- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Az e6230-asban 6 cellás akku van, az E7240-esben 3, vagy 4 cellás maximum. Az E7240-esben nincs se esata, se express card, az e6230-asnak erősebb a processzora is. Az pedig, hogy az e7240-es 3 mm-rel vékonyabb, a masszívitás és a hűtés rovására megy a fizika mai állása szerint.
Tömeg ugyanaz kb., árban az e6230-as ssd-vel megáll 230-ban jü felszereltséggel, az e7240-es pedig kb. 290. Egyedül a 4400-as vga lenne plusz, de a HD3000-től mindegyik elegendő szerintem, mivel egyik sem játékra való, a többi marketing és e-penis kategória szvsz. -
premete
veterán
válasz
Biluxzsolt #33017 üzenetére
Ha NBD-s a garancia akkor igen, kérsz egyet futárral és a futár másnap elviszi a rosszat.
-
premete
veterán
válasz
Biluxzsolt #33013 üzenetére
Ha van gari, nem látszik a sérülés, akkor cserélik ingyen. Ha megvan az új, akkor ezt a rosszat esata kábellel rákötve esetleg visszanyerhető, van pár segédprogram hozzá, vagy marad a Kürt kft, ők kiszednek mindent, de nem olcsójánosok
-
premete
veterán
válasz
Biluxzsolt #33010 üzenetére
A 01-42 magyarul azt jelenti, hogy vegyél új vinyót.
-
premete
veterán
válasz
Shatterstar #32993 üzenetére
Már elqrta a Dell és a HP is.
-
premete
veterán
D630-as van itt, megbízható forrásból, nem rossz cucc.
-
premete
veterán
válasz
Shatterstar #32829 üzenetére
Az eredeti tulajdonos adatai kellenek a warranty transferhez, és akárkitől veszed, lehet lopott, erről az sem tudhat, akitől vetted.
-
premete
veterán
válasz
Shatterstar #32823 üzenetére
Ha NBD-s a garancia, akkor felhívod a supportot, és a következő munkanap a szerelő a kívánt helyszínen megjavítja (vagy 1 nappal később, ha délután 3 után telefonálsz). Thinkpad garancia sem rossz, bár nekem is be kellett vinnem, és ráadásul hosszabb csavart tettek bele, és bökte a kezemet a palmresten.
-
premete
veterán
válasz
Chaser #32816 üzenetére
Én csak a haver UK-címére tudtam rendelni, odáig ingyen vitték, az ő címével regisztráltam, de a saját MC-kártyával tudtam fizetni.
Most viszont olcsóbb, ha itt rendeled, -20% leesik még 4.-ig. -
premete
veterán
válasz
vwpolopg #32659 üzenetére
The n Series is a Dell product line that does not ship with a pre-installed version of Microsoft Windows. Apparently prohibited from shipping computers without an operating system by an existing licensing agreement with Microsoft, Dell instead ships these systems with either the open-source FreeDOS operating system or the Ubuntu Linux distribution.
The company has come under fire for making the FreeDOS-powered machines no cheaper and more difficult to purchase than identical systems running Windows.[1] -
premete
veterán
válasz
#01682176 #32567 üzenetére
A vásárlástól 1 évig él a gari. ha nem használod, az akku kivéve és hűtőbe téve valamivel tovább bírja.
Legbiztosabb, ha kiveszed az akkut a laptopból, a telefonból, a kamerából (ha van) a karórából (ha van), az autóból (ha van) és az összeset a hűtőben tárolod, kétharmados töltöttség mellett, és csak akkor veszed ki a hűtőből, ha kell.
Így lehet, hogy pár hónappal tovább bírják. -
premete
veterán
válasz
Chaser #32410 üzenetére
Az e-sata gyorsabb az usb3-nál 20%-kal; van az enyémben is usb3, de usb3-as eszközöm nincs, esata-val használok külső hdd-t, ssd-t és dvd-rw-t is. EC-t szintén használok, engem nem is érdekelne, ha az usb3 nem lenne benne.
Persze, ha érdekelne, akkor feltenném az összes hozzávaló chipsetet és drivert, ha az sem segítene, azonnal hívnám a supportot. -
premete
veterán
Itt a baj az, hogy business cuccok is hiányoznak belőle, félmillió forint, nagy dög, és rezsó helyett lehet használni. Az átlag üzleti felhasználónak, se 15.6", se fűtést helyettesítő vgára nincs szüksége, a tervezőnek pedig ott a Precision, Pistike pedig 120 ezerért akar venni, i7-est, játékra és f@szbukra, tehát az is talány, hogy hova szánják, melyik piaci szegmensnek.
-
premete
veterán
válasz
spacewalkers #32385 üzenetére
Azért az ezeréves, amd-s inspiront ne keverd az E6xxx Latitude-okkal.
-
premete
veterán
válasz
masholnap #32374 üzenetére
Ezekkel az adatokkal az üzleti felhasználóknál kiesik, a 120-140 ezerért notebookot keresőknél szintén a félmilliós árral, akkor nem igazán látom, melyik piaci szegmensnek készült. Tegyük hozzá, hogy az üzleti felhasználok is főleg a 14"-os, vagy annál is kisebb laptopokat preferálják.
-
premete
veterán
válasz
spacewalkers #32302 üzenetére
Majd tegyél be egy sebességtesztet, kíváncsi vagyok, hogy a névleges 150 MB/s-ből mennyit tud, illetve az IOPS-ok milyenek.
-
premete
veterán
válasz
runner 125 #32280 üzenetére
Ott van a link a képen; arra céloztam, hogy aki az E6220-ast keveri az E6230-assal, attól az E6430-as pár csavarjának a kitekerése sem várható el, továbbmenve, én nem is szeretném, ha az én gépemet ilyenek elkezdenék szétszedni.
-
premete
veterán
válasz
kutyuska #32264 üzenetére
5550 módosított drivercsomag , ezzel megy az E6230-asban is.
Tartalma.
5550drv\
HJKK7_A00_setup_ZPE.exe
hogyan telepitsem.txt
wwan.JPG
wwan2.JPG
wwan3g.JPG -
premete
veterán
válasz
kutyuska #32258 üzenetére
A driverben, hogy felmenjen ki kell cserélni a dell_wwan_sysID.dat fájlt, vagy telepítés közben, amikor hibaüzenettel leáll, a /tempből kiszedni a driver mappákat, és azokat betallózni az eszközhöz..
Szerinted a Dell Wireless 5550/5560-nak a gyári firmware-je milyen? Delles, az Ericsson nem működik Dellben, sem Lenovoban, sem HP-ben. -
premete
veterán
Miért nem keresed fel a Dell oldalát és választod ki service tag alapján a rendszerinformációt? Nem hiszem, hogy manapság itt a topikban sokaknak lenne D600-asa. De ha már ilyen lusta vagy, megkerestem neked:
266 MHz
128 MB, 256 MB, 512 MB, 1 GB
DDR SDRAM, 3,3 V
Maximum
2 GB -
premete
veterán
válasz
gordonfreemN #32093 üzenetére
Miért akarod módosítani, nem jó a gyári beállítás?
-
premete
veterán
válasz
SzaboZE #32068 üzenetére
A lényeg az hogy látott-e már ilyent, vagy tudja-e értelmezni a service manualt.
Ne tudd meg, tegnap erre járt 2 köcsög kiscsávó (vagy 1, két nicken), akik annyira sötétek voltak, nemcsak a számítástechnikához, de az alsótagozatos nyelvtan is magas volt nekik, mint lapostetűnek a kosárpalánk, előadták, hogy minden Dell hűtése rossz, és a 6 éves FuSi (nem üzleti darab) az tuti jó a mai üzleti környezetben.
Szóval, sajnos vannak ilyen agyatlan barmok is, akiknek nem ajánlott még az akku cseréje sem, mert azt is elba***ák.
Csak azokat a jóérzésű, információszerzés miatt a topikot olvasókat sajnálom (ők a nagyobb rész, kvázi a jéghegy víz alatti része), akiket ez a pár idióta félrevezet. -
premete
veterán
válasz
somasz #32002 üzenetére
Hagyd rájuk, megmondta a "szakértő", hogy:
"Rohadtul fosok a Dellek rossz hűtésétől egy Dellekkel is foglalkozó kereskedő ebben megerősített, hogy hangos a hűtésük."
Tehát minden Dell egyforma, csak van, amelyiket 90 ezerért adják, a másikat 490 ezerért.
"Hát én azért nem vagyok elájulva a lati-zsanértól sem... A süvítés meg azon is lesz mert csapágyas lesz mindkettőben a venti."
Gondolom nálad is járt már vagy 50 Latitude e4xxx és e6xxx, és egy sem süvített, segédprogram kell hozzá, hogy tudjuk, mikor megy a ventillátor, zsanérnál pedig max. a csavarokat kellett meghúznom egy e6400-ason.
"....mit ér a benne lévő hardver ami már akkor is gyenge volt egy sz..r 5110-hez képest."
Hardver alatt azt értik, hogy dedikált vga van-e benne, használható-e rezsónak: szerintük az nvidia 610 jobb, mint a HD4000, a többi hardverelem felesleges, mindegy, hogy a wlan 3x3-as, vagy 1x1-es, van-e wwan, dokkoló, a cpu-ból elég a celeron, 2 GB ram elég, csak legyen 750 GB-os HDD. Mindegy hogy zongoralakkos műanyag, vagy trimetal, fényes, vagy matt, lehet-e a billentyűzetet többre használni, mint egysoros facebook- komment. Az is mindegy, hogy másfél kiló, vagy 3, úgyse akarják hordozni, így az akku is mindegy, hogy 2, vagy 6 órát bír.. Nem számít, hogy 1 csavar kivételével hozzáférsz kb. mindenhez, vagy darabokra kell szedni már egy ssd-re cseréhez. Az is mindegy, hogy másnap javítják, vagy 2-3 hét múlva. -
premete
veterán
válasz
Dhampir #31987 üzenetére
Észrevettem, hogy egyre többen büszkék is arra, hogy sötétek, mint az éjszaka, egyetlen mondatot nem tudnak leírni, nem tudnak elolvasni fél oldalt, elhiszik, hogy a Suzuki Ignis és a Mitsubishi Pajero egyforma terepen, csak az utóbbi háromszorannyiba kerül......
Én inkább a költő mondandóját preferálom:
Tőle, ki gyógyít és a ki fát vág
és aki az öltönyt varrja nekem -
Elvárom: remekül tegye dolgát,
dolga bármi legyen.
Nem, ne legyen közepes, vacak átlag,
sem a sárcipő, sem a ház.
Bűn a középszerűség, akárcsak
a hazug szó: elfajulás.
Buzdítsa ki-ki magát, hadd
tenne dicsőt, remeket.
Naggyá nem lenni - gyalázat.
Mind naggyá legyetek! -
premete
veterán
válasz
Dhampir #31981 üzenetére
Persze, mert az átlaguser és a kereskedő is csak a madarasteszkóban árult, notebooknak csúfolt cuccokat látott Dellből. Ami ilyen helyeken kapható, azt nem szabad megvenni, olyan "kereskedő" pedig aki előtte egy héttel még az üres bevásárlókocsikat tologatta minimálbérért, nem számít hozzáértőnek.
Információt azért nem nagyon kapsz ilyen gépekről, mert aki valamennyit ért hozzá, kezébe se veszi ezeket. -
premete
veterán
válasz
kutyuska #31788 üzenetére
Ha oda van írva, akkor igen (elméletileg, ha utólag nem cserélték ki.
Az enyém i5 3320, 8GB 1600 Mhz ram, 256 GB sata3 ssd, webcam, magyar backlit keyboard, IPS panel, Bluetooth 380, Intel 6205 wlan, 6 cellás, 99%-os akku, ~6 óra netezéssel, garancia 2017.01.30-ig, helyszíni.
Már csak az árak/alkotórészek összevetése miatt. -
premete
veterán
válasz
Chaser #31750 üzenetére
Nekem is volt, csak azok a félcentis antennák lóf@szt sem érnek, ha messzebb vagy az adótoronytól, mint 300 méter.
A fedélbe épített, 2x 10 centisek már mások, ugyanott a dugdosóssal edge volt, a beépítettel HSPA+, ami azért nem mindegy, mivel az év felét szinte ott töltöm. -
premete
veterán
válasz
Chaser #31745 üzenetére
EC-s nem jó, nincs antennája a fedélben. EC-hely kellene szintén a videodigitalizálós dvb-t Invisible-nek.
Azért nincs bennük, mert azt hiszik, mindenki csak a mekiben akarja mutogatni, ott meg állítólag van wifi (mekiben egyszer voltam, 15 éve, akkor is csak azért, mert ott volt WC) -
premete
veterán
válasz
mghltm #31739 üzenetére
Az van, e6230, ips, i5 3320, 8 GB ram, 256 GB sata3 gyári ssd, wwa, gps, dvb-t, videodigitalizáló, dokkoló, stb. Csak a Haswell miatt nem váltanék, de ha lesz olyan Latitude, mint az xps 12, akkor igen, valami tablet+ normál laptop-féleség érdekelne, ami azért dokkolható és van benne/beletehető wwan, gps, dvb-t
@attiati: majd szólok, ha eladnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest