- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok.
Tudom van kulon Milyen SSD vegyek topic, de a user tapasztalat tobbet nyom.
Ha valtani szeretnek a mostani 500-s SSD-rol akkor van valami bevalt 1 TB-s Gen 4-s SSD vagy amit szimpibb specek alapjan?
(Nyilvan atneznem elotte a speceket, ahogy irtam a tapasztalat erdekel)
-
lypen99
aktív tag
Most dupla, de inkább a 5430, mint téma.
Nem tudom mennyire kellene mennie folyton a ventinek, de ha megy is se fog zavarni mivel füles lesz rajtam.
A sebessége meg azért pöpec, pedig asztaliba is SSD meg 16 giga RAM van.
Meglepően kellemes és fura.
-
lypen99
aktív tag
válasz
Tsebacsi #76703 üzenetére
Valszeg a sok hordozás ha jól sejtem?
Nyilván, nem vitatkozni szerettem volna (ha azt is, akkor egészséges keretek között ofc).
Meglátjuk majd mit nyújt a gyakorlatban, eddig csak sokkal régebbi és szintúgy használt laptopjaim voltak. (kivétel anno az Inspiron 3537, de az 2014
)
Igazából a legutóbbi Dell Lati 7480-m legnagyobb gondja az alul lőtt hűtés és a merülő (gyári új akku mellett) akksi, ami azért hagyott némi kivánni valót maga után.
Megjártam azóta a Macek világát (2015 mid 13") meg volt egy Lenovo Legion Y540 is, de az családba kaptam és családba maradt, csak itt jönnek ugye az igények.
-
lypen99
aktív tag
válasz
ubyegon2 #76701 üzenetére
Tényleg endelem az offot, jó pár napnyi választás után lett ez végül, mivel több típust is nézegettem ár/érték arányba amire rámondhattam volna az áment.
És hát itt jönnek képbe az igények ugyebár, nekem ez teljesíti az elvártakat és még többet is.
A külsőségek meg szubjektív röviden, ha használod nyílván kopni fog a touchpad és a billzeten is a betűknek is a festéke, tehát tök8.
Peace.
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok.
Dell Latitude 5430-nál kell valamitől tartsak?
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődésképp kérdezném, hogy a Latitude 7480-7490 (7-.8. gen), alaplapi méretben vannak e eltérések a hátlap alatt?
-
lypen99
aktív tag
Van LTE foglalat a lapomon. (akksi cserekor feltűnt)
Támogat e SSD-t?
Ahogy néztem a 2242-s méretű a cuccli, tehát tudnék akár 2x512 SSD-t is később beledobni. -
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Sikerult akksit cserelnem a masinaba.
Sajnos egy hatlap rogzito csavar igy is elgurult.Viszont minden patent eddig, karmot se sikerult letorni, most majd feltoltes es este eles teszt mivel lassan keszulodok melozni.
Kulon koszonet pohar forumtarsnak es remelem nem hirdetes.
(ha igen torolheto)
-
lypen99
aktív tag
Udv ujra.
Nyugtassatok meg, de lehet en voltam a lama, de jol latom ezt a gepet (alairas) C porton lehet tolteni? -
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Tudom a google jo baratom, de 7480-hoz hol talalok akksit?
Arukereson talaltam [link] csak jo kerdes hogy ez nem utangyartott.Koszi elore is.
-
lypen99
aktív tag
válasz
somasz #72225 üzenetére
Nem sok notim volt az igaz.
Alapveto dolgokra belepo dGPU-s gepet en se vennek mar.
Voltak, de az eroforrasigenyes jatekokhoz kevesek voltak.
Most van PC jatekra, laptop tanulasra es ez igy jobb.@AxBattler: en is gondolkodtam, hogy 5570 vagy 7480 legyen, de nem kell nagy ero igy maradt a mobilisabb konnyebb 7480 es van rajta port is boven. (Type-C, 3 USB3 stb..)
Neked kell eldonteni mi az elsodleges, na meg a penztarcadnak.
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Tudom a google a barátom, de lehet valaki tudja is, hogy a 7480-ban cserélhető e a WLAN kártya? -
lypen99
aktív tag
Az nem gond, általában vigyázok a cuccaimra.
Itt van egy Dell 3537 (igaz nincs benne háttértár) és nem a legerősebb modell.
Filmezni bent még elég, de a teljesítménye már hagy kívánnivalót.
100k-ért garival és EN billzettel ami backlites nem rossz deal és eddig nem csalódtam a Dell gépekben.Asztali gépben már upgradeltem az épített gép, de laptopban bőven elég lenne ez a 7. gen i5.
(Egy Dell SFF 7040-s gép is itt van igaz az is tároló nélkül.
)
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Dell Latitude E7480 (7. gen) vannak valami ismert problémák vagy vehető a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest