Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• neverDell

tag

válasz Blax #22575 üzenetére

Túlmisztifikálom? Hááát... hogy három hónapnyi küzdelem árán lett egy úgy-ahogy használható gépem, 300ezer forintból és még mindig vannak dolgok, amik azért bosszantanak, bár már nem teszik lehetetlenné a használatát... De, biztosan. :)

Lehet, hogy szakmai ártalom (dolgoztam rendszergazda címén supportosként is), de maximalista vagyok. Akár saját gépről van szó, akár másnak megcsináltról (épp ezért nem vállalom, hogy máséhoz nyúljak ;) )

Driver frissítések: amíg nem dől össze a gépem és a használni kívánt funkciók működnek, addig elméletileg nem izgatna, ha... ha tudnám, hogy nincsenek jókora biztonsági lyukakat befoltozó javítások a friss driverekben. De nem tudom, így biztosabb, ha a javításokat is felpakolom.
    ---------------------

OSD - láttál már olyat, hogy hol működik, hol nem? Mert ezzel pl. elég sokat nyűglődtem. A telepítő user alatt ment normálisan, de a hétköznapi használatra szánt userrel... hol az OSD ment és nem módosította a fényerőt, hol az OSD nem működött, de a fényerő változott gombnyomásra. Kb. három nap után elmúlt anélkül, hogy bármit módosítottam volna. :C
    Ja! És csak a fényerővel játszotta ezt, a bill. világítás és a hangerő szabályozó visszajelzéssel nem volt gond.

----------------------

A húsz perc kicsit kevésnek tűnik, ha nem SSD-s a gép. Nálam, mikor már annyira össze volt készítve minden, hogy valóban next-next-next-...-finish formában pakoltam fel, akkor volt két és fél óra. :)
    (doksi is ennyit ír egyébként)

Új hozzászólás Aktív témák