- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Na lássuk csak, ez hosszú lesz szólók

Kocsi megvan, megy, szokásosan sokat fogyaszt lexarom benzin ára ugyis lement.
Ez a karácsony kb nálunk semmit nem ér mert az érzés boldogság nyugodtság nincs meg nem is volt nem is lesz, amint tudok eltünök és ne tudjon rólam a családom semmit, ilyen emberekre nincs szükségem akik még ilyenkor sme képesek "megrázni" magfukat hogy kitegyenek magukért..degradáló lehúzó emberek...fúj hányók tölük, volt névleges ajándék de ez semmin nem változtat...
9. hete beteg vagy
..félek ebből füllgyulladás lesz..vagy kiveszik a mandulám
...fáj a fülem meg a torkom.ma én csináltam kaját magamnak egész jót ettem mint a duda jóllaktam.
úgy érzem beleszerettem az uj csajsziba nem kéne lehet mert ő már elkötelezte magát máshova...de mindne 2 emberen mulik. max összebaxoma lelkem, igaz erről már írtam de ez elég hangsulyosna rányomja pecsétjéát a mostani kedvemre hangulatomra.
...jó de ki tudja meddig amikor meg tudom mia tényleges igazság....most ez az egyetlen nő fog meg másra nem tudok úgy nézni.de úgy néz ki ő si érez...amit ki is mond.Nagyfater megvan osztja véleményemet a családommal kapcsolatban valszeg költözök oda nemsoká.jobb lesz.
Ma groove coverage party igaz betegen nem tudom milyen überbuli lesz
...a jéger gyógyít?szilveszterkor enm tom mi lesz de nem akarok itthon lenni, lehet valami egyszerűbb összejövetel lesz haverokkal csjokkal poke,r pia, activity ilyesmi jo lenne.
fax ki vana gyurással látom fejlődők de fáj vállam karom, hátam..lehet eza növés jele pedig most nem is HB-zek....majd januártól a whey pro közösbe

egész szép idő van de xar hideg innen bentről jó kedvre derít
..kinn annyira nem 
undormány ez a műfa..én családomba ilyen sosem lesz inkább nem tankolok az akkori automba....igaz mit várhatnék itthon.még ennyit se.
Undercovert befejeztem, de azert elnyomulgatok az M3mal..kéne valami nem gépigenyes gamma meg filmek...zene az van dögivel.
Aktív témák
- Hardcore café
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..félek ebből füllgyulladás lesz..vagy kiveszik a mandulám
...fáj a fülem meg a torkom.
...jó de ki tudja meddig amikor meg tudom mia tényleges igazság....most ez az egyetlen nő fog meg másra nem tudok úgy nézni.de úgy néz ki ő si érez...amit ki is mond.
..kinn annyira nem