Hirdetés
Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
-conrad- #32461 üzenetére
de, hogy szaladsz el a teleportalos-magahoz rantos elite-ektol? nekem wizzardal pont ez a problemam....act1-ben siman apritok (butcher fogott meg lugutobb), act2-ben viszont leszednek..hiaba teleportalok el, az elitek jo resze 3x olyan gyorsan szalad mint en, a masik fele ramteleportal/bezar/magahoz rant/lebenit....stb..../pedig resistem is van 700 korul////
-
LucifeI2
őstag
válasz
Nem mindenkinek jön be az a játékstílus, hogy 1 hit vagy (pl. nekem se). Csak mert minden streamelős DH úgy tolja, azért még máshogy is lehet játszani. Egy ideig fun, de nagyon frusztráló is tud lenni a full DPS build szerintem, főleg mióta elég drága a repair. Nem kell tankot építeni de azért nem árt ha kibírsz 3-4 ütést.
-
tatabánya
senior tag
válasz
hát amikor 3-4 halál után 20000es javítási költséged van nem érzed így és ha csak egy milit nem térsz ki már halott vagy... jó mondjuk én nem vagyok annyira pro mint itt a legtöbben... főleg amikor látom a streamingelőket is 300-400k damagellel meg tíz lépésen 20 halállal.. pedig aztán ők tényleg ezt csinálják egész nap. lehet az itt lévő kollégáknak is indítaniuk kellene egy csatornát, ha ennyire jók!
Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest