Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerade73
csendes tag
Üdv! A most megjelenő, ingyenes Defiance 2050 játékhoz keresek társakat. PS4-en játszom, keressetek bátran.
-
szupermacs
veterán
Nem pörög a topic, mert gondolom jönnek-mennek a játékosok. Igazából a sorozat első 2 évadát kivégeztem, de egyáltalán nem tetszett. Csak a játék után kezdtem el és úgy vettem észre, hogy semmi köze egymáshoz a játéknak és a sorozatnak.
Ha lennének aktív játékosok akik magyarok akkor szívesen elkezdeném/folytatnám újra, de nem túl izgalmas egyedül. Most jelenleg nem emlékszem milyen karakterem van, mert annyira rég játszottam már vele.
Ha valaki esetleg érez potenciált a játékban, hogy komolyabban tolja, akkor dobjon rám egy üzenetet. -
KISDUCK
addikt
Elég sthako (szegényes) a topic. A sorozatot nézem a jelenlegi 2 évadon túl vagyok és gondoltam kipróbálom a játékot. Egy irathien mesterlövész kandúrt kezdtem. Ha valaki nézi a témát adhatna tippeket a játékról.
-
ttmk.lac
csendes tag
Sziasztok! Klánt keresek. Ha tudtok segíteni pm-ben vagy itt elérhető vagyok. Köszönöm.
-
Evome
senior tag
Valaki meg tudja mondani miylen bónuszokat kaptak azok akik F2P előtt megszereztéka játok? ma beléptem de semmi megígért extrát se találtam
-
szupermacs
veterán
A Defiance egy (most már) ingyenesen játszható MMOTPS.
Mivel a hivatalos fórumokon nem találtam magyar játékosokat, ezért úgy gondoltam, hogy a játéknak itt indítanék egy fórumtémát, hátha itt ráakadok pár emberre akikkel lehetne játszani, vagy akár klánt is alapítani.
A játék most megvásárolható nagyon alacsony összegért és nem havidíjas; tehát ha valakinek tetszik és többet is szeretne kihozni belőle, az pár Mátyásért meg is teheti.
Szeretném, ha a játékon belül lenne egy olyan közösség, akik segítenek egymásnak és aktívak.Több infót a játék honlapján találhattok a gépigényekről, és a letöltésről is:
http://www.defiance.com/en/game/A fórummal kapcsolatban építő jellegű tanácsokat és segítséget is szívesen fogadok, ha valakinek észrevétele van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- ASRock B550 Steel Legend
- HyperX Fury 64GB KIT / DDR4-3200MHz-CL16 / 4x16GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha valaki esetleg érez potenciált a játékban, hogy komolyabban tolja, akkor dobjon rám egy üzenetet.