Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
Tomi_78
üzenetére
Hello!
Miért kell futásidőben létrehozni? Helyzettől függően változik a tartalma?
Amúgy szerintem neked TPopupMenu kell inkább.
Ennek van egy "items" property-je, ami tartalmazza az egyes menüpontok objektumait szépen sorban, és amelyikhez van "onclick", az végrehajtja az ottani kódot. Azt hiszem, hogy az egyes menüpontokat lehet "disabled/enabled" állapotba is tenni (valahogy), tehát én inkább tervezési időben rátenném a formra a popup menüt, meg az elemeit, meg az onclick-eket, futásidőben legfeljebb ki/bekapcsolgatnám a menüpontokat helyzettől függően.
Vagy TÖBB popup menüt is lehet csinálni, és mindig a megfelelőt kell aktiválni.Én sosem használtam Lazarust, csak régebben "rendes" Delphi-t, de szerintem ez nem nagyon különbözhet egymástól.
Találtam Lazarushoz linket:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi