Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Immy
őstag
válasz

ggf8600gts

üzenetére
						2gigával már jobban futna.
Ha kikapcsolod az aero-t akkor elég lesz neki a gm950.Ha sok szolgáltatást letiltasz. pl.: indexelés, megjelenítési beállítások, akkor még talán élvezhető is lesz.
 - 

válasz

ggf8600gts

üzenetére
						A Microsoft anno úgy nyilatkozott a Win 7 megjelenésekor, h a Vistás driverek jók hozzá. Ez alapján felteheted rá, a Win 7 alapból fel fog ismerni mindent, és a saját adatbázisából illeszt hozzá drivereket.
Ha valami hiányozna, meg majd írsz ismét ide, vagy Google.Ha meg valamihez nem lesz driver, akkor visszarakod a Vistát/XP-t.

Ahogy gyorsban átnéztem, csak 32 bites driverek lesznek hozzá.
 - 

premete
veterán
válasz

ggf8600gts

üzenetére
						[itt] érdemes körülnézni, nekem anno az inspiron 1520-ason ment a 9.04 alatt minden, az újabbakon szintén, a SuperOS 10.04-et ajánlanám, nagyon jól összerakott ubuntu- debian disztro.
 - 

harry
veterán
válasz

ggf8600gts

üzenetére
						Nincs rájuk szükség, az én E6400 gépemen is ment minden alapból. Ha meg mégis kell valami module, azt úgysem a Delltől kell beszerezni.
 - 

premete
veterán
válasz

ggf8600gts

üzenetére
						Nem nagyon láttam a Dellnél drivereket Linuxra, de nem is nagyon kell, általában mindent felismernek a friss linux disztrók alapból, a dellnél még a wwan és gps cuccokat is, esetleg bizonyos tv-tunereket nem, de azokra is van megoldás általában.
 - 

ribery22
tag
válasz

ggf8600gts

üzenetére
						Hello!
Nekem ilyen gépem van, igaz nem régi, de nincs vele gond. A lemezeket kiadja gombnyomásra, csak az elején le kellett tölteni hozzá valamit a Dell-től. A hűtése sokat megy (terhelten hangosabb) ezért nem annyira szörnyű a melegedése. A driver-gondokra nem tudok mit mondani, mert nekem is 64bites 7-em van. - 

SzaboZE
addikt
válasz

ggf8600gts

üzenetére
						Minőségi probléma: hát a 100-150e ft-os kategóriában szerintem sokat nem lehet tenni. Ott van viszont a 3 év helyszíni garancia, ami fegyvertény.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő