Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Amennyire tom meg olvasgattam, a Vostro amolyan consumer/bc gép lesz. Több mint egy comsumer ld. uj inspiron de kicsit kevesebb mint egy igazi bc ld. latitude. Persze lehet h nem is kevesebb. inkább csak más. Elvégre más rétegnek is szánták. Olyan arany középut szaga van. Bár én azt szerettem volna, nem csalodtam a 6400asban. Még talán veszek hozzá egy hütöpadot meg egy 9cellás akksit és máris még faszentosabb lesz.
Amugy nem tod, vagy vki nem tudja, hogy miért van az hogyha akksirol játszok pl. egy Fifa 07 -et akkor nagyon belassul a játék? Nem szaggat hanem lassu lesz de nagyon. gondolom ez vmiféle energiatakarékosság vagy mi, de sztem kikapcsolni. Ki lehet?
Illetve ha már igy szoba került, azt tom h van DVI->VGA átalakito dugo, de VGA->DVI is van? Én elsőre asszondom h sajna nincs. Bár az igaz h nem biztos h sajna, hisz a legtöbb dologra elég a noti kijelzöje főleg ha nagy felbontásu. Ha meg photoshoppolok komolyabban akkor ugyis crt -re kötöm. Meghát a legtöbb moncsin amin dvi csati van, azon vga is van. Bár az ujabbaknál már lehet nincs, főleg h küszöbön egy új szabvány, amennyire tom. -
Palika71
őstag
Az bosszant a Vostro-n, hogy nincs rajta DVI kimenet, és még dokkolóra sem lehet tenni, mert akkor legalább azon keresztül lenne.

MOD: A fém ház az biztos, és a minőségi szerelés is valószínű. Silányabb meg biztosan nem lesz mint az új Ispiron, pedig az is rendben van. Volt szerencsém megtapizni a Westend-ben.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest