Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Hát a bebaxás megvolt, studio nem

Haveréknál pokereztünk, előtte nálunk piáztunk zenéltünk, amíg nem voltam teljesne kész 2x nyertem meglepő.
Utána go to házibuli...mindneki kész meg én is kijozanodtam a hidegtől meg az éjfél utáni nagy kajálástól.(töltöttkáposzta)..lájtolos nem sok pénzes szilveszter volt, de jó.Megtaláltam a super nintendo tápkábelét
..toloma street figter 2öt..meg megtaláltam emulátorba pc.re is de nintendon jobb...és nem akad nem kell bika gép...és kiélem magam 
gyúrás megy de xarul, várható volt újévi kihagyás no koksz, sok pia...de jövő héttől jön a whey proff.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyik nap csúnyán elvágtam 2 haveromat billiárdba kezdek belejönni mert mostanság sokat járunk, és nyertem játékgépen 2e.t.tök zsír erkölcsi győzelem.
Pótszilveszteren voltunk szombaton Sensation.ben....király a zene hely az emberek, társaság..szal minden...ütia dokkot..kár hogy messze van és nem mindne héten van ott ilyen fain buli.nem utoljára voltam ott.
..persze ide is bepiáztam...maradék tequila meg jéger pezsgő hatott
..de hazafele milyen hideg volt 
Végére hagytam a jót a lényeget...úgy érzem tényleg szerelmes vagyok..hihetetlen ez a 23 éves csajszi...imádom ő is engem..lexarjuk a többit jól érezzük magunkat egymással még ha susiba is talizunk....ez van valami csak lesz belőle...én jól érzem vele magam...jelenbe élek és optimista.ő is.
...sokkal hozzámvalóbb mint az elöző.
Aktív témák
- Amazon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kés topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..toloma street figter 2öt..meg megtaláltam emulátorba pc.re is de nintendon jobb...és nem akad nem kell bika gép...és kiélem magam 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)