Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyomtató topik
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
na lássuk
ujabb bizonyságát tettme mekkroa gyenge fos vok lelkileg..tegnap véletlen telepátia folytán ösezfutottam exxel sutdioba...persze megint engedtem, mondjuk ő kezdeménbyezte..szal megint ugy néz együtt elszünk valameddig csodás.hányok már magamtól.
...de lehet nem kéne egyszerűen csak szeretem mindennel együtt és kitartok mellette..paszs kiderüla jövőben minden.melo megyeget, edzés is, auto megvan, pénzem fogy mint a fos mostansá alig vok itthon billiárd sörözések bulik, szülinapok....stb.
szóval zajlik folyik az élet rendesen, kicsit kész vok már ettől a folyamatos éjszakázástól de jólesik, én ilyne vok akinek nem tetzsik nem keresia társaságom de sokan keresik őket elegek.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Napelem
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 1TB Dual SIM 96% akku független dobozos
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
...de lehet nem kéne egyszerűen csak szeretem mindennel együtt és kitartok mellette..paszs kiderüla jövőben minden.