Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bored
tag
Nos, én a házzal (Deer PC115) együtt lettem egy 300W-os példány tulajdonosa.
Tavaly december óta megy. Nem a halk típusok közül való, de ki lehet bírni. A stabilitása sem túl jó. Szoftveres procihűtőt használok (S2kctl), mikor bekapcsolom, a +12V emelkedik pár tizedet, mert a tápról leugrik némi terhelés, és ezért még a ventillátorok hangja is megváltozik picit. A gép nincs húzva, XP2500 Barton, egy 120-as seagate vinyó van benne, 2 dvd meghajtó, radeon9200. Előző p2-es gépemben volt valami noname táp, mikor eldurrant, szétszedtem. A nyákra Deer felirat van nyomtatva.
Nem vitt magával semmit.Valamelyik Pc magazinban házakat teszteltek, többek közt olyat is, amilyen most nekem van. Ott pozitívumként említették a megbízható Deer tápot.
Egyébként a mostanit is szétkaptam egy kis mod erejéig, mert a proci felőli oldala zárt, csak a hátulján van szellőzőrács. Azaz eddig csak ott volt.
Semmi extra nincs benne, teljesen kommersz, könnyű darab. Egy ideje fontolgatom, hogy lecserélem valami halkabb, nevesebb típusra, mert azért így nem vagyok teljesen nyugodt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Micro Four Thirds
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmi extra nincs benne, teljesen kommersz, könnyű darab. Egy ideje fontolgatom, hogy lecserélem valami halkabb, nevesebb típusra, mert azért így nem vagyok teljesen nyugodt.