Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #949 üzenetére
A fordításnál mondjuk nincs gond, hanem utána a futtatásnál. Itt meg helyi hálóban rögtön tud az én MySQL szerveremhez csatlakozni, ugyanazokkal az adatokkal dolgozni, és ha gond van, akkor megy a step-by-step debugging.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #946 üzenetére
Igen, sztem a driver rendezi le a dolgot. Amíg van elég billentyű, addig ez az ötlet se rossz. Csak ne legyen kontakthibás egyik se, mert annak alaplapi következményei lehetnek. Ajánlott éles használat előtt kipróbálni mint egy régi gépen, esetleg egy alap asm progival nézni, hogy jó betűt küld-e, szal h jól lettek-e összerakva.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #944 üzenetére
A pontos működési elvéről nem tudok felvilágosítást adni, mert ahhoz nem volt pofám, hogy hazahozzak egyet
de annyit mindenesetre láttam, hogy UTP kábel megy bele mindegyikbe, lehet h egy primitív pl PIC mikrochipes áramkör van mindegyikbe, és be vannak dugva switchekbe és egy központi gép meg kapja az adatokat és MAC alapján nézi hogy egy ember csak egyszer szavazhasson. A bill.-es sztem azért nem működik, mert a windows-nak is mindegy h melyiken nyomtad be, egyenértékű mind, így programból elég nehéz megtudni, hogy melyiken is nyomták le.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #941 üzenetére
Szerintem nem lehet. Jobban jársz, ha csinálsz egy primitív hálózat-jellegű dolgot UTP kábelekkel, mint Vágóéknál
-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg #941 üzenetére
Up, mer fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest