Hirdetés
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tápos kibeszélő offtopik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
Új hozzászólás Aktív témák
-
bored
tag
Nos, én a házzal (Deer PC115) együtt lettem egy 300W-os példány tulajdonosa.
Tavaly december óta megy. Nem a halk típusok közül való, de ki lehet bírni. A stabilitása sem túl jó. Szoftveres procihűtőt használok (S2kctl), mikor bekapcsolom, a +12V emelkedik pár tizedet, mert a tápról leugrik némi terhelés, és ezért még a ventillátorok hangja is megváltozik picit. A gép nincs húzva, XP2500 Barton, egy 120-as seagate vinyó van benne, 2 dvd meghajtó, radeon9200. Előző p2-es gépemben volt valami noname táp, mikor eldurrant, szétszedtem. A nyákra Deer felirat van nyomtatva.
Nem vitt magával semmit.Valamelyik Pc magazinban házakat teszteltek, többek közt olyat is, amilyen most nekem van. Ott pozitívumként említették a megbízható Deer tápot.
Egyébként a mostanit is szétkaptam egy kis mod erejéig, mert a proci felőli oldala zárt, csak a hátulján van szellőzőrács. Azaz eddig csak ott volt.
Semmi extra nincs benne, teljesen kommersz, könnyű darab. Egy ideje fontolgatom, hogy lecserélem valami halkabb, nevesebb típusra, mert azért így nem vagyok teljesen nyugodt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Warships
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- DJI FPV Fly More Combo + extrák + hátizsák makulátlan állapot
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmi extra nincs benne, teljesen kommersz, könnyű darab. Egy ideje fontolgatom, hogy lecserélem valami halkabb, nevesebb típusra, mert azért így nem vagyok teljesen nyugodt.