Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bored
tag
Nos, én a házzal (Deer PC115) együtt lettem egy 300W-os példány tulajdonosa.
Tavaly december óta megy. Nem a halk típusok közül való, de ki lehet bírni. A stabilitása sem túl jó. Szoftveres procihűtőt használok (S2kctl), mikor bekapcsolom, a +12V emelkedik pár tizedet, mert a tápról leugrik némi terhelés, és ezért még a ventillátorok hangja is megváltozik picit. A gép nincs húzva, XP2500 Barton, egy 120-as seagate vinyó van benne, 2 dvd meghajtó, radeon9200. Előző p2-es gépemben volt valami noname táp, mikor eldurrant, szétszedtem. A nyákra Deer felirat van nyomtatva.
Nem vitt magával semmit.Valamelyik Pc magazinban házakat teszteltek, többek közt olyat is, amilyen most nekem van. Ott pozitívumként említették a megbízható Deer tápot.
Egyébként a mostanit is szétkaptam egy kis mod erejéig, mert a proci felőli oldala zárt, csak a hátulján van szellőzőrács. Azaz eddig csak ott volt.
Semmi extra nincs benne, teljesen kommersz, könnyű darab. Egy ideje fontolgatom, hogy lecserélem valami halkabb, nevesebb típusra, mert azért így nem vagyok teljesen nyugodt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jogász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmi extra nincs benne, teljesen kommersz, könnyű darab. Egy ideje fontolgatom, hogy lecserélem valami halkabb, nevesebb típusra, mert azért így nem vagyok teljesen nyugodt.