Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Legjobb az 5-ös Explorer. Egyébként nem ilyen detektálható felbontást használok (1152*864), mégis jól jeleníti meg!!!
Tuib -
McJames
senior tag
Parci! Kitartás! Aki nem csinálja, nem is sejti, hogy a sok browser mennyire nem egyformán jeleníti meg az oldalakat. Nem beszélve a ''szűk keresztmetszetről'' - a' la BobMaster...
-
-
Dworkyll
tag
parci man,
miért van az, hogy opera 5.12 w2k alól bejelentkezés helyett visszavág az előző lapra? Proxyn keresztül nézlek és látlak is pöpecül, de bejelentkezni csak explorerrel tudok. -
Hogy egészen őszinte legyek, én 800x600-ban és 1024x768-ban is szoktam nézni, Expi 5.0-val, és eddig kb 3X volt gond. Az esetek nagyrészében hibátlan. Windows alatt Neccképpel és Operával is teszteltük, és ott is OK volt, pár (más) apró bugot leszámítva.
Szóval meg vagyok lepve, hogy ez ekkora gond nálad, de mondom, rajta vagyunk a dolgon. Addig is, türelem, elnézést (már ezt is k*rva nehéz volt megcsinálni)... -
LordX
veterán
Ja, és látom szélsebesen rövidítettétek a címet :))
-
LordX
veterán
Na újra...
"Kicsit bugos" :DD -
Az oldal felbontásérzékeny, 800x600, 1024x768 és 1280x1024 a detektált felbontások, és ennek megfelelően állít be egy csomó dolgot. SAJNOS, NÉHA (!) elcseszi, valamiért. Nem a detektet, hanem a tördelést.
A designunk egy elég komplex valami, hidd el, hogy 100%-ban van megadva a dolog, csak időnként elcsesződik. A hiba eléggé sporadikus és fingunk sincs, hogy pontosan mi okozza.
DE: készül egy új design, ahol remélhetőleg ez már nem lesz gond.
Azt azért tudjátok, hogy bár bugos, de pont nektek akartunk jót ezzel a felbontásdetektálós izével. Más oldalak eccerűen belövik 800x600-ra, és pl 1024-ben hagynak egy bazivastag üres fehér platzot a szélén. Hát szerintem az csúnya. Mi meg bugosak vagyunk, lehet választani :). No, igyekszünk javítani, köszi az észrevételeket!
Szori. -
Adi
senior tag
Telhetetlenek vagytok. :) Linux alatt csak az Opera képes jól megjeleníteni a Riot, de abban meg nem lehet fórumozni, mert ő és ű után minden szöveget levág. :D
-
Fola
csendes tag
Ja egyebkent ezzel a temaval rendesen elqrtad a fooldal designjat :D
Neha nekem is adodnak gondjaim ezzel a temaval kapcsolatban. Foleg a cikkek reszben.Anyazason kivul azert adok nemi tampontot:
rendszerem:
Win98se+ie5.5 -
LordX
veterán
Kedves oldalüzemeltetők! :))
Monnyátok má meg énnekem, miért kell úgy tördelni egykét cikket, hogy 3 képernyőnyit kell oldalra görgetnem minden sor olvasásakor?
Vagy szerintetek 1600x1200-as felbontás a minimum? :(
800x600-as a felbontásom, de asszem ez mind1
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest