Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Hát a bebaxás megvolt, studio nem

Haveréknál pokereztünk, előtte nálunk piáztunk zenéltünk, amíg nem voltam teljesne kész 2x nyertem meglepő.
Utána go to házibuli...mindneki kész meg én is kijozanodtam a hidegtől meg az éjfél utáni nagy kajálástól.(töltöttkáposzta)..lájtolos nem sok pénzes szilveszter volt, de jó.Megtaláltam a super nintendo tápkábelét
..toloma street figter 2öt..meg megtaláltam emulátorba pc.re is de nintendon jobb...és nem akad nem kell bika gép...és kiélem magam 
gyúrás megy de xarul, várható volt újévi kihagyás no koksz, sok pia...de jövő héttől jön a whey proff.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyik nap csúnyán elvágtam 2 haveromat billiárdba kezdek belejönni mert mostanság sokat járunk, és nyertem játékgépen 2e.t.tök zsír erkölcsi győzelem.
Pótszilveszteren voltunk szombaton Sensation.ben....király a zene hely az emberek, társaság..szal minden...ütia dokkot..kár hogy messze van és nem mindne héten van ott ilyen fain buli.nem utoljára voltam ott.
..persze ide is bepiáztam...maradék tequila meg jéger pezsgő hatott
..de hazafele milyen hideg volt 
Végére hagytam a jót a lényeget...úgy érzem tényleg szerelmes vagyok..hihetetlen ez a 23 éves csajszi...imádom ő is engem..lexarjuk a többit jól érezzük magunkat egymással még ha susiba is talizunk....ez van valami csak lesz belőle...én jól érzem vele magam...jelenbe élek és optimista.ő is.
...sokkal hozzámvalóbb mint az elöző.
Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Azonnali fotós kérdések órája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..toloma street figter 2öt..meg megtaláltam emulátorba pc.re is de nintendon jobb...és nem akad nem kell bika gép...és kiélem magam 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)