- Gaming notebook topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Igazából a kampány során olyan sokmindenre nem kell figyelni, legalábbis szerintem.
Majd lesz egy küldetés, aminek a végén a Nameless Midnight választható jutalom lesz, az egyik legjobb scout fegyver, érdemes azt választani. Amúgy meg a karakterek között nincsenek olyan óriási különbségek, mint mondjuk egy classic MMO-nál. Mindenki ugyanazokat a fegyvereket használhatja, csak a ruhák mások.
Ja, ugyanolyan karaktert felhúzni csak akkor van értelme, ha gyorsan maxolni szeretnéd azt a kasztot. Az van ugyanis, hogy majd 20-as szinten megkapod a Powerful Reward-os küldetséeket, és ezek azok, amik 260-as szint felett is biztos upgrade-t adnak. Amúgy ezen már változtattak is, ha jól tudom, szóval nem karakterenként, hanem kasztonként adja be ezeket a küldetéseket.
-
Ellia
addikt
Mint Te - Én is totál új játékos vagyok, leginkább ez alapján tájékozódom/tam. Kezdem átlátni a dolgokat gond nélkül.
Több tapasztalaton nekem sincs egyelőre, de eddig elég élvezetes a játék, tegnap 239-en hagytam abba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest