- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témák valamelyikében feltenni:
Notebook hibák
Dell notebook topic
Azonnali notebookos kérdések órájaEzt a topikot pedig zárom.
-
Bozolika
újonc
Sziasztok!
A páromnak vettem kb másfél éve egy Dell Latitude E5430-as csodát. Amikor vásároltam a tulajnak az volt a gondja vele hogy 15%-nál tovább nem tölti az akkut. Vett hozzá még egy vadi újat de az sem ment tovább. Megunta és eladta nekem.
A windows azt mondta az akkuról, hogy csatlakoztatva de nem töltődik. Nem hazudott, tényleg nem nagyon töltötte. Aztán tűnt fel, hogy a töltő kábele a csatlakozónál erősen kezdi megadni magát. Gondoltam talán az a baja, de nem foglalkoztam vele a párom pedig kihúzta az akkut és elrakta valahova a lakás egy eldugott zugába. A minap elővette az akkut bedugtam a laptopba, gondoltam kipróbálom. Most azt írja a bios, hogy "battery not installed". A windows is így gondolja.
Erre gyorsan elrohantam és vettem egy új töltőt (mert a régit ugye másfél éve csak a lélek tartja). Ezzel a töltővel sem töltődik. A bois és windows által nem látott akku, így azért érthető a nem töltődés.
NADE! Ha nincsen akku a laptopban, akkor megy ahogy kell csinálja a dolgát. Ha van benne akku (amit a bios még mindig nem lát) akkor narancssárgán villog az akku visszajelző led a laptopon.
A szokásos bios reset-en, akku ki-be rakáson túl vagyok.
Pár napig most a gépben volt, hátha egyszer csak elkap valami kóboráramot.De nem tette. Nem nagyon szeretnék a zsebembe nyúlni egy újabb (új) akku vásárlásával...
Van valami módszer arra, hogy egy másfél éve túlmerült akkut valahogy életre keltsek?
Előre is köszi,
Zoli
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Léghűtés topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest