Keresés

Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz LordX #5 üzenetére

Hogy egészen őszinte legyek, én 800x600-ban és 1024x768-ban is szoktam nézni, Expi 5.0-val, és eddig kb 3X volt gond. Az esetek nagyrészében hibátlan. Windows alatt Neccképpel és Operával is teszteltük, és ott is OK volt, pár (más) apró bugot leszámítva.

Szóval meg vagyok lepve, hogy ez ekkora gond nálad, de mondom, rajta vagyunk a dolgon. Addig is, türelem, elnézést (már ezt is k*rva nehéz volt megcsinálni)...

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz LordX #1 üzenetére

Az oldal felbontásérzékeny, 800x600, 1024x768 és 1280x1024 a detektált felbontások, és ennek megfelelően állít be egy csomó dolgot. SAJNOS, NÉHA (!) elcseszi, valamiért. Nem a detektet, hanem a tördelést.

A designunk egy elég komplex valami, hidd el, hogy 100%-ban van megadva a dolog, csak időnként elcsesződik. A hiba eléggé sporadikus és fingunk sincs, hogy pontosan mi okozza.

DE: készül egy új design, ahol remélhetőleg ez már nem lesz gond.

Azt azért tudjátok, hogy bár bugos, de pont nektek akartunk jót ezzel a felbontásdetektálós izével. Más oldalak eccerűen belövik 800x600-ra, és pl 1024-ben hagynak egy bazivastag üres fehér platzot a szélén. Hát szerintem az csúnya. Mi meg bugosak vagyunk, lehet választani :). No, igyekszünk javítani, köszi az észrevételeket!

Szori.

Aktív témák