Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Köszi de béna voltam. Véletlen a dell download manageert töltöttem le és ezek után már nem lehetett via ba letölteni. Viszont ahhoz gondolom be kell regizni viszont az most nem elérhető. Szóval nem bírok beregisztrálni mert jelenleg elérhetetlen.
Valaki aki letudja tölteni el tudja küldeni vmilyen formában azt az alkalmazást? Köszi. -
mghltm
addikt
válasz
Konflikt
üzenetére
erre meg nem valaszolt senki, de nekem is csak tippem van. ha hulyeseg, akkor elore elnezest kerek!

az nvidia optimus nevu megoldasa ugy tunik nem mukodik a gepedben. az optimus dinamikusan valtana a cpu/eszaki hidba-ba epitett es a dedikalt vga kozott, mikor melyikre van szukseg. azt irjak windows xp alatt nem mukodik ez a szolgaltatas. elkepzelheto, hogy maga a laptop nem tamogatja. esetleg a biosban kellene modositani a grafikai beallitasokat hybrid-re, ha van ilyen lehetoseg.
erdemes lenne win7 alatt kiprobalnod, mit mutat az aida. gondolom ceges gep, azert van rajta win xp
( az en fel eves e6510-em csak 3 honapja kapott win7-et, elotte szinten xp-vel toltam )
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- RTX támogatással érkezik a Directive 8020
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

( az en fel eves e6510-em csak 3 honapja kapott win7-et, elotte szinten xp-vel toltam )