Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #949 üzenetére
A fordításnál mondjuk nincs gond, hanem utána a futtatásnál. Itt meg helyi hálóban rögtön tud az én MySQL szerveremhez csatlakozni, ugyanazokkal az adatokkal dolgozni, és ha gond van, akkor megy a step-by-step debugging.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #946 üzenetére
Igen, sztem a driver rendezi le a dolgot. Amíg van elég billentyű, addig ez az ötlet se rossz. Csak ne legyen kontakthibás egyik se, mert annak alaplapi következményei lehetnek. Ajánlott éles használat előtt kipróbálni mint egy régi gépen, esetleg egy alap asm progival nézni, hogy jó betűt küld-e, szal h jól lettek-e összerakva.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #944 üzenetére
A pontos működési elvéről nem tudok felvilágosítást adni, mert ahhoz nem volt pofám, hogy hazahozzak egyet
de annyit mindenesetre láttam, hogy UTP kábel megy bele mindegyikbe, lehet h egy primitív pl PIC mikrochipes áramkör van mindegyikbe, és be vannak dugva switchekbe és egy központi gép meg kapja az adatokat és MAC alapján nézi hogy egy ember csak egyszer szavazhasson. A bill.-es sztem azért nem működik, mert a windows-nak is mindegy h melyiken nyomtad be, egyenértékű mind, így programból elég nehéz megtudni, hogy melyiken is nyomták le.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #941 üzenetére
Szerintem nem lehet. Jobban jársz, ha csinálsz egy primitív hálózat-jellegű dolgot UTP kábelekkel, mint Vágóéknál
-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg #941 üzenetére
Up, mer fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest