- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Steam Deck
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
premete
üzenetére
Amik ráadásul alapvető fogalmak a számítástechnikában...
Egyébként az ECDL ebből a szempontból nem hülyeség. Aki nem ért a gépekhez és alapfogalmakkal nincs tisztában, ne vegyen gépet, vagy ha mégis úgy ugrik a vízbe, hogy nem tud úszni, akkor tanuljon meg úszni és ne hülyézze le a vizet. Ezt nem Neked írom, csak a Te hsz-edre válaszolok, mert Te meg az övére válaszoltál.
A problémás topictársnak csak annyit tudok mondani: nekem is volt első Dell gépem. Kértem - és kaptam - hozzá driver CD-t (egyedi konfig volt disztribútortól, nem az első kiskerbe estem be az utcáról), de nem használtam, mert frissebb drivereket akartam a netről. Elsőre, problémamentesen és egyértelműen megtaláltam mindent a dell - azóta változatlan tematikájú - oldalán. Na most vagy én vagyok átlagon felül profi, vagy mégis a topictárs a béna... ami nem lenne baj, ha nem kérkedne vele, dilettantizmusáról is tanúbizonyságot adva közben...
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Autós topik
- ASUS routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330
- MSI Stealth 14 AI Studio 3K OLED, Core Ultra 7, RTX 4060, 32GB DDR5, 3 év Garancia!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- TUF FA506IV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 2060 16GB 1tb magyar vbill gar
- Gigabyte A18 3VHK3HUC94SD (Egyszer beüzemelt)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Autós kamera eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi