- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- Léghűtés topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Nekem a következő szervízekkel volt tapasztalatom.
CHS - ez még vagy 10 éve. Gáz, bár ez ilyen parts only garancia volt, de alig lehetett érvényesíteni.
Duna Elektronika - Vagy 7-8 éve bevittem egy gépet és másnapra kész is volt. Akkor még nem tudtam, hogy mit jelent a NBD garancia a gépemen pontosabban, hogy van olyan rajta olyan.
Getronics. Őket már kihívtam. Péntek este beszóltam, hétfő reggel jött a szervizes lekapta a kijelzőt rá egy másik és már ment is.
FixDirect. Na ez érdekes volt. A gépen volt NBD garancia (ez a mostani gépem) és eléggé fura módon viselkedett. Végül alaplapot meg SSD-t cseréltek de ahhoz képest, hogy NBD garanciás Dellt vittem be hozzájuk egy hétig csak vizsgálták mi a baja (beszéltem velük, onnan tudom) aztán még 3 nap volt mire gép lett belőle (lehet az alkatrész szállítás volt a lassú). Kedvesek voltak, meg az SSD-t úgy cserélték, hogy szerintem az előzőnek nem volt baja és egy jóval gyorsabbat kaptam de azért csöppet lassú volt az egész procedúra. Ez nemrég volt, úgy egy hónapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Path of Exile 2
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- VR topik
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest