Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz Arethan #18675 üzenetére
Az a baj, hogy a kérdésedre lehet válaszolni, de gondolom nem erre vagy kíváncsi:
Igen, ami elfut egy 550M-es dell konfiguráción, az egy 540M-esen is el fog futni.
Ha jól értelek, akkor a kérdésed az, hogy mekkora a különbség az L502x (Core i3-2310M, 2GB RAM, GT540, 320GB, 15.6"), a másik L502x (Core i5-2410M, 4GB RAM, GT540, 500GB, 15.6"), és az L702x (Core i5-2410M, 3GB RAM, GT550M, 17.3") között?
Ha ebbe belevesszük, hogy az áraik 239eFt, 264eFt, és 265eFt, akkor szerintem:
- ha csak az elsőre lesz pénzed, akkor azt vedd, bőven elég lesz a felsoroltakra;
- ha a második és harmadik is megfizethető számodra, akkor a másodikat (ha notebook kell, amit egy lány is kényelmesen tud cipelni)
- ha a gép nem lesz soha cipelve, csak akkor a harmadikat, mert az már nagy, és kényelmetlen cipelni (szerintem!).Mindent egybevetve nekem a második a legszimpibb, mert:
- annak van a legtöbb RAMja, ami igenis fontos;
- azé a legnagyobb winyó, ami hosszú távon hálás tud lenni;
- abban már i5 proci van, ami (az asztali gépekből kiindulva) jóval erősebb, mint az i3, és ez később munka közben (photoshop, CAD-progik, stb.) meghálálja magát;
- az L702x kijelzője ugyan nagyobb natív felbontást ad, de akkor többet is kell számolni játéknál, és (gondolom) ez a fogyasztáson is meglátszik szépen.*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Total Commander
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest