Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Ejj, hiába nyomok rá nem szerkeszt na mind1.
Itt a teszt.... nem mai de elég sokat tudott anno az a telóTelcom: 2004 decemberében indítottuk akkor még érdekelt nagyon ez a teló és mivel senki sem ismerte de még csak nem is hallott vagy látott ilyet így akkor még volt létjogosultsága ellenben a statisztikák nem gyengék:
Összesen 249241 találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004. december
Regisztrált tagok: 491
Adminisztrátorok: 2
Közzétett hírek: 32
Rovatok: 12
Linkek: 6
Linkkategóriák: 1
Várakozó hírek: 825
Év Oldalletöltés
2004 (1441)
2005 (86183)
2006 (45526)
2007 (55416)
2008 (21516)
2009 (16090)
2010 (21092)
2011 (1981)Ahhoz képest, hogy már vagy 5 éve nem foglalkozom az oldallal elvan csak ugye feltörték már vagy 3x (törökök... itt élték ki magukat) meg tele van szemetelve de ez amikor még készült aránylag jó oldalnak számított csak eljárt felette az idő.
-
MarKoo
addikt
Családi címerek, cégérek, stil órák, és más dísztárgyak ajándékok megrendelésre:
A faliórák 60-65.000 Ft. között mozognak, a családi címerek pedig megegyezés szerint, de 50.000 Ft.-től indul. Bárkinek bármilyen kérdése van nyugodtan írjon privátot, vagy esetleg e-mail.
Nokia CK-300-as autós kihangosító : [link] Új, 22.000 Ft.
Nokia 5800 XpressMusic az összes tartozékával eladó, több mint fél év garival, új készülékházzal, T-Mobileos. Ár: 29.900 Ft.
Nokia C3 vadonat új, összes tartozékával eladó, majdnem 2 év garanciával. T-Mobileos Ár: 20.000 Ft.
T-Mobile Vairy Text II Vadonat új, T-Mobile-os: 17.000 Ft.
PlayStation 2 Slim, nagyon ritkán használt, okos: 20.000 Ft.
Notebookok áron alul eladók, érdeklődni privátban.
-
werszomjas
addikt
Eladó!
Samsung I5700 Galaxy Spica - T-Mobile - 1év Garancia
35.000ft
--------------------------------------------------------
Acer Aspire 7730ZG - 17"-os laptop - DualCore, 3GB RAM, NVIDIA, 320GB HDD, Jó akksi
100.000ft
----------------------------------------------------------------
Étkező garnitúra Rattan Üveglapos asztal+4db szék35.000ft
-
RexpecT
addikt
- Maxell DVD-R(50) 47 Ft
- Maxell DVD-R(100) 44 Ft
- TDK DVD-R(c50 c30) 57ft
- Verbatim DVD-R (50) 62ft
- Maxell DVD+R 8x DualLayer (c10) 150Ft
- Philips DVD+RW(c10) 140Ft
- 24db-os CD/DVD mappa: 400Ft
- 48db-os CD/DVD mappa: 600Ft
- Maxell CD-R(25) 39Ft
- Verbatim CD-R(25) 52Ft
- 210db-os CD/DVD mappa: 2100Ft
- Szimpla tok 36ft
- Szimpla DVD tok prémium minőség: 45 FtEksön:
Aki egyszerre 5 csomag dupla rétegű Maxellt vesz annak most csak 1400Ft egy csomag.(7500 helyett 7000Ft)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lizakattila #9892 üzenetére
Én meg a házat a hétvégén, mert a hét elején küldeni kell vissza.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lizakattila #9889 üzenetére
A próbához szívesen biztosítanék egy zsír enermax házat!
Ugyan ehhez keresek pár órára konfigot, hogy jobban lehessen tesztelni a kis házikót.
-
footy
addikt
válasz
Sanyabá #9852 üzenetére
Ha Acer eMachines vagy valami hasonló "csoda" lenne, akkor 20e lenne az áresés
HP Pavilion DV5 1180eh
- nagyon megkímélt
- keveset használt
- garancia augusztusig (érte is jönnek, nem kell küldözgetni!!!)
- minden gyári tartozékkal
- magyar billentyűzetes
- Invisible Shield-del fóliázva
- akku most lett cserélveKihasználatlanság miatt eladó ezért csere nem érdekel semmilyen formában.
118EGenius videocam webcam eladó mikrofonnal 1.000ft
(kb 5x volt használva)Skoda Fabia gyári első szett (kis beépítési mélység) 5.000ft
- gyári állapotú
- 16,5 mélyközép (szabvány helyre illeszthető)Sandisk Sansa Fuze 16GB 22E
- ezüst színű
- minden gyári tartozékával, dobozában
- garanciás (nem pixmania)
- LOD (Line Out Dock connector, ha a kocsidban is igazán jó minőségben akarod hallgatni)
- Griffin Powerdock (szinkronizálni, tölteni és zenét hallgatni)
- megkímélt állapotban
- kb 4 hónapos
- kijelzővédő fóliával
- ajándékba adok hozzá egy 8GB-os eredeti Kingston memóriakártyát -
lizakattila
senior tag
Sziasztok! Még nem 100%, de ha ugy adodik a hétvégén ki tudnék próbálni egy i7 920-as procit valakinél? Nekem még egyelőre nem lesz lapom hozzá és csak a megnyugvás miatt kellene, hogy minden rendben a procival. Ha van valaki dobjon egy pü-t légyszi egy teloszámmal és hivni fogom ez ügyben.
-
Mateee
tag
Eladó lim lom kacat!
Logitech vezetéknélküli bill +egér ex110: 3999 Ft [Logitech]
cordless desktop csak bill: 1999 Ft
Trust vezetéknélküli egér dokkolóval: 1999 Ft [Trust]
Floppy lemezek, formázatlanok
Lg cd olvasóLenor öblitő 5l-es koncentrátum 2 fajta illattal: 1799 Ft/fb
Ariel 5l-es mosógél (fehér illetve színes) 2499 Ft/db
Debrecen, Hajdúszoboszló házhozszállítással! -
Adonimus
senior tag
Ha valakinek lenne elfekvőbe egy 12V-os neon cső, azonnal jelezzen!!
-
bobace
addikt
Eladó egy LG GT540 Optimus. Android 2.1, vodafone-os, fólia elől-hátul, gyári füles, minden tartozék, fél éves gari. 30k.
Valamint egy LG Optimus 7-es. Újszerű állapot (egyszer használt füles és töltő, a telefon fóliás), WP7, minden tartozék, gyári kártyafüggetlen, 10hó gar. Csak 80k
-
bobace
addikt
Egyet értek. a három kategória nettó hülyeség. Legalábbis a két utolsó biztos. Én is azért nem vettem meg a 100k-s csodás telefont, mert nincs rá pénzem, és kompromisszumot kellett kötni...
Kell egy negyedik kategória, aki tudja mit akar, csak nincs rá pénze, ez sem kevés felhasználót érint. Szerintem az egész alsó-középkategóriás android dolog is azért indult be pl. a GT540-nel és a Spicával, mert volt egy csomó ember aki nem tudta megfizetni a felső kategóriát, és nekik is adtak valamit. Az hogy később ez a kategória is "elk**vult" az egy más tészta. -
_seth_
veterán
Kicsúsztam az időből sajnos na mind1 legalább nem lesz egyben olyan hosszú:
Akkor csak, hogy segítsek neked:
Samsung Galaxy I7500, nem egy új telefon de pont az ilyen defy, milestone készülékek előtt ki akartam próbálni a droidot wm mobile után és aránylag kis ráfizetéssel meglett ez a kütyü, amoled 3,2" első adat még annyira azért nem terjedt el de terjedőben van ellenben a mérete már csak átlagosnak mondható. Összesen 16 giga tárhely van benne melyből 8 giga el is tűnik FLAC számok tárolásábal amivel az mp3 tömörítési veszteségét pótlom az autóban hifiről zenét hallgatva amit pl az android alapból támogat (flac). Wlan megy rajta és nem csak marketre de pl órán is jó néha kicsit pötyögni rajta pl ide felnézni vagy híreket olvasni, levelezni. Gps jól jön mert ugyan az autómban van beépítve de mint írtam már be van építve ez meg a kezemben is jó szolgálatot tesz főleg sétálóutcákon eltévedveJátékból 3 van rajta az is csak azért, hogy ha unatkoznék le tudjam foglalni magam vele és pl az angry birds nincs felrakva
Programok? Kijelzőn: óra, dátum, időjárás, hírek, és pár ikon. Progik: dokumentum kezelők, szótárak, wifi keresők, taskman, opera, torrent manager, vatera és még sok más ami eszembe sem jut + volt több is de figyelni kell melyik eszik sok ramot és akkut na azoktól megváltam bármennyire is lenne szép vagy jó. Fotókat is csinálok vele mert nincs kedvem mindig a fuji s6500fd-t hurcolni magammal ezért volt fontos az 5MP és a vaku + a vaku azért is mert már megszoktam az elmúlt években, hogy zseblámpának használhatom a telefont. (n95 8gb, i900 omnia, és a mostani is tudja de előtte moto v3x-ben is már benne volt). Nekem 1.5 volt rajta teljesen original (telefon is új pedig használtnak árulta a gsm bolt, garit is kaptam, se karc se semmi sőt még a telefon tetején és alján a mic körül is ott volt a fólia, a hátlapi is de az előlapról leszedték tettek rá valami háztartási fóliát de két darabból és rám akartak sózni egy 1e forintos 1 darabos fóliát... gondolták ha látom milyen az ami rajta van tuti elviszem de nem, feljebb kifejtettem, 43 volt egyébként és a tartozékokat is én bontottam ki, 6 perc telefonálás volt benne abból 2-3-at én raktam bele barátnőmmel, hogy működik-e a mic és a hangszóró rendesen.) Új eredeti tokot is kaptam vele így arra sem kell költeni, egyedül a fóliák jönnek rá és mást nem is veszek hozzá mivel nem tervezem, hogy sokáig megtartanám bár ki tudja... megvárom amíg a milestone vagy a defy ára lejjebb megy mert a defy csak csak sokat tud de a milestone már nem mai darab és mégis majdnem ugyanannyiba kerül
Gyors nagyon de videókat nézve már annyira nem gyors ez a galaxy mint a mai telók ami érthető is ha a prociját és a ramot megnézzük (ami ugyan nem 128 hanem 192 de már 256 körüliek mennek és inkább az 512 az elterjedt ellenben megérte nekem még így is, mert 13-at pótoltam az előzőre és sokkal jobb nekem ez
Na megint regény lett belőle... nem baj a sok apró között elfér
De, hogy még jobb legyen és ne mondjátok, hogy csak pofázok tessék örüljetek:
Eladó: Hardver:
-15-16" Notebook táska, újszerű állapot, klasszikus változat 1,5e
Autós:
-Opel Vectra B alkatrészek: BC kijelző és elektronika, 5 ajtóshoz tetőkárpit, hátsó ülések kompletten (könyöktámaszos plüs verzió), fekete műanyag kilincs 1 garnitúra
-Opel Kadett E alkatrészek: priviben érdemes érdeklődni, még sok cucc van
-Riasztó és központi zár vezérlő CS13 két távirányítóval, ugrókódos, indításgátló relével, ütésérzékelővel és leírással 4e
-ISO hangszóró csatlakozó autóba 0,5e
-ISO táp csatlakozó autóba 0,5e
-Opel F16-os 5-ös váltó 394-es 10e
-Xenon H7 alkatrészek, égő, trafóEgyéb:
-Női fehér 1x használt 37-es méretű korcsolya 2e
Sony Ericsson P1i mobiltelefon eladó!
-Symbian UIQ OS
-3,2MP AF LED
-Qwerty gombsor
-WLAN, BT
-Független, legfrissebb OSTartozékok:
-Wayfinder BT GPS + szivargyújtós töltő
-Sony Ericsson zipzáras tok
-Sony Ercsson bölcső
-Töltő
-Sztereó headset
-Adatkábel
-CD
-Doboz, leírás
-Ceruza
-Gyári 512MB M2 memóriakártya
-Sony 4 GB M2 memóriakártya + usb-s olvasóI.ár: 22e [link]
-
adorjant
őstag
Kisakció a kedvenc boltunkban: óriás natúr rudi 69ft/db
Ellenben van túró 599/kg árban,és még sok más -
_seth_
veterán
Hát... van egy elég sajátos nézeted ez tuti ellenben ez a csoportozás ez így ebben a formában hülyeség.
Most pl ha valakinek 30e a keret az hiába nézi, hogy mennyire jó egy milestone (amit pl én is kinéztem magamnak de lehet a defy jobb lesz ez még kiderül) ha az 66e-től indul ellenben mégis elköltheti a pénzét ha megnézi, hogy egy touch wiz OS-el szerelt samsung is van 30-ért meg van 30-ért LG GT540 ami azért klasszisokkal jobb minden téren. Ellenben lehet nem tudja mi a digi a 2.1 és 2.2 között de még egy 1.5 vs 2.3-ra is csak annyit mondana, hogy más a téma rajta az meg, hogy milyen a kijelző érintője már az előző pár szónál feladja mert mi az az érintő egyáltalán? De ettől még azt láthatja, hogy sok zárt os-es telót vehet ugyanannyiért mint amennyiért van androidos és ezekben ugye mindben van wlan, gps tehát nem épp a legbutább telefonok.
Milestone sem a legjobb készülék... elég hibát olvastam a ph topikban róla főleg kijelző téren, talán a második változat már jobb de az meg nagyon drága még. Ja és elnézted... a moto sem éppen a szoftvert frissítgetős banda mint ahogy a milestonnak is csak csúszik az új OS kiadása de ahogy én a motot ismerem az sem kizárt, hogy el sem kezdték csinálni (és mivel volt már pár motorolám sőt olyan ami talán nekem volt elsőnek de az biztos, hogy tesztet én írtam róla legelőször
, kb 5 éve: gps, érintős, bővíthető ram, okostelefon és kb 3" kijelző na meg még volt az a kb másik 10 motorola
). Qwerty az jó lenne bár ez az új gingerbread bill meglepően jól használható fektetve pedig nagy is.
Kijelző karcolódása: hát ez megint csak egyedi dolog, én meg teszek rá fóliát na bumm... nem a kenyérpénzből kell elvenni arra a kemény 2$-ra amennyiért kapok 5 jó fóliát ebayről postával... (igaz, hogy ugyanez nálunk 5e lenne de hát meg kell élnie valamiből mindenkinek....).
Mindenesetre a kategóriákkal akkor sem értek így egyet még talán a legelsővel igen mert nekem is van több olyan ismerősöm is aki mikor mondja, hogy új telefont keres én rávágom, hogy pl olcsón pont ott van az lg g540 majd elkezdem sorolni, hogy miért is jó főleg xy-nak a gps miatt mert be van építve és egy jó navi program futtatható rajta meg ott van a wlan ami a melóhelyeden is van néha netezhetnél, szép nagy kijelző stb.... majd megkapom válasznak, hogy: igen ezek jó dolgok de neki csak telefonálásra és sms írásra kell és ő az aki szerződése hosszabbításakor 0 ftért elhoz egy új telefont aminek a specifikációja a fizikai adatokon kívül véget is ér abban, hogy 128x128 CSTN kijelző 65k színnel
De a 2. és 3. kategóriád között szerintem vannak bőven átfedések, biztosan van aki úgy veszi meg a spicat vagy az 540-et, hogy azt sem tudja mi az, hogy android, usb kábelt sem fog látni a telefonja soha nem, hogy progikat de nem csak ilyenek vannak, sőt. Én ennyire már nem írnám le a hazai mobil használókat főleg nem a fiatalabb korosztályt. Az, hogy nálatok a boltban milyen telefonok vannak az más világ... (ha még mindig csak olyan fullosak mint régebben), oda valóban csak az megy be telóért akinek van pénze bőven és csúcsmodellt keres.
-
antal27
tag
Sziasztok.
Még mindig eladó a következő gép.
De most már darabonként is.[link] -
GIJoe
addikt
Eladó egy igen keveset használt Panasonic kamera, árral jelölt ajánlatokat várok pü.-ben!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
mttaas82 #9876 üzenetére
Akár nagyképű, akár akár nem, nagyjából erre a 3 kategóriára sorolhatók lassan a telefon felhasználók. A legalsó szint az mondjuk nagyon le lett egyszerűsítve, az azért jóval nagyobb réteget fed le. De ha követed a piacot, akkor láthatod, hogy az okostelefonok jelenleg gyorsabban fejlődnek, mint a számítógépek, és nem véletlenül.
És akkor nem is írtam, hogy a tabletek egy újabb kategóriát teremtenek az idei évben. És a fenti három kategóriát meg is tudnám erősíteni, ha éppen az itteni okostelefon tulajok leírnák, hogy miért választották az adott modelljüket, valamint mit használnak ki rajta.
-
z0d1AK
nagyúr
Az okostelefon piac most ott tart, ahol a PC tartott 10 éve. Akkor örült az ember, hogy volt egy valamilyen számítógépe, amiről sokat nem tudott, de boldog volt. És volt, aki tudta is, mhogy mi van benne, és tudatosan vásárolta a belevalót, illetőleg igyekezett is azt kihasználni. Ma ők adnak ki egy videokártyáért 150 ezer forintot.
Jelenleg a mobilpiac is kezd több részre tagolódni:
- van, aki még mindig telefonálásra használja a telefonját, neki jó bármelyik márka bármelyik készüléke olcsón. Igazából ők a legnormálisabb felhasználók.- van, aki megveszi az első olcsó okostelefont, példa a Voda 945, vagy a GT540, de még a Galaxy 3 is. Tök boldog, villog, hogy megy az Angry Birds, lehet nyomogatni a kijelzőt és még a Facebookra is be tud jelentkezni. Ők a hülyék, ha már így neveztem őket. De tehetném akár idézőjelbe is, hiszen a telefonokhoz hülyék, nem feltétlenül az élet más területéhez. Ők azok, akik nem tudják, hogy mi a különbség a kapacitív és a rezisztív kijelző között, mi a különbség az Android 2.1 és 2.2 között, stb.
- vagyok én, meg még az okostelefon felhasználók egy része, aki telefonvásárlás előtt nem feltétlenül az adott márkát nézi, hanem azt, hogy milyen processzor, kijelző van benne, mennyi ramot kapott, melyik szoftververzió van benne, illetve milyen plusz van benne, amiért megéri a több pénz. Példa erre az én Milestone-om. Nem mai darab, de még mindig jól használható. De amiért megéri a plusz pénzt, az a qwerty billentyűzet, illetve a Gorilla Glass kijelző üveg, amire nem kell vennem 1000 forintért havonta a fóliát, mert nem karcolódik, ellenben nagyjából bármelyik Samsung vagy LG telefonnal.
Na és akkor te melyik vagy?
-
Per Me
tag
Eladó:
D-Link DWL-G630 PCMCIA WiFi 3,5 eFt
Pacific PV 619 video (angol normás tuner, lejátszónak, távvezérlővel) 3 eFt
Sanyo DCX59 - TP59 minihifi 2 kazettás magnó, rádió, bakelit lemezjátszó, távvezérlő. 5 eFt
SHARP kétkazettás rádiós magnó (bizonytalan működés) 2 eFt
Orion SM1025 kazettás deck 4 eFt
Technics RS-S120 2 kazettás deck 6 eFt
Sony-Ericsson T610 független, töltővel 3 eFt, soros adatkábellel 3,5 eFt
Telenoros SIM 4728 Ft egyenleggel: 5 eFt Lebeszélhető: 2011. 06. 01-ig
Blackberry 7230 független, dobozában (övtartó, headset, töltő) 6 eFt
Q-PAQ BP04003 fotós háti táska 4 eFtcsoki-sör kategória: Epson LQ100 nem nagyon veszi fel a papírt, HP deskjet 4320 alkatrésznek, pár patronnal, utántöltővel, GVC 33,6-os külső full duplex modem dobozában
Kisebb dolgokat átcipelek Debrecenbe, nagyobbak csak Nyíregyházán, estén- és hétvégénként.
-
daniking
tag
Laptopramok , memóriakártyák baráti áron nálam.
3D szemüveg , telefontokok, Kártyaolvasók is itt.2GB Nokia MicroSD - 1400 Ft
4GB Nokia MicroSD - 2000 Ft
8GB microSD - 3400 Ft
16GB microSD - 7100 Ft
Kártyaolvasó - 500 Ft6300 , 6120c , 6610i , 6220 , N95 8GB , 5230 , N73 , 3110c Full komplett ház (Elő + hátlap + középrész)
Külső winchester házak - 1700 Ft
Laptop hűtő , LED lámpák , webkamerák
512 , 1GB , 2GB DDR2 laptopbaSamsung PL100 vadiúj , dobozban - 20.000
Nokia E52 - 30.000 -
Drakoo
tag
Valaki nem tudja véletlenül hogy mennyibe kerülhetnek ezek? Vagy mennyit lehetne értük elkérni? Csak érdeklődnék! Kifogástalan állapotban vannak, Kb fél évet ha mentek, a gazdija nem erőltette meg őket az szent
2X JBL GTO803
8" (204mm) 3-Way Automotive Speaker
Recommanded Amplifier Power: 5W- 175W
Impedance: 4Ω
Előre is köszönöm! -
Drakoo
tag
http://hardverapro.hu/apro/retro_hardverek_gyujtohelye_digitalis_hulladeklera/hsz_1-50.html
Valaki??
-
ProdyG
őstag
Eladó:
- Intel E8400-as proci, E0 steppinges
- Asus P5N-E SLI alaplap, S775
- 9cm-es rendszerventik, 3 darab -
levi1108
aktív tag
Sound Blaster X-Fi XtremeGamer hangkártya eladó.
-
_seth_
veterán
"Samsung és az LG. De azért, mert ők nem a hozzám hasonlóknak, hanem a hülyéknek csinálnak telefont. Lásd GT540."
Miért Te ki vagy? Az vagy aki másokat lehülyéz alaptalanul, na ez vagy Te. Példamutató igazán.
Mintha a samsung pl. nem fedné le a teljes piacot, wm, android, bada.... nem mellesleg az az lg ár/érték arányban a legjobb ami kapható jelenleg.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Laraxior #9858 üzenetére
Milyen 540-et vettél te? Függetlenül az LG 1 évet ad rá csak, szép hogy a Vodánál meg 2...
Amúgy az összes almára 1 év van.(#9859) szasany: sajnos ez az igazság. Én a telefonon először a specifikációt nézem. A legtöbben inkább a háttérkép választékkal kezdik. Ez azért sokat elmond...
-
Adonimus
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz
mexicanraven #9857 üzenetére
160.000Ft-os telefon és nyomorult egy év gari van rá?
Amit most vettem GT540-et arra is két év gari van rajta -
mexicanraven
senior tag
válasz
mexicanraven #9851 üzenetére
Zodi hsz-e után eszembe jutott, hogy a fenti a hazai Vodafone-on keresztül történt, de a gyártói megkeresésre maga a HTC sem reagált jól.
Mellesleg szerintem az iPhone-nak is jó a supportja. Szoftveresen is csinálják az updateket, plusz ha idehaza meghibásodik egy készülék, azt cserélik, nem javítják.
Az egyedüli gond az 1éves garanciaidő. -
Adonimus
senior tag
Hali. Adott egy Logitech Wingman Formula Force GP és egy Nokia 6131. A ketőtt cserélném jobb kormányra!
z0d1AK: írtam a Mio hírdetésedre!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
RootRulez #9848 üzenetére
Mitől jó a HTC supportja? Még hivatalos magyar disztribútora sincs.
Próbálkozik a Speedshop, de az inkább csak verdesés. A Motorolának legalább van magyar képviselete. Igaz, hogy szoftverfrissítések terén még így sem ér semmit.Aminek jó magyar támogatottsága van most, (sajnos azt kell mondanom) az a Samsung és az LG. De azért, mert ők nem a hozzám hasonlóknak, hanem a hülyéknek csinálnak telefont. Lásd GT540.
-
ati012
őstag
Találtam egy 2,6GHz-os LGA775 Celeron 1 magos procit. Kell valakinek? Van hozzá jóféle 3 hőcsöves Cooler Master hűtő is. Kettő együtt 3500 Ft.
Frissen felbontott ATI 3450 512MB-os PCI-e lowprofile Sapphire kártyát is találtam hirtelen. Kinek mit ér alapon, holnap beviszem ha megtalálja szerető gazdáját.
-
GIJoe
addikt
Szóval, van egy Sapphire 4830as 512es VGAm, de valószínűleg reballozni kell, beindulni beindul, de 3Dmarknál kék halálozik, sajnos 2 hete járt le a garja persze... kinek mit ér..pü.
-
dvdbackuper
őstag
térerőhibás Nokia E65 érdekel vkit?
-
kolanda
tag
-
Adonimus
senior tag
-
ati012
őstag
Kinek kell über akciósan az utolsó ECS 690VM AM2+ alaplap?
Na...kinek? Holnap megyek Debrecenbe, be is tudom vinni. Nagyon akciós.
Meg van még itten egy kis gép, 14.500 Ft-ért:
Intel Celeron 2,6 GHz
512MB RAM
80GB HDD
DVD-ROM
Álló ház + táp. -
_seth_
veterán
Kicsúsztam az időből na már mind1.
A cikkhez annyit, hogy 192 mb ram van benne mint a manapság sláger samu galaxy spicaban vagy lg gt540-ben. És nekem nem ez az 1.5 van rajta hanem 2.2.1 froyo os ráadásul az is gingerbread kinézettel és már készül rá a legújabb 2.3-as os is, mindig van 1 elvetemült aki képes portolni rá egy teljes os-t -
aldebaran
addikt
Tud valaki új fénycsőt olcsón?
2db 60cm 36w -os kellene.
Ha valakinek van megszűnőben lévő akváriuma és felajánlja a halakat, növényeket, átveszem.
-
_seth_
veterán
válasz
Calogero #9839 üzenetére
Én wineset már nem szeretnék ez az igazság. Nekem is amoled, a rigó is rászállt
Ilyen van nekem, amúgy ha megnézed ez és a tiéd testvérek lehetnek
Gombok, hátlap, kamera, egész hasonlók
-
Destructo
senior tag
PHILIPS 82 CM-ES SÍKKÉPERNYŐS TV-t CSERÉLEK SÜRGŐSEN NETEZŐS KONFIGRA!
(Ha van nem használt kis sufni PC-d és pont jó lenne egy TV a családnak akkor dobd össze,és írj!)[sA462 és s478 tól érdekelnek a csere PC-k]
Bővebb információért írjatok privátot!
Hali,sziasztok!
-
Calogero
addikt
Én már megtaláltam azt a telót ami azt tudja amit elvárok tőle.
Samsung i8000 Omnia2 8 Gbyte - AMOLED kijelzővel és jog tiszta iGo8-al (Full EU)
Ez előtt Nokia 6280-as telóm volt (meg is van még tartaléknak).
Azért cseréltem mert elegem volt abból hogy mindig ki-be szereljem a PDA-t navigáció használata miatt. És az Omnia vétele olcsóbb lett mint ez : [link] -
lorcsi
veterán
-
birq
tag
nemjön ma valaki nyíregyről debibe? vagy holnap bármikor...
-
mrbig25
őstag
válasz
mrbig25 #9737 üzenetére
Eladó:
■ MSi R5770 Hawk - 29900Ft
■ Genius SP-S105 alap sztereó hangfal - 1000Ft -
colt
csendes tag
sziasztok!
Eladó a következő specifikációval rendelkező gép!
Alaplap:abit AX78(tunungbarát)
Processzor: amd athlon x2 7750(2.7ghz*2) black edition!!!
Memória:2x1gb ddr2 800mhz+2e ft-ért 3gb memóriával adom a gépet!
VGA: P.O.W 9600gt 512mb ddr3 256bit
Hdd:500gb sata
fekete ATX házikó 450 m-tech táppal és 1 dvd olvasóval!
A gép tökéletesen működik jelenleg win7 ultimate van rajta!
garancia 1 hónap!
Debrecenieknek alapból 3gb memóval adom
ára:47e
csütörtökön megyek pestre ismerősömmel ha valaki akar jönni jelezze van még hely bőven
2-3e ft-ért oda vissza! szerintem korrekt -
doktor úr
aktív tag
Van itt egy eladó eSata PC Card. Ilyen: [link] Kinek mit ér meg alapon. Kábel is van hozzá (az iponos árban az nincs benne)!
-
sNORh
addikt
Eladó:
-Normál 75W-os izzók 2db-os kiszerelésben 90ft
-Kupolasátor 2k új 1db van (200x150x100) ilyesmi:
Samsung -Shark GT-S5350 3,2Mp Telenoros, fél év garis, szép állapotban 10k Csere is.. vigye már el vki..Xenon szett elkelt -
qfm
őstag
Keresek egy alaplap kipróbálására ddr-400as ramot csütörtöki, vagy pénteki nap folyamán. Nem tudom, hogy a lap, vagy a memória ment e tönkre, így nem kell hosszú időre.
Ha valakinek van kölcsön rövid időre, jelezze privátban. Köszi.
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
eladóak az alábbi cuccok:
Asus P4C800-E
Intel P4 3Ghz 1Mb FSB800
DDR400-as ramokérdeklődni privátban, ha erre a hozzászólásra hivatkozol 1k kedvezmény mindenből
-
drater
tag
Keresek socket A-s lapot 462-est. Ajánlatokat privibe várom.
-
0Li
senior tag
Üdv
Eladó Razer Deathadder. Hibátlan, újszerü állapot. (kb 1 éves) 8k
-
gps76
őstag
válasz
RootRulez #9804 üzenetére
Én is úgy voltam vele hogy elég egy alap androidos telefon,de mindig hiányzott valami belőle,vagy lassú volt vagy a ram volt kevés. A Htc Desire már lassan 9 hónapja megvan és eddig nincs olyan hátránya,ami miatt lecserélném. Ezt csak azért írom,mert ha valaki venni akar inkább gyűjtögessen egy jobb telóra,mint szívja a fogát utána,hogy miért vett gyengébbet.
Keresek Samsung Galaxy S-t.(Nem,nem akarok cserélni egyelőre)
-
<NewL>
addikt
valaki tudna nekem adni egy vodafonos vagy független telefont pár napra?
mindegy milyen, csak eltudjanak érni -
LittleAl
csendes tag
Hello
Dell laptop billentyűzetéhez keresnék olyan kis műanyag tartószerkezetet, amire a gomb fekszik fel, valakinek ilyenje feleslegben?
Vagy melyik üzletben kaphatnék ilyet, tipp?
-
szasanyi
félisten
A HD5770 elkelt!
-
qfm
őstag
válasz
werszomjas #9814 üzenetére
Nekem már közel másfél éves a herom, de nem cserélném le egyelőre, nincs akkora plusz egyikben sem, hogy késztetést érezzek a váltásra. A tökéletes flash playeren, és pár játékon kívül semmit nem hiányolok belőle. Majd ha a kétmagosak elérhető árba kerülnek 1-2 év múlva
-
z0d1AK
nagyúr
Keresnék majd egy melegedő, vagy éppen izmosabb konfigot fél napra egy jófajta Enermax ház teszteléséhez. Ráérős ember segíthet is benne.
-
rayoliviero
veterán
-
dvdbackuper
őstag
s478 alaplapot keresek! Ami a lényeg, hogy mATX legyen, és AGP is kell...
-
_seth_
veterán
válasz
RootRulez #9804 üzenetére
Mindenki Androidra hajt
Ellenben ajánlom mindenkinek, hogy AMOLED-eset vegyen... eszméletlen mennyivel jobb napfényben, simát éppen el lehet olvasni de az amoled esetében a napfény semmilyen gondot nem okoz, a betekintési szögéről beszélni is kár mert nincs mindenhonnan látható ami mondjuk úgyis mindegy mert magam felé fordítom bár vannak akik erre izgulnak nagyon
-
wwhy
veterán
Olcsóbb teló:
LG KE970 független, hibátlan--5e.
Samsung U800 gyári független, újszerű--10e.
Együtt: 12eCsere: újszerű GD880-ra.
-
RootRulez
félisten
Ki milyen telefont akar venni, hogy ilyen sok van ma eladósorban?
-
NSiS
tag
Eladó Nokia E52 [link]
-
footy
addikt
ÁresésHP Pavilion DV5 1180eh
- nagyon megkímélt
- keveset használt
- garancia augusztusig (érte is jönnek, nem kell küldözgetni!!!)
- minden gyári tartozékkal
- magyar billentyűzetes
- Invisible Shield-del fóliázva
- akku most lett cserélveKihasználatlanság miatt eladó ezért csere nem érdekel semmilyen formában.
118ESkoda Fabia gyári első szett (kis beépítési mélység) 5.000ft
- gyári állapotú
- 16,5 mélyközép (szabvány helyre illeszthető)Sandisk Sansa Fuze 16GB 22E
- ezüst színű
- minden gyári tartozékával, dobozában
- garanciás (nem pixmania)
- LOD (Line Out Dock connector, ha a kocsidban is igazán jó minőségben akarod hallgatni)
- Griffin Powerdock (szinkronizálni, tölteni és zenét hallgatni)
- megkímélt állapotban
- kb 4 hónapos
- kijelzővédő fóliával
- ajándékba adok hozzá egy 8GB-os eredeti Kingston memóriakártyát -
GIJoe
addikt
Packard Bell Easynote(P6100,2 GB, 320 HDD) Új bontatlan csomagolás! 95K
Acer Travelmate 5735Z (T4500) Új bontatlan csomagolás! 96K
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- MÁV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest