Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
Gyerekek és megvettem leárazva plusz kiegészítőkkel ezt a játékot. Eddig vártam. 3+4 Euró. Gondoltam mostmár egye fene mert a HR vége igenis egy s#&@ volt, de szerettem.
Mivel ott a boss fightok gagyik voltak ezért megvettem a HR directors Cut ot is 3 Euróért 
Szóval ez a játék ahogy kezdődik, ahogy játszol benne, ahogy mész előre. Rájössz hogy az előző rész jobb volt....nem csalódás...inkább mély sajnálat a játék iránt.
Egy Deus Ex game, úgyhogy menjünk előre, fedezzünk fel a környezetet, videó, beszélgetés, videó, kúszás a szellőzőben, videó, egy kis lövölde, videó, megyünk a metrón két miniatűr pályarész között, videó, még tölt, még tölt, és crash-el a játék
...szeretnék egy DLC tárgyat használni, DE csakis egyszer használhatom fel.
...Ez minden tekintetben rosszabb mint az előző rész aminek volt stílusa, és nem volt ilyen unalmas. Ebben semmi újítás azon kívül hogy Jensen kapott egy két csili-.vili augmentációt.
Ettől függetlenül végig tolom, de ez egy munka ez a játék, a "világa" még tartja bennem a lelket. Ez a játék maga egy rossz DLC, és érthető hogy miért bukott annak idején.
Hagyjuk meghalni. Regélhetnék még arról h mi minden a hibája de fölül mások már részletezték.
És visszatérek a HR Directors cut-hoz utána
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mivel ott a boss fightok gagyik voltak ezért megvettem a HR directors Cut ot is 3 Euróért
...szeretnék egy DLC tárgyat használni, DE csakis egyszer használhatom fel.
...Ez minden tekintetben rosszabb mint az előző rész aminek volt stílusa, és nem volt ilyen unalmas. Ebben semmi újítás azon kívül hogy Jensen kapott egy két csili-.vili augmentációt.