Hirdetés
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
köszke a 10.000 nézőnek a nézést
melo megyeget én adok neki esélyt 1-2 hónapig nem vészes.Xar nap volt lerohadt a bkv mikor mentem, bömit lezúztam, csajszival 5 napja nem volt szóváltás nem akarom elkiabálni, jobb lenen törölnöm, de a blog szempontjából kell.
Fáradt vagyok pluszba, holnap meg lehet buli, ki tudja kivel, mire, és hol..de inni kéne.
majd elfelejtettem itt van az erkélyen a whiskys üveg....
voltma edzésne 3 nap után...hát furcsán xar kedvem és erőm volt, rendeltem cumot aftereset, a bloodot pihentetem januáűrra ugyis tm a decembver punynadós elbohockodos hónap.nincs is kedvem többet bővebben írni mert csak elrontom amit nem kell meg amit kell azt is.
megyek alukálni jobb az.
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 1TB Dual SIM 96% akku független dobozos
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest