznélha archonos akkor ls-es skorn vagy kard kell neki, ami nem lesz olcsó, és nem lesz meg a szükséges dps az elfogadható haladáshoz; cmww-vel életben maradhatsz de lassú lesz, hacsak nem kraftolsz mákosan..
esetleg nézz meg egy cmww-t és vegyél olyan cuccokból valamivel gyengébbet : mp8-ra tuti jó lesz, mp10-et meg majd meglátod..
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz adamkaa777 #32676 üzenetére
Legolcsóbban barbiból építhetsz farmert.. de farmolni infernón érdemes csak, a paragon meg majd jön vele szép lassan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok